Bende de yoktu belirti çünkü kendimi dinlememiştim ne zaman dinlesem hamileyim kesin diyordum oyüzden kendimi dinlemediğim ay hamiş kaldım dinleme kendini nasip kısmet pazar sabahı ilk idrarla yap bakalım inş çıkar hayırlısı ile bende çok şükür iyiyim canım bebişde iyi çok şükürler olsunGünaydın herkese.
Canım bugün Bat a 4 gün var. Elimde kaset test vardı dün yaptım bişi çıkmadı. Erken test alıp bugün bir daha yapsam mı? Yoksa beklesem Bat ı daha mı mantıklı bilemedim? Bide var ya kendimi dinliyorum hiç belirti yok. Adet belirtisi de dahil. Her zaman bi doku belirtim oldurdu. Hafif bel ağrısı harici bişi yok
Sen nasılsın canım? Bebiş nasıl?
Haklısın canım belkide belirtisiz olan ay bebiş ayıdırBende de yoktu belirti çünkü kendimi dinlememiştim ne zaman dinlesem hamileyim kesin diyordum oyüzden kendimi dinlemediğim ay hamiş kaldım dinleme kendini nasip kısmet pazar sabahı ilk idrarla yap bakalım inş çıkar hayırlısı ile bende çok şükür iyiyim canım bebişde iyi çok şükürler olsun
Canım çocuk bezliyken anne çiş anne tuvalete yap bezi çıkar diyen çocuktu ondan karar verdim zaten herşeyi söylüyor maşallah kaka da sıkıntı yok geldim söylüyor gidip yapıyoruz ama çişi yapıyoruz geliyoruz 5 dk sonra yapıveeriyor ondan çok gerildim başka çocuklar kakayı yapamaz Bi süre ama biz onu bile yapıyoruz çiş neden öyle oldu ilk gün daha iyi yapmıştık 2. Gün ondan çok sinir oldum canım bismillah bu sabah söyledi bakalım inşallah böyle devam eder hamilelik gerginliği de var insan ağlıyor her sinir olunca işteBu kadar yipranacaksan tak bezi geri bu şekilde ikinize de zarar. Çocuktan çok annenin hazır olması gereken bir süreç bu ne yazık ki. Bir de hamilesin dediğin gibi biraz daha erteleyebilirsin
Canım sakin kalmaya calis özellikle sinir anlarında la havle çek annem der bana da... Bir kere bezi cikardiysan diren ve asla takma geri bende çok zor geçirdim bu süreci gece gündüz hiç baglamadim bağlarsam pişik olacagini vs anlattım ağladı bez istedi isedi günde 3 kez tüm kıyafetlerini makinada yikiiyordum düşün ama totalde 10 gün sürdü bu süreç yine tabi sen bilirsin hamilelikle beraber daha da zor zaten çok hassasisHamilelikten çok gerildim bugün çok sinir oldum ne düzgün bişey yedim ne uyudum yaptıkça ağladım hala da uyumadı 1 saattir ayağımda sallıyorum en sonunda bıraktım kafayı yicem öyle bir inat evlat ki 10 tane erkeğe bedel Bi kız evlat hayır bu sinirin zararı öbürünüde olucak diye daha da üzülüyorum sabah beri ağlıyorum sinirden
Söylemedi kuzum ya daha küçük dedi bebde oğlumu 12 haftada öğrenmişim bu doktor söylemedi belki 2 hafta sonra gittiğimde bakarsa söyler ya çok merak ediyorum çok hayırlısı olsunHaklısın canım belkide belirtisiz olan ay bebiş ayıdırAllah cuma hayrına dua niyetine kabul etsin canım inşallah.. Evet ya teste gidip para vermicem strese girmeyeyim. Geçsin bir kaç gün, ne olacaksa olur zaten. Allah ne dilediyse onu yaşıycaz.
