Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte o azim bende yok. Hiç diyet falan yapamam. Lohusalıkta da iştahsızlık vardı bende kızım 40ı çıkmadan bütün kilolar gitmişti zaten benim. Bi de 3-4 aylıkken çoklu gıda alerjisi çıktı emziriyorum diye de baya bi şey yiyememiştim öyle derken 51 kiloya düşmüştüm.
Ayyy sen kendiliğinden vermişsin canım bende öle bişey olmadığı için ben kendi çabamla verdim birde benim oğln beni emmesi okadar çabaladım okadar sütüm gelmesine rağmen emmesi bende 6 ay gece gündüz sağdım öyle verdim

Ayyy sen kendiliğinden vermişsin canım bende öle bişey olmadığı için ben kendi çabamla verdim birde benim oğln beni emmesi okadar çabaladım okadar sütüm gelmesine rağmen emmesi bende 6 ay gece gündüz sağdım öyle verdim
Emmeyen bebek zor canım ya sağmak falan iyi uğraşmışsın. İnşallah bu bebişin cop cop emsin canım bi tutsun 2 yaşına kadar bırakmasın 🤣

Emmeyen bebek zor canım ya sağmak falan iyi uğraşmışsın. İnşallah bu bebişin cop cop emsin canım bi tutsun 2 yaşına kadar bırakmasın 🤣
Çok uğraştım çok Allah'ım sağlıklk ömürler versinde şimdi maşallah tosun gibi
Minnak bebiş emerse çok mutlu olurum ağzın bal yesin inşallah ama emmezse aynen sağmaya devam

Off kolay gelsin canım aynı dert bende de var ama bi taşınamadım 🙄
Yakın olsam gelirdim canım gebe mebe 🤣🤣
Ah canım benim kıyamam size kız. Ay yerleseyim de hemen hamilelik haberimi alayım inşallah 🤭
Bu hafta içi yumurtlayacagim inşallah

Kizlar bende gebelikte yaklaşık 20 25 kg aldiydim ama bişi yapmama kalmadan 6 ay içinde gittiydi çoğu 6. Ayda diyetisyene gittim daha zayıflıyim diye gitmez olaydım sutumun tadı degisti emmeyi bıraktı veledim 🤦 bu sefer kısmetse istersem 200 olayım hayatta kisitlamicam kendimi diye düşünüyorum tabi dikkat ederim ama diyet miyet asla yapmam emmeyi bırakınca inşallah sağlam bir diyetisyenle 🤲🤲

Tünaydın herkese.😍
Bugün rüyamda ultrasona giriyorum, eller ayaklar kıpır kıpır hiç durmuyor..
Doktora diyorum ki; aa ne kadar da erkeğe benziyor, doktor da evet erkek diyor 🤣🤣
Allah hayır etsin, bu 2. erkek görüşüm 🤔
Allah hayırlı etsin insallah. Bende rüyamda emzirirken gördüm kendimi erkek bebeydi 😁😁

Bhcg kaset testim negatif.
Yumurtlamadan sonraki 11.gunu adetimin 22.gunu ovulasyon testim 28gunde 1 oluyorum

Eklentiler

• 20210606_162647.jpg
    20210606_162647.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 19
X