Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün çok isyan etmiş olacağım herhalde ki bu sabah yumurtlama kanaması, vücut sıcaklığı yükselmesi, şişkinlik, sancı hepsini yaşadım 😅😅

Eskiden de yumurtlama zamanı kanamam olurdu sabah namazında bir kalktim kan ve hala devam ediyor. Hatta ilaçtan dolayı tekrar regl mi oldum diye düşündüm ama sonra hatırladım.

Gariptir geçen ay da soldan yumurtlama olmuştu bu ay da öyle.
Ovulasyon testi ne gösterecek meraklardayim kızlar Yusra-61 Yusra-61 T tulperde Arsoney Arsoney Blntkbra Blntkbra M Maviiiiiiii Hali Hali

Kız hiç mi uyumadın 😄 kocan nasıl tepki verdi anlat azcık mutlu olak
Uyudum da ise gidiyomys kalktim kocam cok mutlu oldunnbelli etmiyodu ama oda cok istiyomus 😍😍 gecenin o saatinde annesini babasini aradi olmeden gormem gereken sahnelerden biriydi rabbime sukurker olsun ki😍

Çok çok şükür çok şükür vallaha çok sevindim azmettin başardın gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah hayret bu ay kendini dinlemedin şuram ağrıyo buram ağrıyo demedin çocuğun çocuğu olacak desene
Cunku ben 6 gün once kasik agrisiyla acillik oldum kist olusmus hcg negatif doktor rshim duvarın kalinlasmis 14 mm bekleyelim dedi dokturucu falan vermedi ee ben adet bekliyodum goguslerim sisti karin agrisi devam ediyodu ben kendimde şoktayım 5 gunde negatiften pozitide donmus

Dün çok isyan etmiş olacağım herhalde ki bu sabah yumurtlama kanaması, vücut sıcaklığı yükselmesi, şişkinlik, sancı hepsini yaşadım 😅😅

Eskiden de yumurtlama zamanı kanamam olurdu sabah namazında bir kalktim kan ve hala devam ediyor. Hatta ilaçtan dolayı tekrar regl mi oldum diye düşündüm ama sonra hatırladım.

Gariptir geçen ay da soldan yumurtlama olmuştu bu ay da öyle.
Ovulasyon testi ne gösterecek meraklardayim kızlar Yusra-61 Yusra-61 T tulperde Arsoney Arsoney Blntkbra Blntkbra M Maviiiiiiii Hali Hali
Allah Allah çok enteresan bir durum ben hiç böle bişey yaşamadım canım benim sadece akıntı oluyordu kız yerleşme kanaması felan olmasın sakın

Cunku ben 6 gün once kasik agrisiyla acillik oldum kist olusmus hcg negatif doktor rshim duvarın kalinlasmis 14 mm bekleyelim dedi dokturucu falan vermedi ee ben adet bekliyodum goguslerim sisti karin agrisi devam ediyodu ben kendimde şoktayım 5 gunde negatiften pozitide donmus
Demekki bebek oluyormuş ya dedim ben sana hiç beklemediğin bir zamanda diye kendini dinlememiş adet beklemişsin bebişin seninle artık 18 mil değerin bende oğlumj 18 ile öğrendim hiç telaş etme 2 gün sonra birdaha ver yükselir değerin hadi gözün aydn çok sevindim senin adına

Demekki bebek oluyormuş ya dedim ben sana hiç beklemediğin bir zamanda diye kendini dinlememiş adet beklemişsin bebişin seninle artık 18 mil değerin bende oğlumj 18 ile öğrendim hiç telaş etme 2 gün sonra birdaha ver yükselir değerin hadi gözün aydn çok sevindim senin adına
Tesekkur ederim insallsh 😍

Rahim duvarının kalınlaşması gebeliğe hazırlanması demekmiş :) Bana da doktor keseyi görmeden önce öyle söylemişti. Erken gebeliklerde görürlermiş o belirtiyi :)

Allah Allah çok enteresan bir durum ben hiç böle bişey yaşamadım canım benim sadece akıntı oluyordu kız yerleşme kanaması felan olmasın sakın
Bilmiyorum da sanmıyorum baya baya regl oldum bu ay
Yalnız kanamam arttı yumurtlama kanamasi bu kadar bol olmuyordu regl mi oluyorum tekrar acaba

Canımmmm hayırlı olsun nasıl sevindimmm okurken bile hadi inşallah diye diye yavaş yavaş okudum ne düşüğü benim ilk öğrendiğimde 11 diii bak sabrettin yılmadın oldu gec döllenme olmuş hiç merak etme kendini kasma dinlen iki gün ani hareket yada ilişki yok iki gün sonra kan ver sonuç iki katı ise sağlıklı gebeliktir yani herkesin düşük çıkar ilk öğrendiğinde korkmaaa bebiş geliyor
Bak ya bak severim seni ben bu akıllıarı ben veriridim sana şimdi çen büyüdünde başKasına veriyon oyyyy bebişide büyürmüş başkalarına destek de olurmuş maşallah sanaa severim seni mavişimmmm 💞💞🥰🥰🥰

X