- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
InsallhTamam canım aklımda olsun yarın öyle yapayım inşallah kacirmamisimdir günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallhTamam canım aklımda olsun yarın öyle yapayım inşallah kacirmamisimdir günü
Tarayicidan gormen lazim uygulamadan yuklenmiyoNasil resim ekleyebiliyoz onceden kolaudi simdi olmuyor yapamadim
Kuzum sağlıkla gelsin inş tüh yat dinlen bakalım evde iyice ayaklarını uzat evde yatmak gerçekten çok zor Allah'ım yardımcın olsun gerçi bebişler iyi olsunda yapacak bişey yok napalım bende dün başladım işeKızlar bende bugün gititm kontrole 8+2 olmuş bebiş 1.78 cm boyu çok iyi dedi ama kanama var hala kese dışında dedi ve 15 gün istirahat et dedi inşallah birşey olmaz bakalım
Geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inşTesekkur ederim Alah razi olsun
Yımırtlamışın bacımArkadaşlar adet biteli böyleyim ne diyorsunuz?
22 23 24 25 mayis testlerim
İlk kez piki gordumYımırtlamışın bacım
Amin insalalh sagolGeçmiş olsun Allah'ım şifa versin inş
Tabiii sağlıklı olsun da ama sürekli yatilmiyor kiii birde bende çok halsizlik bulantı var maf oldum canım benim hayırlı olsun sanada işe baslaman az kaldı annesi sen iki haftan mi var cinsiyeti öğrenmeyeKuzum sağlıkla gelsin inş tüh yat dinlen bakalım evde iyice ayaklarını uzat evde yatmak gerçekten çok zor Allah'ım yardımcın olsun gerçi bebişler iyi olsunda yapacak bişey yok napalım bende dün başladım işe
Canım ne güzel yumurtlama olmuş yapman gereken aslında gün aşırı ilişki yani yumurtlama ya zaten denk geliyor ama üst üste olmaz diyorlar sen gün aşırı devam edip dua et ama âdet olmadan beş gün önceye kadar hep gün aşırıArkadaşlar adet biteli böyleyim ne diyorsunuz?
22 23 24 25 mayis testlerim
Kuzum o bendede var un çuvalı gibi bulduğum yere yığılıyom biraz fazla yesem çıkarıyorum Allah yardımcımız olsun kuzum sen dinlen ama bol bol iş felan yapma sakın süpürge bile açma ben şuan tam 10 haftalığım 2 hafta erken değimmi ne bilim temmuza kadar anca öğrenirimTabiii sağlıklı olsun da ama sürekli yatilmiyor kiii birde bende çok halsizlik bulantı var maf oldum canım benim hayırlı olsun sanada işe baslaman az kaldı annesi sen iki haftan mi var cinsiyeti öğrenmeye
Benimki çok enteresan oldu kuzum benim 24 martda ilişki oldu, 26 martda yumurtladım , 28 martda çatladı 28 martı değerlendirdim hangisinde tuttu onu bilmiyom oyüzde hergün yapma gün aşırı veren Allah herşekilde veriyorİlk kez piki gordum
Pazar pazartesi iliski oldu sadece çünkü adet yeni bitti baska ne zaman olmali kiz?
Tamam tesekkur ederim=)Benimki çok enteresan oldu kuzum benim 24 martda ilişki oldu, 26 martda yumurtladım , 28 martda çatladı 28 martı değerlendirdim hangisinde tuttu onu bilmiyom oyüzde hergün yapma gün aşırı veren Allah herşekilde veriyor
Simdi bugün yumurtlama ya dün catladi sandim pazar pazartesi yapmış oldum e bugünü de kaçırma diolar napcami sastimCanım ne güzel yumurtlama olmuş yapman gereken aslında gün aşırı ilişki yani yumurtlama ya zaten denk geliyor ama üst üste olmaz diyorlar sen gün aşırı devam edip dua et ama âdet olmadan beş gün önceye kadar hep gün aşırı
Canımmm 12. Haftada belli oluyor artık olcak belli içime doğuyorKuzum o bendede var un çuvalı gibi bulduğum yere yığılıyom biraz fazla yesem çıkarıyorum Allah yardımcımız olsun kuzum sen dinlen ama bol bol iş felan yapma sakın süpürge bile açma ben şuan tam 10 haftalığım 2 hafta erken değimmi ne bilim temmuza kadar anca öğrenirim
Kaçır birşey olmazzz dünden vardır sperm 72 saat yaşıyormus vücuttaSimdi bugün yumurtlama ya dün catladi sandim pazar pazartesi yapmış oldum e bugünü de kaçırma diolar napcami sastim
Ayyy valla hayırlısı çok heyecanlıyım ya cinsiyete acaba ne olcak sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsunda akıllı fikirli inş hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimize inşallahCanımmm 12. Haftada belli oluyor artık olcak belli içime doğuyor