- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Benmde bolumum cocuk gelisim evet zor ama miniklerle oynamakda eglenceliAyy zordur canım bilirim çocuklarla uğraşmak ama keyfi de başka.
Ben de ilk zamanlar okul öncesi öğretmenliği yaptım sonra edebiyata geçtim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde bolumum cocuk gelisim evet zor ama miniklerle oynamakda eglenceliAyy zordur canım bilirim çocuklarla uğraşmak ama keyfi de başka.
Ben de ilk zamanlar okul öncesi öğretmenliği yaptım sonra edebiyata geçtim.
Insallah canim=)Daha da varmış canım.. inşallah tutmuştur bu ay
Otobana yakın yerdeki park mı acaba=) şehir hastanesine yakın yerlerde miKız ne işi bu o kadar taş mı taşıyon
Yok çok bilmiyorum Ankaralıyim urfada çalışıyorum gidip gelirken uğruyoruz bazen geçen cuma uğradık Ora güzel duruodu ordan geldi aklimaEvet canım orası biliyo musun buraları. Dilberler sekisinin karşısındaki ormanlık alan diyim
Selvi boyluyum sorma kız ne uzunu yipik türk kafini işte 1.63Senin boyun uzun o zaman
Bende okul öncesi öğretmeniyim. Devlet okulları kreşlerden çok daha iyi eğitim veriyorlar. En azından çocuğunuzu lisans okul öncesi öğretmenliği mezunu işini bilen insanlara bırakıyorsunuz. Her yerde illa ki sıkıntılı öğretmenler oluyor. Karşılaştığınız öğretmenlerin bakış açısı çok yanlış. Size önerim okula çocuklarını gönderen velilerle konuşun hangi öğretmenden memnunlarsa ona yollayın. Kreş tamamen para tuzağı ve ticarethane mantığında ilerleyen bir kurum bence.Ahhh sorma 14 aylıkken oğlum durmadı bizde direnmedik açıkçası. Geçen dönem anaokulullari açılınca devlet uygulama anaokuluna verdim öğretmen iki kız kardeşti ikiside çocuğub lider ruhlu olduğunu düzen bozduğunu çok konuştuğunu söylediler epey sorun yaşadık bende aldım okuldan burda özeller alacağım maaşın yüzde 75 i civarında belediyenin yeni donemine bakacaktim onda da hamile kaldım zaten donemiyorum ise gebeyken ise almiyorlar malum
Evet haklısınız a ncak pandemi dönemi olduğu için hem mevcut çok azdı hemde öğretmen seçeneği yoktu çareyi okula göndermekte buldukBende okul öncesi öğretmeniyim. Devlet okulları kreşlerden çok daha iyi eğitim veriyorlar. En azından çocuğunuzu lisans okul öncesi öğretmenliği mezunu işini bilen insanlara bırakıyorsunuz. Her yerde illa ki sıkıntılı öğretmenler oluyor. Karşılaştığınız öğretmenlerin bakış açısı çok yanlış. Size önerim okula çocuklarını gönderen velilerle konuşun hangi öğretmenden memnunlarsa ona yollayın. Kreş tamamen para tuzağı ve ticarethane mantığında ilerleyen bir kurum bence.
Şuan evdeyseniz daha güzel olmuş göndermemek ama bir sonraki sene için düşünüyorsanız her zaman anaokullarına bakmanızı tavsiye ederim. Kreşlerde o kadar çok saçmalıkla karşılaştım ki anlatamamEvet haklısınız a ncak pandemi dönemi olduğu için hem mevcut çok azdı hemde öğretmen seçeneği yoktu çareyi okula göndermekte bulduk
Kesinlikle inanırım. Ancak bende ilk debeyim ve devlet olunca bir afim geri duruyorum vakalim Haziran sonu farklı bir okul ile görüştüm diğer okulun müdüru bile insanliktan nasibini almamış bir sahsiyetti gerçektende hayırlısı artık inşallahŞuan evdeyseniz daha güzel olmuş göndermemek ama bir sonraki sene için düşünüyorsanız her zaman anaokullarına bakmanızı tavsiye ederim. Kreşlerde o kadar çok saçmalıkla karşılaştım ki anlatamam
Burda oturduğum için küçük benimkide büyüdüKarnım büyük diyen kimlerdi kapisalim resim aşağıda
Karnım büyüdü popom büyüdü gögüslerimde büyüdüKarnım büyük diyen kimlerdi kapisalim resim aşağıda
Yok artık kız ne bu böleHadi kapisalim benmde gizli gebelik
GobekYok artık kız ne bu böle
Ankara'nın neresi kız de hele bizde ankaradayızYok çok bilmiyorum Ankaralıyim urfada çalışıyorum gidip gelirken uğruyoruz bazen geçen cuma uğradık Ora güzel duruodu ordan geldi aklima
Bende 1.63 kız kaç kilosun ben 61 oldum ya 2 kilo aldımSelvi boyluyum sorma kız ne uzunu yipik türk kafini işte 1.63
Bu arada başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Çok kiloyum ben 1.5 kilo aldım 93.5 um şuan. Ama bakma hakkaten benim vücut yapısı bacak göğüs şeklinde dağılmış durumda göbeğim hele ilk oglumdan önce hiç yoktu dumduzdu hep kiloluydum ama bu kadar hiç olmamıştım sanırım ben 120 flan giderim doğuma gibime gelioBende 1.63 kız kaç kilosun ben 61 oldum ya 2 kilo aldım
Hımm anladım canım benim ama fotoda kilolu durmuyorsun yaa inanamadım sağlıklı olsunlarda alcaz illaki inş kolay veririz bende oğlumda 63 ile kaldım 82 ile doğuma gittim inş okadar almam bu seferÇok kiloyum ben 1.5 kilo aldım 93.5 um şuan. Ama bakma hakkaten benim vücut yapısı bacak göğüs şeklinde dağılmış durumda göbeğim hele ilk oglumdan önce hiç yoktu dumduzdu hep kiloluydum ama bu kadar hiç olmamıştım sanırım ben 120 flan giderim doğuma gibime gelio
Diorum ya kuzum benm bacaklarım epey kalındır bildim bileli ve göğüslerim baya bı büyük ezelden beri kiloyu sanırım oralar çekiyor belden yukarı fotolarda herkes beni çıtı pıtı bişi zanneder boydan görseler devlet gibi kadınım hiç unutmam ilk oğlumu emziriyorum esimin babannesi gördü beni kadının gözleri açıldı eyyy masallahhh eyy maşallah diye diye bı hal olmuştu rahmetliHımm anladım canım benim ama fotoda kilolu durmuyorsun yaa inanamadım sağlıklı olsunlarda alcaz illaki inş kolay veririz bende oğlumda 63 ile kaldım 82 ile doğuma gittim inş okadar almam bu sefer