Kuzucuğun cinsiyetini öğrenmişmiydin? Ben kızımda 12. Hafta detay ultrasonda Dr görüp söylemeyeyim diyorum amaa kız bu demişti
Canım benim Allah yardımcın olsun hakket benim oğlanda kaka söylemedi deli olmuştum yaa seninki de çişi söylemiyor ne garip bu çocuklar ya inş tez zamanda rahata erersin inş zor durum bide hamişsn daha. Da zorCanım çocuk bezliyken anne çiş anne tuvalete yap bezi çıkar diyen çocuktu ondan karar verdim zaten herşeyi söylüyor maşallah kaka da sıkıntı yok geldim söylüyor gidip yapıyoruz ama çişi yapıyoruz geliyoruz 5 dk sonra yapıveeriyor ondan çok gerildim başka çocuklar kakayı yapamaz Bi süre ama biz onu bile yapıyoruz çiş neden öyle oldu ilk gün daha iyi yapmıştık 2. Gün ondan çok sinir oldum canım bismillah bu sabah söyledi bakalım inşallah böyle devam eder hamilelik gerginliği de var insan ağlıyor her sinir olunca işte
İkinciler ağırdan alıyor kendiniSöylemedi kuzum ya daha küçük dedi bebde oğlumu 12 haftada öğrenmişim bu doktor söylemedi belki 2 hafta sonra gittiğimde bakarsa söyler ya çok merak ediyorum çok hayırlısı olsun
Sorma herkes kız bu diyor bende hevesleniyorum nasıl yalan yok bende kız istiyorum sağlıklı olsunda bide onun tadına bakalım annemlerin 7 torunu var hepsi oğlan annemde dua ediyor kız olur inş diyeİkinciler ağırdan alıyor kendiniAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Bu da kız olur belki kimbilir
Kaç evin bir kızı diye prenses olur vallaSorma herkes kız bu diyor bende hevesleniyorum nasıl yalan yok bende kız istiyorum sağlıklı olsunda bide onun tadına bakalım annemlerin 7 torunu var hepsi oğlan annemde dua ediyor kız olur inş diye
Offf off sorma 5 evin prensesi olacak herkes hayalde şöyle elbise alacam şu çorapdan şu tokadan annem elbise örmeye başladı erkek olursa yeleğe çeviririm diyorKaç evin bir kızı diye prenses olur vallaben kızıma ilk hamile kaldığımda rüyamda pembe battaniye ile kucağıma verdiklerini görmüştüm insan hissediyor bence
Annelerin pratik çözümüne hastayım yaOfff off sorma 5 evin prensesi olacak herkes hayalde şöyle elbise alacam şu çorapdan şu tokadan annem elbise örmeye başladı erkek olursa yeleğe çeviririm diyorismi bile hazır ya hayırlısı bakalım valla bende bazen severken kızım diyorum
Aynen öle canım hemen hazır zaten çözümeAnnelerin pratik çözümüne hastayım yaAllah gönlüne göre versin 5 evinde
Kıyamam ya sanaCanım çocuk bezliyken anne çiş anne tuvalete yap bezi çıkar diyen çocuktu ondan karar verdim zaten herşeyi söylüyor maşallah kaka da sıkıntı yok geldim söylüyor gidip yapıyoruz ama çişi yapıyoruz geliyoruz 5 dk sonra yapıveeriyor ondan çok gerildim başka çocuklar kakayı yapamaz Bi süre ama biz onu bile yapıyoruz çiş neden öyle oldu ilk gün daha iyi yapmıştık 2. Gün ondan çok sinir oldum canım bismillah bu sabah söyledi bakalım inşallah böyle devam eder hamilelik gerginliği de var insan ağlıyor her sinir olunca işte
Canim sen bu ay bana hamile kalacakmışsin gibi geliyorArzuuum şunları bir yorumlar mısın
Ebru Hanım önceki gün yumurtlama olmus catlamamis demisti dun silik olani attım yumurtlama olmamis dedi. Dedim ki dun attığım iki koyu cizgiydi diye ama o teste devam et dedi. Bence pik oldu ve çatladı sen de ovulasyon yapmıştın diye bi rica edicem bakmanı canım zahmet olmazsa. Sırasıyla salı çarşamba persembe yaptım. Demin de yaptım bugün T cizgisi hiç yok
Analarımızı Allah başımızdan eksik etmesinAynen öle canım hemen hazır zaten çözüme
Aminnn inş hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da nasip kısmet yinede inş bebişinde seninledir canım inş pazar sabahı testi yap ilk idrarla meraktayız
Benim eşim giriyor canım yanımda sıkıntı olmadı hiç.Yarın 14 te tavsiye üzerine bir doktorda randevum var çocuk gibi heyecanlıyım yabu sefer sormam gerekenleri not alıyorum kararlıyım unutmicam geçen gittiğimde yine saf saf hiç bişi sormadan çıktım oğlum da eşimde kalbini dinlemek çok istiyorlar ama doktorlar almiyor odaya covitten dolayı sizlerde odaya yanınıza birinin gelmesine izin veren oldu mu ?