Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün Ebru Ceylan.a gönderdim henüz yumurtlamamissin dedi. Bi tane ovulasyon ile hamile kalan arkadaşıma da yolladım o da öyle dedi.
Bugün tekrar yapışkan akıntı geldi sanırım yumurtladım. Bugünü de degerlendirecegim inşallah dun erkek kardeşim bizde kaldı da duş falan sorun olur diye atladik zaten sabah olmuştu
Ben bu testten hiç anlamiyorum bildiğin kör cahil gibiyim bu konuda ya wala canim. Bebek planliyoruz kalamazsın diyeydin hahahahhaa
Sata kaç gün var şimdi ? Adetin başlangıcından 13. Gün ilişkiye gir ayaklarını dik ve yat ben 12 ve 14. Günler yaptım mesela

E bayağı koyu duruyor ama
Ay dur ben yanlış yazmisim
Catlamamis dedi yumurtlamisim da catlamamis🤭
Ben bu testten hiç anlamiyorum bildiğin kör cahil gibiyim bu konuda ya wala canim. Bebek planliyoruz kalamazsın diyeydin hahahahhaa
Sata kaç gün var şimdi ? Adetin başlangıcından 13. Gün ilişkiye gir ayaklarını dik ve yat ben 12 ve 14. Günler yaptım mesela
Kız atesliydi ya biz evi yerlestirirken onun yanında dursun diye ben çağırmıştım😄
Kuzum benim de planim öyleydi ama hep 27 günde bir olan reglm nisanda 48 mayista 17 gün sürünce ovulasyon alayım dedim🥲

Çatlak patlak yusyuuuuvarlak🤣
20210610_203238.jpg

ilk gebeliğimde hep mutluydum.. sabah uyanır uyanmaz gebe olduğumu düşünüp mutlu olurdum :KK70:
heyecan yine çok ama ilkinki kadar yok sanırım bende, çoğu zaman gebe olduğumu bile unutuyorum :KK43:
Aşırı duygusalim aşırı ilk gebeliğim ama herşeye alınıp ağlayasim geliyor birşey izlesem ağlıyorum hüngür hüngür kuzum ya😂🤩

Canım sabret sakin kalmaya çalış kaçaklar olacaktır. 10 günde düzene giriyor inşallah
Hamilelikten çok gerildim bugün çok sinir oldum ne düzgün bişey yedim ne uyudum yaptıkça ağladım hala da uyumadı 1 saattir ayağımda sallıyorum en sonunda bıraktım kafayı yicem öyle bir inat evlat ki 10 tane erkeğe bedel Bi kız evlat hayır bu sinirin zararı öbürünüde olucak diye daha da üzülüyorum sabah beri ağlıyorum sinirden

Ben de iyiyim canım sağ ol. Bulantım azalmıştı ama iki gündür yokluyor yine 🙄
Bebişi bilmiyorum en son 2 hafta önce gitmiştim ve daha 2 hafta daha var kontrole 2li test yapılacak.
bende ayni sekilde 2 hafta sonra gidecegim 2li testi yaptiririm heralde bende hayirli sonuclar aliriz insallah. bendede iste arada bi bulanti oluyor. agzimda degisik bi tat oluyor metal tadı gibi degisik rahatsiz oluyorum bide bazen ne yesem de memnun olamiomisum gibi bi his oluyor mide bulantimdan dolayi ama cok asiri bi bulanti yasamadim henuz cok sukur😊 akintim oluyor bide son 2 3 hafta artti mesala beyaz akintim

Hamilelikten çok gerildim bugün çok sinir oldum ne düzgün bişey yedim ne uyudum yaptıkça ağladım hala da uyumadı 1 saattir ayağımda sallıyorum en sonunda bıraktım kafayı yicem öyle bir inat evlat ki 10 tane erkeğe bedel Bi kız evlat hayır bu sinirin zararı öbürünüde olucak diye daha da üzülüyorum sabah beri ağlıyorum sinirden
Bu kadar yipranacaksan tak bezi geri bu şekilde ikinize de zarar. Çocuktan çok annenin hazır olması gereken bir süreç bu ne yazık ki. Bir de hamilesin dediğin gibi biraz daha erteleyebilirsin

Günaydın canlarrrrrrrr
gLssHh gLssHh tekrar test yaptınmı Hali Hali sen ne durumdasın
Günaydın herkese.
Canım bugün Bat a 4 gün var. Elimde kaset test vardı dün yaptım bişi çıkmadı. Erken test alıp bugün bir daha yapsam mı? Yoksa beklesem Bat ı daha mı mantıklı bilemedim? Bide var ya kendimi dinliyorum hiç belirti yok. Adet belirtisi de dahil. Her zaman bi doku belirtim oldurdu. Hafif bel ağrısı harici bişi yok 🙄🙄
Sen nasılsın canım? Bebiş nasıl?

X