Kendimi aileme yük gibi hissediyorum

kusura bakma ailen yerden göğe kadar haklı. anlattıklarına bakılırsa dar bir hayat görüşün var, bu yüzden "bana psikolojik baskı yapıyorlar" diyerek bu dar hayat görüşünden sıyrılıp tüm suçu ailene atamazsın. ailen üniversiteye göndermiş zora gelememişsin dönmüşsün, çalışmamışsın, koca bulup kaçmışsın sonra geri dönmüşsün seni kabul etmişler üstüne bile gelmemişler. tüm bunlar olurken sen kendi hayatın, kendi geleceğin için en ufak bir çaba göstermemişsin. mentalim kötü diyip her şeye kılıf uydurmayın. bu senin hayatın, ancak sen karar verebilirsin hayatınla ne yapacağına.

çekice sap bile olamadım.
Bir baltaya sap olmak değil miydi o deyim yaw? Çekici ilk defa duydum.
Nereden bildiniz protez tırnak yapıyordum ahahahah 😅😅
Sen şey misin eski üyelerden biri vardı suzanna32 suzanna32 olabilir emin değilim banlanmıştı protez tırnak mı ne yapıyordu böyle senin gibi çalkantılı bir hayatı vardı? Diğer üyeliği de herkesin bildiği tirsi'ydi. Bana direkt onu çağrıştırdın 🥲

Screenshot_20241201-020101_Samsung Internet.jpg

Ne çalıştığınız işte ne okuduğunuz okulda sebat edememişsiniz. Üstüne bir de çok lazımmış gibi evden kaçmışsınız. Aileniz nasıl desteklesin sizi? 20 yaşında yetişkin bir insan olarak tercihlerinizin sorumluluğunu almaya başlamanız gerek. Hep ailem yüzünden böyle oluyor mazereti sizi hiç bir yere götürmez.

X