Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zuhahah ya ben pik oldu catladi sandim pazar yaptim pazartesi yaptım sonra abow salı bir pik oldu o günde yaptım mecbur ama sabaha karşıydı çarşamba daha da pik oldu ama 2 günde c den kopkoyu bir t oldu e önceki gün sabaha karşı olunca çarşamba yapmayim dedim perşembe catladi silindi perşembe de yaptım bu gunde yapcam😅
Adet bitti başladı yumurtlama hiç 2.gune 1 yapamadım ben de riske atmayim dedim yardirdim.😅
Sana maşallah çekiyorm 😍😍

Zuhahah ya ben pik oldu catladi sandim pazar yaptim pazartesi yaptım sonra abow salı bir pik oldu o günde yaptım mecbur ama sabaha karşıydı çarşamba daha da pik oldu ama 2 günde c den kopkoyu bir t oldu e önceki gün sabaha karşı olunca çarşamba yapmayim dedim perşembe catladi silindi perşembe de yaptım bu gunde yapcam😅
Adet bitti başladı yumurtlama hiç 2.gune 1 yapamadım ben de riske atmayim dedim yardirdim.😅
Süpersin :super:

Kızlar ben regl oldum da siyah kanama ve siyah pıhtı gelmesi normal dimi geciktiği için 😣

Maşallah canım..
Buna da tutmayan bebek ne bileyim 🤣

Bf
Dün çok isyan etmiş olacağım herhalde ki bu sabah yumurtlama kanaması, vücut sıcaklığı yükselmesi, şişkinlik, sancı hepsini yaşadım 😅😅

Eskiden de yumurtlama zamanı kanamam olurdu sabah namazında bir kalktim kan ve hala devam ediyor. Hatta ilaçtan dolayı tekrar regl mi oldum diye düşündüm ama sonra hatırladım.

Gariptir geçen ay da soldan yumurtlama olmuştu bu ay da öyle.
Ovulasyon testi ne gösterecek meraklardayim kızlar Yusra-61 Yusra-61 T tulperde @Arsoney Blntkbra Blntkbra M Maviiiiiiii Hali Hali
Bende ilk kez duydum canım böyle yumurtlama zamanında kanama olduğunu baya geç gördüm mesajını ama merak ettim hala var mı belki bu başka bir şeydir yerleşme kanamasi bile olabilir 🥰🥰

Bak ya bak severim seni ben bu akıllıarı ben veriridim sana şimdi çen büyüdünde başKasına veriyon oyyyy bebişide büyürmüş başkalarına destek de olurmuş maşallah sanaa severim seni mavişimmmm 💞💞🥰🥰🥰
Yaaa evet yaaa 🥰🥰 hep senden sizden öğrendim ve kendim de yaşadım bu duyguyu şükür yaşatan Rabbime şükürler olsun güzel arkadaşım 😍😍❤️

X