- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 31
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
Bence konu sahibi bir çok şeyi icinde tutmuş tutmuş bardak dolmuş taşmış artık tahammül edemiyor yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ev ile düğünü karşılaştırmadım ki kendi kafanızdan yorum uyduruyorsun gülünç olmaya başladınız.Evin rakamını duymadan demiştim o evin yanında düğünün lafı mı olur diye
Ama 3 odanın eşyasını da babam alacak dedi
Bu eşyalar altından mı ben mi hesap bilmiyorum anlamadım
Ev parasına eski ev bile olsa düğünde olur 3 oda da
Ama yok para değil diye diye para hesaplayıp duruyor
ya var ya çek evlenen insanlar 90 bin peşinatı kaç yılda biriktiriyor bir bilse konu sahibi.Evin rakamını duymadan demiştim o evin yanında düğünün lafı mı olur diye
Ama 3 odanın eşyasını da babam alacak dedi
Bu eşyalar altından mı ben mi hesap bilmiyorum anlamadım
Ev parasına eski ev bile olsa düğünde olur 3 oda da
Ama yok para değil diye diye para hesaplayıp duruyor
Senin aklın karışıkSeviyorum, iyi bir insan benim iyiliğim için beni mutlu etmek için uğraşır. Derdim nişanlım değil ailesi zaten.
Anladım da bir an "acabaaa??" dedim.Bende katılıyorum diyo
Değişik mi oynadılar derken ne kastediyosunbiraz daha ac mesela görgü kurallarını birlkte yemeye gittinizde catal bıcak mı kullanmadılar yada bi dügüne gittiniz de degisik mi oynadılar yani ailende yapmayıp onların yaptıkları seyler ne meseka senin rahatsız oldugun seyler
ikisini de anlatınca dolayısıyla biz karşılaştırdık. yorum yapılmayacak gibi değil ki.Ben ev ile düğünü karşılaştırmadım ki kendi kafanızdan yorum uyduruyorsun gülünç olmaya başladınız.
Babamdan öyle bir talepte bulunmadılar, ben daha önceden mesajda yazdım. Şuan krediyi beraber ödüyoruz ama evlenince krediyi kapatacam.ya var ya çek evlenen insanlar 90 bin peşinatı kaç yılda biriktiriyor bir bilse konu sahibi.
Ama kendisi sırçalı köşkün kızı nereden bilecek ki?
anlamadığım madem eşit alınsaydı kredi çekmeseydi nişanlısı babası tamamlasaydı.
Neden ona yanaşmadılar ki? Gurur mu yaptılar acaba? Bugüne bugün kız veriyoruz biz diye
Şu an aldıkları eski evin 3 katı daha borca bedelmiş diyeyim sen anlasuan aldıgınız ev kac para bide krediyi kim cekti ne kadar kim cektiyse onu üstüne oluyo ev biliyosun dimi mal ortak ta olsa sen hak iddaa edemiyosun nisanlısın evli degilsin
Evi anlatmamın sebebi onlar ellerinden geleni zaten yaptılar maddi bir beklentim olmadığı içindi.ikisini de anlatınca dolayısıyla biz karşılaştırdık. yorum yapılmayacak gibi değil ki.
O evin üstüne başka para da konuldu. Tek 90.000 ile peşinat değil tabi. Madem benim yerime cevap veriyorsun konuyu tam okuyun doğru cevap verin.Şu an aldıkları eski evin 3 katı daha borca bedelmiş diyeyim sen anla
Hesap konusunda konu sahibiyle yarışırsın zaten limoncu
cidden etmeyecek misin?Evet o evde hak iddia etmek gibi bir niyetim yok zaten.
Nasıl kapatacaksın?Babamdan öyle bir talepte bulunmadılar, ben daha önceden mesajda yazdım. Şuan krediyi beraber ödüyoruz ama evlenince krediyi kapatacam.
Bunu da göz önünde bulundur limoncuO evin üstüne başka para da konuldu. Tek 90.000 ile peşinat değil tabi. Madem benim yerime cevap veriyorsun konuyu tam okuyun doğru cevap verin.
Ne kadar koyuldu?O evin üstüne başka para da konuldu. Tek 90.000 ile peşinat değil tabi. Madem benim yerime cevap veriyorsun konuyu tam okuyun doğru cevap verin.