• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum

bir şey demedim ki.
Hangi lafım haddsiz geldi sana?
Yani amacım seni ıskalamak değil.
Limoncunun nasıl bir tarzı varsa benim de bir tarzım var.

Konumu fazlasıyla saptırıp, gereksiz alçaltıcı yorumlar yaptınız çünkü. Ben ne derdindeyim siz ne derdinde ? Ben alttan alıp anlatmaya çalıştıkça siz laf vurup dalga derdindesiniz.

BenIpek BenIpek varsa bir engelleme tuşu bu sitede sizin ve Cekirgee Cekirgee nin tepkisini beğenmediğim için engellemek istiyorum. Yardımcı olunursa sevinirim. Görmek istemiyorum artık ikinizin de yazdıkları. Yok ise artık ikinize de cevap vermeyeceğim. Yorum yapmak başka birşey haddini aşmak başka. Siz yardımcı olmaya değil dalgaya gelmişsiniz. Nasıl aşağılarım da üste çıkarım modundasınız. Oysa kendiniz küçülüyorsunuz benden size uyarı.

Konumu fazlasıyla saptırıp, gereksiz alçaltıcı yorumlar yaptınız çünkü. Ben ne derdindeyim siz ne derdinde ? Ben alttan alıp anlatmaya çalıştıkça siz laf vurup dalga derdindesiniz.
yooo cidden değil.
bir konu açıyorsun. en can alıcı noktası sana göre tavırlar.
soruyoruz ne gibi tavırlara takılısın diye.
cevap : alttan alttan vuruyorlar, gezmelerimize falan karışıyorlar.

en can alıcı yer burası ise iyi bir şekilde açıklaman lazım ki insanlar anlasın seni.
yani sen kendini şu şekilde ifade ederken sorun yok da ben sorunca mı sorun oluyor?

BenIpek BenIpek varsa bir engelleme tuşu bu sitede sizin ve Cekirgee Cekirgee nin tepkisini beğenmediğim için engellemek istiyorum. Yardımcı olunursa sevinirim. Görmek istemiyorum artık ikinizin de yazdıkları. Yok ise artık ikinize de cevap vermeyeceğim. Yorum yapmak başka birşey haddini aşmak başka. Siz yardımcı olmaya değil dalgaya gelmişsiniz. Nasıl aşağılarım da üste çıkarım modundasınız. Oysa kendiniz küçülüyorsunuz benden size uyarı.
ismin üstüne tıkla. "göz ardı et" yazıyor orada. ona tıkla.

limoncu28 limoncu28 beni gerçekten ailesinin davranışları konusunda anlamışsın, teşekkür ederim.
ben sen daha ilk yazdıgında anladım seni 21 yasında kör olarak evlendim sükür 29 yasında gözüm acıldı insan ne isedigini bilmesi cok önemli cok tart nisanlını evlilk cok baska sevgililige nisanlılıga hic benzemiyo gecenlerde bi kız demisti

aynı heyecanı nisanlında hissetmeli mesela sen yagmurda gezmeyi seversen yagmur yagdıgında nisanlın hemen demeki hadi hayatım cıkalım yada pencerenin önünü acıp 2 kahve yapıp gel yagmur esliginle kahve icelim demeli tv de ilzedgin progtamlar bile cok önemli biri sürekli aksiyon diger korku izler olmuyo kimse kimseye uymuyo askla sadece evlilik yapmasın kimse mantıkta cok cok cokk öenmli herseyini zuysun sakın deme amannn evlenince düzelir yada o davranısı yapsada cok seviorum deme sen o davranısını esinin düzeltsen de o yıllarda sen yıpranıyosun aynı heyecan aynı kıvılcım olmuyor 7 yıllık evlilikten tavsiye

esinin ailesi sana uymuyorsa bence bitir derim cünkü hayat boyu birlite olucaksın dogum olur ölüm olur bayram olur seyran olur kaldırmıcaksan askını feda at kimse bekar kalmaz alllah herkeze yazmıstır bi yazdı her kör bakıcının kör alıcısı vardırrr kafana takma o kadar :)))

şimdi konuya dönelim.
gezmelerine falan karışıyorlarmış.
Bir taraftan da elle yemek yiyorlarmış.
Hangisi daha önemli sizce?

