Canım ben ovu test kullanmadım ama senin bir anda yok olması çizginin bana da garip gelmişti. Burda gördüklerimde çizgi silikleşiyordu ama seninki baya silikleşmiş.Arzuuum şunları bir yorumlar mısın
Ebru Hanım önceki gün yumurtlama olmus catlamamis demisti dun silik olani attım yumurtlama olmamis dedi. Dedim ki dun attığım iki koyu cizgiydi diye ama o teste devam et dedi. Bence pik oldu ve çatladı sen de ovulasyon yapmıştın diye bi rica edicem bakmanı canım zahmet olmazsa. Sırasıyla salı çarşamba persembe yaptım. Demin de yaptım bugün T cizgisi hiç yok
İsmi ne olacak canım merak ettimOfff off sorma 5 evin prensesi olacak herkes hayalde şöyle elbise alacam şu çorapdan şu tokadan annem elbise örmeye başladı erkek olursa yeleğe çeviririm diyorismi bile hazır ya hayırlısı bakalım valla bende bazen severken kızım diyorum
İsmi ne olacak canım merak ettimOfff off sorma 5 evin prensesi olacak herkes hayalde şöyle elbise alacam şu çorapdan şu tokadan annem elbise örmeye başladı erkek olursa yeleğe çeviririm diyorismi bile hazır ya hayırlısı bakalım valla bende bazen severken kızım diyorum
Deniz Elaİsmi ne olacak canım merak ettim
Aminn canım aminnn o ağrı oluyor arada adet olacakmış gibi birde benim altım ıslanır gibi olurdu akıntıdan koşardım wcye bakardım adetmi oldum diyeAnalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin
Evet cnm pazartesi inşallah bi test yapacağım. Şimdi karnıma belime kasıklarıma yarım saattir böyle regl ağrısı gibi ağrılar girdiinş yanıltan bişidir.olmazsa da artık nasip ne diyeyim Rabbim en iyisini bilir
Arzumcum suna bakabilir misin seni etiketlememisim bu mesaja basıp eklentilere gidebilir misinArzuuum şunları bir yorumlar mısın
Ebru Hanım önceki gün yumurtlama olmus catlamamis demisti dun silik olani attım yumurtlama olmamis dedi. Dedim ki dun attığım iki koyu cizgiydi diye ama o teste devam et dedi. Bence pik oldu ve çatladı sen de ovulasyon yapmıştın diye bi rica edicem bakmanı canım zahmet olmazsa. Sırasıyla salı çarşamba persembe yaptım. Demin de yaptım bugün T cizgisi hiç yok @Arsoney
Yaaa inşallahCanim sen bu ay bana hamile kalacakmışsin gibi geliyor
Hahahaahhdhshshah iyi güldüm
Kuşum öyle olması normalmis de T C'den daha koyu olmalı dedi. Ama benim böyle hamile kalan arkadaşım da diyor ki belki sen testi yaptın 2 saat sonra daha da koyulasti bilemezsin önemli olan koyulasip sonraki günlerde kaybolmasi diyorCanım ben ovu test kullanmadım ama senin bir anda yok olması çizginin bana da garip gelmişti. Burda gördüklerimde çizgi silikleşiyordu ama seninki baya silikleşmiş.
