Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben ovu test kullanmadım ama senin bir anda yok olması çizginin bana da garip gelmişti. Burda gördüklerimde çizgi silikleşiyordu ama seninki baya silikleşmiş.

Aminn canım aminnn o ağrı oluyor arada adet olacakmış gibi birde benim altım ıslanır gibi olurdu akıntıdan koşardım wcye bakardım adetmi oldum diye

Arzumcum suna bakabilir misin seni etiketlememisim bu mesaja basıp eklentilere gidebilir misin Arsoney
Canim sen bu ay bana hamile kalacakmışsin gibi geliyor
Yaaa inşallah
Sen yine bana hamile kalma bebeğine hamile kal nasıl devrik bir cümle kurmuşum ben öyle yaaa I ipti güzel haberler alacağız bak gör
Hahahaahhdhshshah iyi güldüm
Hayırlısı inşallah kuzum
Canım ben ovu test kullanmadım ama senin bir anda yok olması çizginin bana da garip gelmişti. Burda gördüklerimde çizgi silikleşiyordu ama seninki baya silikleşmiş.
Kuşum öyle olması normalmis de T C'den daha koyu olmalı dedi. Ama benim böyle hamile kalan arkadaşım da diyor ki belki sen testi yaptın 2 saat sonra daha da koyulasti bilemezsin önemli olan koyulasip sonraki günlerde kaybolmasi diyor

Ay kızlar bugün eltimin hamile olduğu haberini aldım öyle mutlu oldum ki inşallah sağlıkla kucağına alır.

Bugün 3. Gün öğle uykusuna kadar güzel gittik uykuda ve sonrasında 5 oldu değiştiriyoruz inşallah 10 güne biter biraz zorlanıyorum tez canlıyım hemen herşey olsun isterim rabbim sabır versin inşallah
Canım benim Allah yardımcın olsun hakket benim oğlanda kaka söylemedi deli olmuştum yaa seninki de çişi söylemiyor ne garip bu çocuklar ya inş tez zamanda rahata erersin inş zor durum bide hamişsn daha. Da zor
Amin canım inşallah zorlanıyorum valla git gel tuvalete helak oldum rabbim sabır versin inşallah
Bir tek kişi alıyor ama bizimki çocuk almıyor muayenehaneye genelde eşim geliyor bırakmazsak aşağıda bekliyor çocukla ben tek giriyorum

Kuzum yumurtlamış pik olmuş çatlamış çünkü aynı koyulukları iyi değerlendirmiş sinde beline kuvvet inş tutar inş Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah selamete erişesin sen yine gün aşırı yap canım

Devam ediyorum kuzum inşallah hayırlısıyla olur bu ay

Aminn canım aminnn o ağrı oluyor arada adet olacakmış gibi birde benim altım ıslanır gibi olurdu akıntıdan koşardım wcye bakardım adetmi oldum diye
Yaa sende de öyle miydi? Valla bendeki duyguda o.sanki erkenden regl oldum gibi bi ıslaklık hissi koşa koşa gidiyorum hani bişi mi oldu diye. Bakıyorum bişi yok, Komik duygu valla
bakalım Allah ne dilemiş

Yaa sende de öyle miydi? Valla bendeki duyguda o.sanki erkenden regl oldum gibi bi ıslaklık hissi koşa koşa gidiyorum hani bişi mi oldu diye. Bakıyorum bişi yok, Komik duygu valla
bakalım Allah ne dilemiş
Evet bende öyleydim. İnş senin için en hayırlısını dilemiştir hayırlısı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…