BenIpek BenIpek varsa bir engelleme tuşu bu sitede sizin ve Cekirgee Cekirgee nin tepkisini beğenmediğim için engellemek istiyorum. Yardımcı olunursa sevinirim. Görmek istemiyorum artık ikinizin de yazdıkları. Yok ise artık ikinize de cevap vermeyeceğim.
Profilime gir
Göz ardı eti tıkla görmezsin
Açık açık yazmadığından didikledim biraz hepsi bu
Nedir sanki babanı vurmuşum gibi içleniyosun
Bi kere de açık seçik derdini yazamıyosun seviyorum bile diyemiyosun sonra kabahatli ya bizizdir ya nişanlının ailesi

ben sen daha ilk yazdıgında anladım seni 21 yasında kör olarak evlendim sükür 29 yasında gözüm acıldı insan ne isedigini bilmesi cok önemli cok tart nisanlını evlilk cok baska sevgililige nisanlılıga hic benzemiyo gecenlerde bi kız demisti

aynı heyecanı nisanlında hissetmeli mesela sen yagmurda gezmeyi seversen yagmur yagdıgında nisanlın hemen demeki hadi hayatım cıkalım yada pencerenin önünü acıp 2 kahve yapıp gel yagmur esliginle kahve icelim demeli tv de ilzedgin progtamlar bile cok önemli biri sürekli aksiyon diger korku izler olmuyo kimse kimseye uymuyo askla sadece evlilik yapmasın kimse mantıkta cok cok cokk öenmli herseyini zuysun sakın deme amannn evlenince düzelir yada o davranısı yapsada cok seviorum deme sen o davranısını esinin düzeltsen de o yıllarda sen yıpranıyosun aynı heyecan aynı kıvılcım olmuyor 7 yıllık evlilikten tavsiye

esinin ailesi sana uymuyorsa bence bitir derim cünkü hayat boyu birlite olucaksın dogum olur ölüm olur bayram olur seyran olur kaldırmıcaksan askını feda at kimse bekar kalmaz alllah herkeze yazmıstır bi yazdı her kör bakıcının kör alıcısı vardırrr kafana takma o kadar :)))
limoncu öyle bir yazıyorsun ne kadar aşkla evlendiysen o denli nefret ediyorsun sanki eşinden ve ailesinden.:confused:

Siz 27-28 yaslarinizdaymissiniz, nisanlinizda bu yaslardadir diye tahmin ediyorum. Dugun yapacak kadar bi birikimi yok mu? Ailesi degil de kendi yapsa dugunu?

Siz 27-28 yaslarinizdaymissiniz, nisanlinizda bu yaslardadir diye tahmin ediyorum. Dugun yapacak kadar bi birikimi yok mu? Ailesi degil de kendi yapsa dugunu?
90 bin nişanlısının birikimi varmış.90 bin de nişanlısının ailesi vermiş. Ev almışlar. Üstüne kredi çekmişler.
Daha ne yapsın insanlar demi?

Sanki firma kuruyoruz be. Açın biraz da müthiş ask evliliklerine bakın. Her ailenin ilgilenme sekli farklıdır niye sizin istediginiz gibi olsun istiyosunuz. Cok rahatsız olursanz pek muhattap olmazsiniz.
Hayir yani ailenizin durumu iyiyse tabiki düğüne yardimci olmalilar. Erkek oldugunuzu varsayin. Nefret ediyorum bu kaliplasmis sqcma sapan adetlerden. Kimin durumu daha iyiyse o daha cok sorumluluk olmali, ya da karsi tarafn imkanlarina gore düğün yapın.
Siz iyiyseniz, sevgiliniz size ilgiliyse iyi bjr evlilik yapabilecekseniz evlenin.
Evde kalicam korkusu ne demek ya, acıyorum ben artık erkeklere. Erkekleri sanki hayatimizin finansoru olarak gormek ne kadar da hastalikli bir düşünce.
Ben de erkek arkadasmla birlikte yapicam düğünümü. Onun da ailesi cok yardimci olamycak. Ama ben ondan baskasyla mutlu olamam.
Bu benim hayatim ve tabiki bensorunluluk almaliyim. Aile bile olsa niye onlara guveneyim. Sıkın da kendiniz yapin dugununuzu madem ailenizin odemesi isinize gelmiyor.
Ask var be bu hayatta! Aç gözlülüğün köküne kibrit suyu!

