Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne güzel yapmissin. Bende oğlumun ilk ifrar test çubuğunu bile sarıp sarmalayip sakladım a dan Z ye tüm tahlliller vs klasorlu ama yaşadıklarımı yazmayı hiç akıl edemedimdibenim de annemle var böyle muhabbetim
Ben unutmiyim diye gebelikten başlayarak kızım ilk doğduğunda bir yaşına kadar falan gün gün yaşadığım şeyleri yazmıştım ama yazdığım defterim ortada yok
Çişli testi de bir yıl kadar sakladım sonra saçma geldi saklamak zaten bütün ultrason görüntüleri var attım testi fotoğrafı duruyor amaAaa ne güzel yapmissin. Bende oğlumun ilk ifrar test çubuğunu bile sarıp sarmalayip sakladım a dan Z ye tüm tahlliller vs klasorlu ama yaşadıklarımı yazmayı hiç akıl edemedimdi
Hiç ummadığın yerden cikar hemde hiç ihtiyacın olmadigi anda emin ol yok anam bende hiçbirini hatırlamıyorum başkası büyüttü sanki rüya gibi bı bebekmis birden büyümüşÇişli testi de bir yıl kadar sakladım sonra saçma geldi saklamak zaten bütün ultrason görüntüleri var attım testi fotoğrafı duruyor ama
Kızım kaç günlükken yüzüme baktı, kaç aylıkken sesli güldü, kaç aylıkken ba-ba falan dedi hepsini yazmıştım ama bulamıyorum şu an hiçbirini hatırlamıyorum bariz şeyler dışında
İyi uykular canım ılık ballı süt içmeni tavsiye ederim uyurken rahat ettiriyor biraz. ben bütün gün uyduğumdan sabahlar olmasın modundayımHiç ummadığın yerden cikar hemde hiç ihtiyacın olmadigi anda emin ol yok anam bende hiçbirini hatırlamıyorum başkası büyüttü sanki rüya gibi bı bebekmis birden büyümüş
Haydi. Ben gıdım de uyumaya çalışayim sabah istima erken başlıyor nazar ettim çocuğumu 7 7.5 ayaktayız
Hislerime tercüman oldunuz, bende de aynı durum söz konusu, adetten 2 gün sonra kasıklarımda ağrı ve akıntı oldu ovulasyon testimle de kesinleştirdim, günleri değerlendiriyorum bugün pik yaptı mesela, adet günümü beklicem bi hevesle.. siz ovulasyon testi yaptınız mı ?Bilen birileri beni aydınlatabilir mi acaba ? Benim adetim biteli 2. Gün bugün ama afedersiniz şeffaf yapışkan bi akıntım oldu gün içinde yumurtlama olabilir mi? Kasığım şiş sanki adet olacakmışım gibi. Bu şekilde erken yumurtlama belirtisi görenler var mı?
Ayyy tesekkkur ederimAy hadi hayırlı olsun sonucunu beklerken uyuyakalmışım
Yaaa çok sevindimmmmm. Baya çizgi var burada yaaa. Kan verince haberdar et, tebrik ederim şimdidennSizde goruyomusunuz
Tebriklerr, erken yakalamışsın demek ki :) 2 günde 1 tekrar kan vermeni isteyebilir doktor gebelik takibi için :)18.50 cikti dusuk degilmi
folik asit içiyordun değil mi?Verdim canm 18.50 cikti
Tebriklerr, erken yakalamışsın demek ki :) 2 günde 1 tekrar kan vermeni isteyebilir doktor gebelik takibi için :)
Evet folibol iciyorumfolik asit içiyordun değil mi?
İlk gebelikte bende 13 küsürlerde yakalamıştım. önemli olan bundan sonraki kan testlerinde artması. artacak inşallah :)Doktorla gorusmedim internetten takip ettim p tesi tekrsr kan vercem asm de
İnsallah artarİlk gebelikte bende 13 küsürlerde yakalamıştım. önemli olan bundan sonraki kan testlerinde artması. artacak inşallah :)
Ay haberdar et mutlaka :) çok sevindim. olumlu düşün sen stres olma ve kendine dikkat et :)İnsallah artar
Tamam canm mutlakaAy haberdar et mutlaka :) çok sevindim. olumlu düşün sen stres olma ve kendine dikkat et :)
İnş kuzum inş olmaz Allah'ın izniyle rabbimme emanetiz napalımİnşallah canım ya valla ortada bir şey yokken böyle kafama taktım iyi düşünmeye çalışıyorum hep sağlıklı olsun yeter kız -erkek farketmez valla tek düşündüğüm sağlıklı olması inşallah Allah gönlümüze göre verir
Hasooo hamişmişmşsin18.50 cikti dusuk degilmi