Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Git kuzum git benim başıma gelmedi hiç yanlış birşey söylemeyim
Benim başıma geldi ondan sabah telas yapmadım da biraz yoğun oldu ondan acaba dedim bakalım normalde 1-2 gün sürer en fazla
İlaçtan dolayı mı böyle oldu acaba 🤔
Bilmiyorum ki canım bende korunurken de oluyordu spiral takiliyken ama spiralden beri hiç yaşamamıştım

Dün çok isyan etmiş olacağım herhalde ki bu sabah yumurtlama kanaması, vücut sıcaklığı yükselmesi, şişkinlik, sancı hepsini yaşadım 😅😅

Eskiden de yumurtlama zamanı kanamam olurdu sabah namazında bir kalktim kan ve hala devam ediyor. Hatta ilaçtan dolayı tekrar regl mi oldum diye düşündüm ama sonra hatırladım.

Gariptir geçen ay da soldan yumurtlama olmuştu bu ay da öyle.
Ovulasyon testi ne gösterecek meraklardayim kızlar Yusra-61 Yusra-61 T tulperde Arsoney Arsoney Blntkbra Blntkbra @Maviiiiiiii Hali Hali
Kiz benim iki gun salı cars test cizgisi daha koyudu pik otesydi dun catladi değerlendirdim hep bakalım nolcak ben de bu ay soldan yumurtluom😅
İlk defa böyle pik gördüm ise yarar insallah🤗
Sağdaki salı
Çarşamba daha pikti hatta

Eklentiler

• 20210525_145242.jpg
    20210525_145242.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar benim adetim gecikti ya beyaz yapışkan akıntım oldu yumurtlama dan şüphelendim bugün sabah test yaptım bir bakın ya ovulasyon testi yaparken ilk yaptığım testler bile daha silik çıkıyordu acaba yumurtlama oldu da silinmeye mi başladı😣

Eklentiler

• IMG_20210528_092651_1.jpg
    IMG_20210528_092651_1.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 22
Kiz benim iki gun salı cars test cizgisi daha koyudu pik otesydi dun catladi değerlendirdim hep bakalım nolcak ben de bu ay soldan yumurtluom😅
Sağdaki salı
Ay hadi inşallah kuzum

Dün çok isyan etmiş olacağım herhalde ki bu sabah yumurtlama kanaması, vücut sıcaklığı yükselmesi, şişkinlik, sancı hepsini yaşadım 😅😅

Eskiden de yumurtlama zamanı kanamam olurdu sabah namazında bir kalktim kan ve hala devam ediyor. Hatta ilaçtan dolayı tekrar regl mi oldum diye düşündüm ama sonra hatırladım.

Gariptir geçen ay da soldan yumurtlama olmuştu bu ay da öyle.
Ovulasyon testi ne gösterecek meraklardayim kızlar Yusra-61 Yusra-61 T tulperde Arsoney Arsoney Blntkbra Blntkbra @Maviiiiiiii Hali Hali
Olur kuzum sabırla bekle sen 🤗belirtilerin olmaya başladıysa pik yolda demektir bence 👍

Bilmiyorum da sanmıyorum baya baya regl oldum bu ay
Yalnız kanamam arttı yumurtlama kanamasi bu kadar bol olmuyordu regl mi oluyorum tekrar acaba
Bence regli olabilirsin kanaman artarsa bir arkadaşım iki hafta içinde burada adet oldu 😒adet erken geliyor ilaçla olanların ilk ay kanaman arttı mı canım 🤔

Sağdaki salı
Bu ay ilişkiyi nasıl değerlendirdin merak ettim kuzum geçen ayy neydi 🙈

Bence regli olabilirsin kanaman artarsa bir arkadaşım iki hafta içinde burada adet oldu 😒adet erken geliyor ilaçla olanların ilk ay kanaman arttı mı canım 🤔
Arttı kanamam muhtemelen regl bu canım
Demek ki böyle oldu ilaçtan zaten baya regl ağrım da var

Arttı kanamam muhtemelen regl bu canım
Demek ki böyle oldu ilaçtan zaten baya regl ağrım da var
Oluyor canım iki hafta olmuştu arkadaşın hatta ilk kanama az geldi anlayamadı sancısı çok oldu doktor adet olduğunu dedi 😉 ararken erken pik oldun adet olsun ya düzene girsin de gerisi hal olur bende olmak istiyorum bakalım ne olacak 🤣

Oluyor canım iki hafta olmuştu arkadaşın hatta ilk kanama az geldi anlayamadı sancısı çok oldu doktor adet olduğunu dedi 😉 ararken erken pik oldun adet olsun ya düzene girsin de gerisi hal olur bende olmak istiyorum bakalım ne olacak 🤣
Daha da dün anlatmistin bunu gerçekten ne tavafuk😄
Su an şüpheye mahal olmayacak şekilde reglm başladı. Tertemiz olacak rahmim galiba🤭🤭 hadi inşallah temizlenmis rahmime düs bu ay çocuğum bu güzel Cuma gününün hürmetine

Su an şüpheye mahal olmayacak şekilde reglm başladı. Tertemiz olacak rahmim galiba🤭🤭 hadi inşallah temizlenmis rahmime düs bu ay çocuğum bu güzel Cuma gününün hürmetine
Allah gönlüne göre versin sana da bekleyen heresede... Gebelerin bebelerini sağlıkla doğurması nasib olsun herşey güzel olsun inşallah 🤲🤲

Bu ay ilişkiyi nasıl değerlendirdin merak ettim kuzum geçen ayy neydi 🙈
Zuhahah ya ben pik oldu catladi sandim pazar yaptim pazartesi yaptım sonra abow salı bir pik oldu o günde yaptım mecbur ama sabaha karşıydı çarşamba daha da pik oldu ama 2 günde c den kopkoyu bir t oldu e önceki gün sabaha karşı olunca çarşamba yapmayim dedim perşembe catladi silindi perşembe de yaptım bu gunde yapcam😅
Adet bitti başladı yumurtlama hiç 2.gune 1 yapamadım ben de riske atmayim dedim yardirdim.😅

Ben de geçen ay eskisi gbi regl gördüm aylar sonra.korunmayi bırakınca hep az az olduydu.ve bu çok adetten sonra piki çok güzel gördüm insallah ise yarar.

X