Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de yoktu belirti çünkü kendimi dinlememiştim ne zaman dinlesem hamileyim kesin diyordum oyüzden kendimi dinlemediğim ay hamiş kaldım dinleme kendini nasip kısmet pazar sabahı ilk idrarla yap bakalım inş çıkar hayırlısı ile bende çok şükür iyiyim canım bebişde iyi çok şükürler olsun

Haklısın canım belkide belirtisiz olan ay bebiş ayıdırAllah cuma hayrına dua niyetine kabul etsin canım inşallah.. Evet ya teste gidip para vermicem strese girmeyeyim. Geçsin bir kaç gün, ne olacaksa olur zaten. Allah ne dilediyse onu yaşıycaz.
Kuzucuğun cinsiyetini öğrenmişmiydin? Ben kızımda 12. Hafta detay ultrasonda Dr görüp söylemeyeyim diyorum amaa kız bu demişti

Bu kadar yipranacaksan tak bezi geri bu şekilde ikinize de zarar. Çocuktan çok annenin hazır olması gereken bir süreç bu ne yazık ki. Bir de hamilesin dediğin gibi biraz daha erteleyebilirsin
Canım çocuk bezliyken anne çiş anne tuvalete yap bezi çıkar diyen çocuktu ondan karar verdim zaten herşeyi söylüyor maşallah kaka da sıkıntı yok geldim söylüyor gidip yapıyoruz ama çişi yapıyoruz geliyoruz 5 dk sonra yapıveeriyor ondan çok gerildim başka çocuklar kakayı yapamaz Bi süre ama biz onu bile yapıyoruz çiş neden öyle oldu ilk gün daha iyi yapmıştık 2. Gün ondan çok sinir oldum canım bismillah bu sabah söyledi bakalım inşallah böyle devam eder hamilelik gerginliği de var insan ağlıyor her sinir olunca işte

Canım sakin kalmaya calis özellikle sinir anlarında la havle çek annem der bana da... Bir kere bezi cikardiysan diren ve asla takma geri bende çok zor geçirdim bu süreci gece gündüz hiç baglamadim bağlarsam pişik olacagini vs anlattım ağladı bez istedi isedi günde 3 kez tüm kıyafetlerini makinada yikiiyordum düşün ama totalde 10 gün sürdü bu süreç yine tabi sen bilirsin hamilelikle beraber daha da zor zaten çok hassasis

Söylemedi kuzum ya daha küçük dedi bebde oğlumu 12 haftada öğrenmişim bu doktor söylemedi belki 2 hafta sonra gittiğimde bakarsa söyler ya çok merak ediyorum çok hayırlısı olsun

Canım benim Allah yardımcın olsun hakket benim oğlanda kaka söylemedi deli olmuştum yaa seninki de çişi söylemiyor ne garip bu çocuklar ya inş tez zamanda rahata erersin inş zor durum bide hamişsn daha. Da zor

Söylemedi kuzum ya daha küçük dedi bebde oğlumu 12 haftada öğrenmişim bu doktor söylemedi belki 2 hafta sonra gittiğimde bakarsa söyler ya çok merak ediyorum çok hayırlısı olsun
İkinciler ağırdan alıyor kendini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Bu da kız olur belki kimbilir

İkinciler ağırdan alıyor kendini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Bu da kız olur belki kimbilir
Sorma herkes kız bu diyor bende hevesleniyorum nasıl yalan yok bende kız istiyorum sağlıklı olsunda bide onun tadına bakalım annemlerin 7 torunu var hepsi oğlan annemde dua ediyor kız olur inş diye

Sorma herkes kız bu diyor bende hevesleniyorum nasıl yalan yok bende kız istiyorum sağlıklı olsunda bide onun tadına bakalım annemlerin 7 torunu var hepsi oğlan annemde dua ediyor kız olur inş diye
Kaç evin bir kızı diye prenses olur valla ben kızıma ilk hamile kaldığımda rüyamda pembe battaniye ile kucağıma verdiklerini görmüştüm insan hissediyor bence

Kaç evin bir kızı diye prenses olur valla ben kızıma ilk hamile kaldığımda rüyamda pembe battaniye ile kucağıma verdiklerini görmüştüm insan hissediyor bence
Offf off sorma 5 evin prensesi olacak herkes hayalde şöyle elbise alacam şu çorapdan şu tokadan annem elbise örmeye başladı erkek olursa yeleğe çeviririm diyor ismi bile hazır ya hayırlısı bakalım valla bende bazen severken kızım diyorum

Annelerin pratik çözümüne hastayım ya Allah gönlüne göre versin 5 evinde

Annelerin pratik çözümüne hastayım ya Allah gönlüne göre versin 5 evinde
Aynen öle canım hemen hazır zaten çözüme
Aminnn inş hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da nasip kısmet yinede inş bebişinde seninledir canım inş pazar sabahı testi yap ilk idrarla meraktayız

Kıyamam ya sana
2.de tuvalet iletişimi tavsiye ederim ben kızıma uyguladim çok kolay ve rahat geçti bezsiz hayata

Arzuuum şunları bir yorumlar mısın
Ebru Hanım önceki gün yumurtlama olmus catlamamis demisti dun silik olani attım yumurtlama olmamis dedi. Dedim ki dun attığım iki koyu cizgiydi diye ama o teste devam et dedi. Bence pik oldu ve çatladı sen de ovulasyon yapmıştın diye bi rica edicem bakmanı canım zahmet olmazsa. Sırasıyla salı çarşamba persembe yaptım. Demin de yaptım bugün T cizgisi hiç yok

Eklentiler

• 20210608_220710.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210608_221032.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 20210610_203238.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 20
Canim sen bu ay bana hamile kalacakmışsin gibi geliyor

Yarın 14 te tavsiye üzerine bir doktorda randevum var çocuk gibi heyecanlıyım ya bu sefer sormam gerekenleri not alıyorum kararlıyım unutmicam geçen gittiğimde yine saf saf hiç bişi sormadan çıktım oğlum da eşimde kalbini dinlemek çok istiyorlar ama doktorlar almiyor odaya covitten dolayı sizlerde odaya yanınıza birinin gelmesine izin veren oldu mu ?

Analarımızı Allah başımızdan eksik etmesin
Evet cnm pazartesi inşallah bi test yapacağım. Şimdi karnıma belime kasıklarıma yarım saattir böyle regl ağrısı gibi ağrılar girdi inş yanıltan bişidir.olmazsa da artık nasip ne diyeyim Rabbim en iyisini bilir

a Benim eşim giriyor canım yanımda sıkıntı olmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…