- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Yusra-61 Çatladı mı yumurtan canım ne alemdesin
Bırak peşimi dercesine çatladı dün canım. Pikten sonra. Sen naptın nasıl testin kaçıncı günündesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yusra-61 Çatladı mı yumurtan canım ne alemdesin
Ben reglme göre 14 ama ilaca ve tam sökulmeye göre 12. Gündeyim canım. Bende henüz bir şey yokBırak peşimi dercesine çatladı dün canım. Pikten sonra. Sen naptın nasıl testin kaçıncı günündesin?
Ben reglme göre 14 ama ilaca ve tam sökulmeye göre 12. Gündeyim canım. Bende henüz bir şey yok Eki Görüntüle 2857241
Hayırlısı canım ben zaten yanlış yapmışım 1 saat öncesinde bırakıyordum su içmeyi bugün 3 saat önceden bıraktım.Geç yumurtlama yaşayabilirsin canım benim ilk arttı sonra azaldı kafasına göre ilacı bıraktığım olduğum güne göre 16. ve 17. Günlerde pik oldu. Genelleme 14. 15. pik olurdu. Sabırla bulacağız canım inşallah
Benim ilkinde de çok çabuk çıkmıştı karnım bunda da.Kizlar selam umarım herkesler iyidir çok takip edemiyorum bu ara yoğunum aylar sonra annemdeyim yiyorum içiyorum yatıyorum karnım öyle büyüdü ki 6 aylık gibiyim gören şaşırıyor annemde ilk çocukta vücut karnı saklar kız karnı derler hemen çıkmaz ama 2. De ve sonrası da hemen dışarı verir normal diyor... Aklıma bit yeniği düştü acaba ikiz flanda görünmefi mi hebuz diorum ( 35 yaştan sonra ki gebeliklerde ihtimal daha yukseliuormus )
Ay kız geçen doğumdan bir gün önceki resmimi gordum PC başında gariban ben iş yetistirmeye çalışıyorum perişan halde göbeğim patlamak üzere ilkinde geç çıkıp baya buyuduydu bunda belki erken çıkıp az büyür gahahahahBenim ilkinde de çok çabuk çıkmıştı karnım bunda da.
Ama 9 aylıkken görsen 6 aylık falan derdin çok büyümemişti karnım.
Hiç öyle karnı burnunda olmamıştım yani
Hayırlısı canım ben zaten yanlış yapmışım 1 saat öncesinde bırakıyordum su içmeyi bugün 3 saat önceden bıraktım.
Bakalım ben reglm geçikecek mi diye bakıyorum. Annem menapoza girmis bugün öğrendi benim vücudum da ona uyum sağlamaya çalıştı sanırım
Aynen öyle yaptım canım su içtim diyelim yarım saat sonra idrara çıktım sonra 1-1.5 saat sonra gittimNasıl yap biliyor musun çok su içtiysen eğer idrar yap sonra 1.30-2.00 yeterli oluyor. Ama suyu içip idrar kesme amaç idrarda suyun fazla olmaması lazım dağıtıyor lh 'ı.. Benim de gözüm adette ne olacak merak ediyorum çok böyle olan arkadaşlarımız ilaç sonrası adetleri erken geldi benimki neye uydu acaba düşünmek istemiyorm ya kabus gibiydi
Kız KızAyyy valla hayırlısı çok heyecanlıyım ya cinsiyete acaba ne olcak sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsunda akıllı fikirli inş hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimize inşallah
Yani kuzum kendine yaz ayında eziyet etmeye gerek yokAynen öyle yaptım canım su içtim diyelim yarım saat sonra idrara çıktım sonra 1-1.5 saat sonra gittim
Dün 3 saat beklerken çok susadım ya
Bence kız olsunAyyy valla hayırlısı çok heyecanlıyım ya cinsiyete acaba ne olcak sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsunda akıllı fikirli inş hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimize inşallah
Yarım saat kaldı test yapıcam en son 12.50de su içmiştimYani kuzum kendine yaz ayında eziyet etmeye gerek yok
Benimde gönlüm kızdan yana yalan yok amma nasip kısmet kuzum hayırlısı olsun inşBence kız olsun
Gönlüne göre versin gönlündekini de hayır etsin versin inşallahBenimde gönlüm kızdan yana yalan yok amma nasip kısmet kuzum hayırlısı olsun inş
Günleri ayları saydım bir tek seni beklerdim o karardaydım ne olacaksan çift çizgi olsaydınYarım saat kaldı test yapıcam en son 12.50de su içmiştim