Hala seviyorum diyemiyorsun denilmiş komiksiniz.
Sevdiğimi yazdım 2 kez açın okuyun. Aman nasıl laf vururum diye düşünmekten yazdıklarımı atlamışsınız.

Sanki firma kuruyoruz be. Açın biraz da müthiş ask evliliklerine bakın. Her ailenin ilgilenme sekli farklıdır niye sizin istediginiz gibi olsun istiyosunuz. Cok rahatsız olursanz pek muhattap olmazsiniz.
Hayir yani ailenizin durumu iyiyse tabiki düğüne yardimci olmalilar. Erkek oldugunuzu varsayin. Nefret ediyorum bu kaliplasmis sqcma sapan adetlerden. Kimin durumu daha iyiyse o daha cok sorumluluk olmali, ya da karsi tarafn imkanlarina gore düğün yapın.
Siz iyiyseniz, sevgiliniz size ilgiliyse iyi bjr evlilik yapabilecekseniz evlenin.
Evde kalicam korkusu ne demek ya, acıyorum ben artık erkeklere. Erkekleri sanki hayatimizin finansoru olarak gormek ne kadar da hastalikli bir düşünce.
Ask var be bu hayatta! Aç gözlülüğün köküne kibrit suyu!

Evde kalıcam korkusu şu şekilde ona da açıklık getireyim ben çok ciddi bir hastalık geçirdim. Adını bile anmak istemediğim. Ve beni ilerde tek ölürüm korkusu sardı. Bunun için tedavi görüyorum.

Merhaba arkadaşlar ilk mesaj ilk konu olunca pek ciddiye alınmıyor ama hep izleyiciydim burada.
Konuma gelecek olursak;
1 yıl önce, 2 yıllık ilişkim ile nişanlandım. Sevgiliyken ikimizin de maddi ve kültürel olarak farklı dünyalarda olduğunu biliyorduk ama ortak noktalarımızla tolere ediliyordu bu durum. Fakat nişanlandıktan sonra herşey değişti. Maddi durumu çok iyi bir ailenin kızıyım, nişanlımın ise gayet iyi bir işi var. Bunlar bana yeter sanıyordum ama aileler işin içine girince durum hiç sandığım gibi olmadı. Ailesi kaba saba nerde ne konuşacağını bilmeyen, ilgisiz tipler. Yani hiç ölmüş müyüz kalmış mıyız umurlarında olmaz. Aramaz sormazlar görüşelim demezler, biz görüşmek istediğimizde hareketleri yüzünden ailemin yanında ben utanır oluyorum. Nişanlım ise bu açığı farkedip sürekli kapatmaya çalışmakta. Düğün olacak mesela yaptıkları hiç bir yardım yok, eski mahallerinden bir ev verdiler sattık yeni bir ev aldık. Yüklü bir kredi altına girdi nişanlım tabi bu durumda. Maddiyatları olmadığı için suçlayamıyorum da ellerinden geleni yaptılar diye düşünüyorum. Ama bu vurdumduymazlık, kaba tavırları beni çileden çıkarıyor. Ailem mesela düğün masraflarını karşılayacak bu gidişle ve bu durum benim içime hiç sinmiyor. Karşı tarafından içine sinip ses etmemeleri de beni ayrı rahatsız ediyor. Kullanılıyor gibi hissediyorum, nişanlım ise sürekli para konusunda şikayet edip duruyor son dönemde.
Ne yapacam bilmiyorum, bu farklılar yüzünden ayrılmalı mıyım ? Nişanlım iyi bir insan, ben mi aç gözlüyüm. Yoksa davul bile dengi dengine mi olmalı ? Ayrıca ablam eşinden yeni ayrıldı. Şimdi aileme de aynı stresi yaşatmak istemiyorum ama bu evliliği hiç istemiyor gibiyim artık. Kafam çok karışık, sürekli ağlıyorum :KK43:
Yaşım 27, 28'e gireceğim. Evde kalma korkumda var :KK61:
Aklı selim fikirlerinizi bekliyorum.

