- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn inşallah kuzum inşallah rabbim sanada nasip etsin tez zamanda inşallahGönlüne göre versin gönlündekini de hayır etsin versin inşallah
Hahahahahahahaha. KoptumGünleri ayları saydım bir tek seni beklerdim o karardaydım ne olacaksan çift çizgi olsaydın
Ayyy inş kuzum hayırlısı olsun inşallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallahKız Kız
Ya minisim yaKızlar bebişimle geldim çok şükür sıkıntı yok atlattın kanamayı dedii inş birdaha olmazda 3.4 cm olmuş miniğim ya doktor 3 boyutlu da gösterdi sağolsun 2 hafta sonra 2 taramaya gel dedi
Hahahahahahahaha. Koptum
Allah razı olsun kuzum dualarım sizinle inş sizede nasip olsunnnnnnYa minisim ya
Çok sevindim canım hayırla gelsin
Maşallah ona ne de güzel büyümüş el ayak belirgin olmuş iyice :):)Kızlar bebişimle geldim çok şükür sıkıntı yok atlattın kanamayı dedii inş birdaha olmazda 3.4 cm olmuş miniğim ya doktor 3 boyutlu da gösterdi sağolsun 2 hafta sonra 2 taramaya gel dedi
Kıvıl kıvıldı nasıldı güzeldi valla içime su serpti hoca sağolsun çok ilgili ya devletde ama Allah razı olsunMaşallah ona ne de güzel büyümüş el ayak belirgin olmuş iyice :):)
Yaptırıcam ben canım ilkinde de yaptırmıştım. Genelde doktorlar aksi durumda eğer aldırmayacaksanız boşuna yaptırmayın derler ama içim rahat olsun diye yaptırırım ben.Kızlar ya ikili test yaptıracak mısınız fikri olan var mı çok kararsız kaldım
Benim özel sigortam var iş yerinden o yüzden özele gidiyorum , korkum bişey çıktı diyerek sırf para için diğer testleri yaptırmaları falan kimisi yaptır diyor kimisi gereksiz çok kararsızım yaYaptırıcam ben canım ilkinde de yaptırmıştım. Genelde doktorlar aksi durumda eğer aldırmayacaksanız boşuna yaptırmayın derler ama içim rahat olsun diye yaptırırım ben.
Sanmam ya sırf ekstra test istemek için sonuçla oynamazlar bence. Güvenin yoksa devlette de yaptırabilirsin.Benim özel sigortam var iş yerinden o yüzden özele gidiyorum , korkum bişey çıktı diyerek sırf para için diğer testleri yaptırmaları falan kimisi yaptır diyor kimisi gereksiz çok kararsızım ya
Kararsızım yine de ya herkes bir şey diyor doğuran arkadaşlarım falan hatalı çıkma payı çokmuş boşa stres olma falan diyolarSanmam ya sırf ekstra test istemek için sonuçla oynamazlar bence. Güvenin yoksa devlette de yaptırabilirsin.
Bana kalsa bence de gereksiz ama ben kendimi biliyorum yaptırmasam doğurana kadar içim rahat etmez.
Zaten kesin sonuç veren bi test değil, risk durumunu gösteriyor. Yüksek risk çıkıp sağlıklı doğan bebekler var.Kararsızım yine de ya herkes bir şey diyor doğuran arkadaşlarım falan hatalı çıkma payı çokmuş boşa stres olma falan diyolar
Öyleymiş neyse yaptırırım bunu sonrakileri yaptırmam teşekkür ederim bilgi içinZaten kesin sonuç veren bi test değil, risk durumunu gösteriyor. Yüksek risk çıkıp sağlıklı doğan bebekler var.
O kadar susuz kal sonuç bomboş çıksın