- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
EvetttHasooo hamişmişmşsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetttHasooo hamişmişmşsin
Kız hiç mi uyumadın kocan nasıl tepki verdi anlat azcık mutlu olakEvettt
Çok çok şükür çok şükür vallaha çok sevindim azmettin başardın gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah hayret bu ay kendini dinlemedin şuram ağrıyo buram ağrıyo demedin çocuğun çocuğu olacak deseneEvettt
Uyudum da ise gidiyomys kalktim kocam cok mutlu oldunnbelli etmiyodu ama oda cok istiyomus gecenin o saatinde annesini babasini aradi olmeden gormem gereken sahnelerden biriydi rabbime sukurker olsun kiKız hiç mi uyumadın kocan nasıl tepki verdi anlat azcık mutlu olak
Cunku ben 6 gün once kasik agrisiyla acillik oldum kist olusmus hcg negatif doktor rshim duvarın kalinlasmis 14 mm bekleyelim dedi dokturucu falan vermedi ee ben adet bekliyodum goguslerim sisti karin agrisi devam ediyodu ben kendimde şoktayım 5 gunde negatiften pozitide donmusÇok çok şükür çok şükür vallaha çok sevindim azmettin başardın gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah hayret bu ay kendini dinlemedin şuram ağrıyo buram ağrıyo demedin çocuğun çocuğu olacak desene
Allah Allah çok enteresan bir durum ben hiç böle bişey yaşamadım canım benim sadece akıntı oluyordu kız yerleşme kanaması felan olmasın sakınDün çok isyan etmiş olacağım herhalde ki bu sabah yumurtlama kanaması, vücut sıcaklığı yükselmesi, şişkinlik, sancı hepsini yaşadım
Eskiden de yumurtlama zamanı kanamam olurdu sabah namazında bir kalktim kan ve hala devam ediyor. Hatta ilaçtan dolayı tekrar regl mi oldum diye düşündüm ama sonra hatırladım.
Gariptir geçen ay da soldan yumurtlama olmuştu bu ay da öyle.
Ovulasyon testi ne gösterecek meraklardayim kızlar Yusra-61 T tulperde Arsoney Blntkbra M Maviiiiiiii Hali
Demekki bebek oluyormuş ya dedim ben sana hiç beklemediğin bir zamanda diye kendini dinlememiş adet beklemişsin bebişin seninle artık 18 mil değerin bende oğlumj 18 ile öğrendim hiç telaş etme 2 gün sonra birdaha ver yükselir değerin hadi gözün aydn çok sevindim senin adınaCunku ben 6 gün once kasik agrisiyla acillik oldum kist olusmus hcg negatif doktor rshim duvarın kalinlasmis 14 mm bekleyelim dedi dokturucu falan vermedi ee ben adet bekliyodum goguslerim sisti karin agrisi devam ediyodu ben kendimde şoktayım 5 gunde negatiften pozitide donmus
Tesekkur ederim insallshDemekki bebek oluyormuş ya dedim ben sana hiç beklemediğin bir zamanda diye kendini dinlememiş adet beklemişsin bebişin seninle artık 18 mil değerin bende oğlumj 18 ile öğrendim hiç telaş etme 2 gün sonra birdaha ver yükselir değerin hadi gözün aydn çok sevindim senin adına
Anam ben bi uyuyorum anlatamam size akşam 8 uyumuşum sabah 7 ye kadar yatsam yatarım dahaBen çok zor uyuyorum ya bı turlu rahat pozisyonu bulamıyorum. Sadece yüzüstü yatardim oğlumda da en özlediğim yatış pozisyonuydu gene başladı uyuyamamalar
Rahim duvarının kalınlaşması gebeliğe hazırlanması demekmiş :) Bana da doktor keseyi görmeden önce öyle söylemişti. Erken gebeliklerde görürlermiş o belirtiyi :)Cunku ben 6 gün once kasik agrisiyla acillik oldum kist olusmus hcg negatif doktor rshim duvarın kalinlasmis 14 mm bekleyelim dedi dokturucu falan vermedi ee ben adet bekliyodum goguslerim sisti karin agrisi devam ediyodu ben kendimde şoktayım 5 gunde negatiften pozitide donmus
Evet sanırım oyle olduRahim duvarının kalınlaşması gebeliğe hazırlanması demekmiş :) Bana da doktor keseyi görmeden önce öyle söylemişti. Erken gebeliklerde görürlermiş o belirtiyi :)
Bilmiyorum da sanmıyorum baya baya regl oldum bu ayAllah Allah çok enteresan bir durum ben hiç böle bişey yaşamadım canım benim sadece akıntı oluyordu kız yerleşme kanaması felan olmasın sakın
Ben bu saatlerde uyuyordum kaçırmışım hee var çızgiiSizde goruyomusunuz
Ben çalışıyom valla çok zor oluyor yaaAnladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsin kaç yaşında fındık kurdu
Bak ya bak severim seni ben bu akıllıarı ben veriridim sana şimdi çen büyüdünde başKasına veriyon oyyyy bebişide büyürmüş başkalarına destek de olurmuş maşallah sanaa severim seni mavişimmmmCanımmmm hayırlı olsun nasıl sevindimmm okurken bile hadi inşallah diye diye yavaş yavaş okudum ne düşüğü benim ilk öğrendiğimde 11 diii bak sabrettin yılmadın oldu gec döllenme olmuş hiç merak etme kendini kasma dinlen iki gün ani hareket yada ilişki yok iki gün sonra kan ver sonuç iki katı ise sağlıklı gebeliktir yani herkesin düşük çıkar ilk öğrendiğinde korkmaaa bebiş geliyor
Allah Allah olmaz herhalde bi doktora git olmazsa yaaBilmiyorum da sanmıyorum baya baya regl oldum bu ay
Yalnız kanamam arttı yumurtlama kanamasi bu kadar bol olmuyordu regl mi oluyorum tekrar acaba
Yoğun devam ederse gideceğim canımAllah Allah olmaz herhalde bi doktora git olmazsa yaa
Git kuzum git benim başıma gelmedi hiç yanlış birşey söylemeyimYoğun devam ederse gideceğim canım