Bizde de benzer durum vardı. Benim ailemin durumu çok iyi eşimin ailesinin durumu normal. Maddiyatı geçtim inanılmaz ilgisizler hala da öyle. Evlendiğimizden beri bir kere anne babamı aramadılar gitmediler :) Beni zaten aramıyorlar pek:)) 3 ay oldu evleneli umurlarında değil. Nişanlılık döneminde de öyleydi çok masraflı bir düğün yaptık eşimle ben. Evi de babam verdi onun ailesinin bir iğne yardımı olmadı. Ben de görüşmüyorum pek 3 ayda 2 kere gittim yarım saat durdum kalktım.Benimle ilgilenmeyenle ben hiç ilgilenmem umrumda da değiller. Ama eşimle çok mutluyum Allaha şükür. Maddiyatı takmadım takmam da çünkü çok çalışkan ve maaşı da iyi. Ben de zaten babamla çalışıyorum benim de maddi sorunum yok ama insana karşı tarafın ilgisizliği koyuyor tabi. Eğer nişanlınızla sorununuz yoksa sabredin ailesiyle çok görüşmezsiniz hem borca girmiş sizin için başka ev almış bunları da göz ardı etmeyin maddiyat herşey demek değil daha önemli değerler de var.

90 bin nişanlısının birikimi varmış.90 bin de nişanlısının ailesi vermiş. Ev almışlar. Üstüne kredi çekmişler.
Daha ne yapsın insanlar demi?
90 bin verip bi de ev mi almislar? Ee daha ne bekliyosunuz ozaman ya? Madem illa adetlere uyulsun istiyosun soyle nisanlina 90 binin bi kismiyla dugun yapilsin de.

42 sayfa boyunca insanlar ev üzerine, maddiyat üstüne yorum yaptıysa bunu yanlış anlayan sadece iki kişi olamaz bence.
Demek ki kendini yanlış ifade etme gibi bir şey var.

90 bin verip bi de ev mi almislar? Ee daha ne bekliyosunuz ozaman ya? Madem illa adetlere uyulsun istiyosun soyle nisanlina 90 binin bi kismiyla dugun yapilsin de.
90 bin nişanlının ailesi vermiş, 90 bin de nişanlının birikimi varmış. 180 bin olmuş. bunu peşinat yapmışlar.
Durum bu maddi açıdan yani.

Evde kalıcam korkusu şu şekilde ona da açıklık getireyim ben çok ciddi bir hastalık geçirdim. Adını bile anmak istemediğim. Ve beni ilerde tek ölürüm korkusu sardı. Bunun için tedavi görüyorum.

Oncelikle gecmis olsun. Ama olum her an her sekilde gelebilir. Siz evlenirsiniz esiniz sizden once ölür yine tek ölürsünüz.
Siz maddiyatı nisanlinizdan cok seviyorsaniz eger, bunun icin de biraz düşünün .

Bizde de benzer durum vardı. Benim ailemin durumu çok iyi eşimin ailesinin durumu normal. Maddiyatı geçtim inanılmaz ilgisizler hala da öyle. Evlendiğimizden beri bir kere anne babamı aramadılar gitmediler :) Beni zaten aramıyorlar pek:)) 3 ay oldu evleneli umurlarında değil. Nişanlılık döneminde de öyleydi çok masraflı bir düğün yaptık eşimle ben. Evi de babam verdi onun ailesinin bir iğne yardımı olmadı. Ben de görüşmüyorum pek 3 ayda 2 kere gittim yarım saat durdum kalktım.Benimle ilgilenmeyenle ben hiç ilgilenmem umrumda da değiller. Ama eşimle çok mutluyum Allaha şükür. Maddiyatı takmadım takmam da çünkü çok çalışkan ve maaşı da iyi. Ben de zaten babamla çalışıyorum benim de maddi sorunum yok ama insana karşı tarafın ilgisizliği koyuyor tabi. Eğer nişanlınızla sorununuz yoksa sabredin ailesiyle çok görüşmezsiniz hem borca girmiş sizin için başka ev almış bunları da göz ardı etmeyin maddiyat herşey demek değil daha önemli değerler de var.
Sevindim mutlu olmanıza, inşallah bende ailesini aşıp aynı duruma ulaşırım.

Back