Bugün 3. Gün öğle uykusuna kadar güzel gittik uykuda ve sonrasında 5 oldu değiştiriyoruz inşallah 10 güne biter biraz zorlanıyorum tez canlıyım hemen herşey olsun isterim rabbim sabır versin inşallahCanım sakin kalmaya calis özellikle sinir anlarında la havle çek annem der bana da... Bir kere bezi cikardiysan diren ve asla takma geri bende çok zor geçirdim bu süreci gece gündüz hiç baglamadim bağlarsam pişik olacagini vs anlattım ağladı bez istedi isedi günde 3 kez tüm kıyafetlerini makinada yikiiyordum düşün ama totalde 10 gün sürdü bu süreç yine tabi sen bilirsin hamilelikle beraber daha da zor zaten çok hassasis
Amin canım inşallah zorlanıyorum valla git gel tuvalete helak oldum rabbim sabır versin inşallahCanım benim Allah yardımcın olsun hakket benim oğlanda kaka söylemedi deli olmuştum yaa seninki de çişi söylemiyor ne garip bu çocuklar ya inş tez zamanda rahata erersin inş zor durum bide hamişsn daha. Da zor
Bir tek kişi alıyor ama bizimki çocuk almıyor muayenehaneye genelde eşim geliyor bırakmazsak aşağıda bekliyor çocukla ben tek giriyorumYarın 14 te tavsiye üzerine bir doktorda randevum var çocuk gibi heyecanlıyım yabu sefer sormam gerekenleri not alıyorum kararlıyım unutmicam geçen gittiğimde yine saf saf hiç bişi sormadan çıktım oğlum da eşimde kalbini dinlemek çok istiyorlar ama doktorlar almiyor odaya covitten dolayı sizlerde odaya yanınıza birinin gelmesine izin veren oldu mu ?
Kuzum yumurtlamış pik olmuş çatlamış çünkü aynı koyulukları iyi değerlendirmiş sinde beline kuvvet inş tutar inş Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah selamete erişesin sen yine gün aşırı yap canımArzuuum şunları bir yorumlar mısın
Ebru Hanım önceki gün yumurtlama olmus catlamamis demisti dun silik olani attım yumurtlama olmamis dedi. Dedim ki dun attığım iki koyu cizgiydi diye ama o teste devam et dedi. Bence pik oldu ve çatladı sen de ovulasyon yapmıştın diye bi rica edicem bakmanı canım zahmet olmazsa. Sırasıyla salı çarşamba persembe yaptım. Demin de yaptım bugün T cizgisi hiç yok
Aman Allah korusun yaaa Allah'ım sabır versin herkes ne emekler veriyor yaaOcak annelerinde dünden beri sayamadım 5 falan oldu sanırım kalbi durmuş bebeklerin çok moralim bozuldu. Allah korktuğumuzu yaşatmasın inşallah
Kuzum o çatlama demekCanım ben ovu test kullanmadım ama senin bir anda yok olması çizginin bana da garip gelmişti. Burda gördüklerimde çizgi silikleşiyordu ama seninki baya silikleşmiş.
Devam ediyorum kuzum inşallah hayırlısıyla olur bu ayKuzum yumurtlamış pik olmuş çatlamış çünkü aynı koyulukları iyi değerlendirmiş sinde beline kuvvet inş tutar inş Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah selamete erişesin sen yine gün aşırı yap canım
İnş kuzum olur Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut rabbim selamete eriştirsin inş hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasio etsin rabbimDevam ediyorum kuzum inşallah hayırlısıyla olur bu ay
İnşallah bu ay olucak allahın izniyle canım bende dua ediyorum güzel haber alıcaz inşallahDevam ediyorum kuzum inşallah hayırlısıyla olur bu ay
İnş kuzum olur Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut rabbim selamete eriştirsin inş hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasio etsin rabbim
Allah razı olsun kızlarİnşallah bu ay olucak allahın izniyle canım bende dua ediyorum güzel haber alıcaz inşallah
Yaa sende de öyle miydi? Valla bendeki duyguda o.sanki erkenden regl oldum gibi bi ıslaklık hissiAminn canım aminnn o ağrı oluyor arada adet olacakmış gibi birde benim altım ıslanır gibi olurdu akıntıdan koşardım wcye bakardım adetmi oldum diye
Evet bende öyleydim. İnş senin için en hayırlısını dilemiştir hayırlısı olsun canım benimYaa sende de öyle miydi? Valla bendeki duyguda o.sanki erkenden regl oldum gibi bi ıslaklık hissikoşa koşa gidiyorum hani bişi mi oldu diye. Bakıyorum bişi yok, Komik duygu valla
bakalım Allah ne dilemiş
Canım naptın haberler sendemınnos mınnos annısler:)
Reglimin 2.gunu =/Canım naptın haberler sende