Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim sagol. Ben de yapiyorum ama benim de bilgim yok galiba tutturamiyoruz. Internette cok kaynak var ama kimisi pikten onceki iki gun daha onemli diyor. Kimi catlamayi yani siliklesmeyi gordukten sonraki gun ve sonrasi diyor. Kafam cok karisti. Bizim tum o 5 gunu degerlendirdigimiz zaman da oldu ama o zaman da acaba sperm konusunda sikinti mi oldu da olmadi diye dusunuyorum. Yani off iste oyle carsaf carsaf test fotosu gondermek zorunda kaliyo insan. Icimi sana doktum helal et hakkini🙈
Mesajınızı şuan gördüm. İnşaAllah faydası olur yazacaklarımın. Ben bir gebenin günlüğünü takip ettim instagramdan orda güzel şekilde anlatıyor. Hatta testinizi gönderiyorsunuz yorumluyor. Ovulasyon testinde ÇİFT ÇİZGİ gördüğünüz günden itibaren değerlendireceksiniz. Ertesi gün tekrar test yapın. Eğer çizginiz silik çıkmışsa yumurta çatlamış demektir. O günü de değerlendirin. Üç gün art arda değerlendirin derim. Ama çok afedersiniz spermin bayatlamaması için de önceki günlerde 3-4 güne bir değerlendirin ki yumurtlama gününüzde bayatlamış sperm ile gebe kalmak zorlaşabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur .

Kocam yok 🤣 şaka gibi gelemedi adam iş yeri izin vermedi yasak biryandan 😔bende bu da böyle olsun bakalım dedim 🙈 benim 15 mayıstan beri akıntım var sürekli su gibi seffaf nedendir anlayamadım bir türlü 😒bugün kasık ağrım ateşim çok oldu
Yaaa çok üzüldüm. Vardır bunda da bir hikmet canım.

Benim de dün ovulasyon testinde çizgi vardı bugün tertemiz😅

Haayaaaaat beni neden yoruyosuuuun

Mesajınızı şuan gördüm. İnşaAllah faydası olur yazacaklarımın. Ben bir gebenin günlüğünü takip ettim instagramdan orda güzel şekilde anlatıyor. Hatta testinizi gönderiyorsunuz yorumluyor. Ovulasyon testinde ÇİFT ÇİZGİ gördüğünüz günden itibaren değerlendireceksiniz. Ertesi gün tekrar test yapın. Eğer çizginiz silik çıkmışsa yumurta çatlamış demektir. O günü de değerlendirin. Üç gün art arda değerlendirin derim. Ama çok afedersiniz spermin bayatlamaması için de önceki günlerde 3-4 güne bir değerlendirin ki yumurtlama gününüzde bayatlamış sperm ile gebe kalmak zorlaşabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur .

Cok tesekkur ederim detayli yazmissiniz💕💕💕 Ben bu ay hamile oldugumu ogrendim ama su an moralim bozuk ara ara k.rengi lekelerim var ve tam olarak sevinemiyorum bile. Allah herkese mutlu saglikli bebekler ve hamilelikler nasib etsin. Stres zor.

Cok tesekkur ederim detayli yazmissiniz💕💕💕 Ben bu ay hamile oldugumu ogrendim ama su an moralim bozuk ara ara k.rengi lekelerim var ve tam olarak sevinemiyorum bile. Allah herkese mutlu saglikli bebekler ve hamilelikler nasib etsin. Stres zor.
Yeni gebesiniz hayırlı olsun 🥰 kahverengi lekelenme kaç gündür devam ediyor? Bir de kaç haftalık? Benim de olmuştu kahverengi lekelenme. Korkmuştum ama geçti çok şükür. Sizin de geçer inşaAllah. Yerleşme kanaması olabilir. Lekelenme boyutu ve artarak devam etmemesi önemli ama muhakkak lekelenmenin fotosunu çekip doktorunuza bu durumu iletin. Belki progestan gibi bir ilaç başlatabilir. Doktorun kırmızı renk gelince kork demişti.

Kızlar gunduz attim görmediniz adetimin 8.gunu
Adet bitiminin 2.gunu ne bu yumurtlucam mi bugünde kocaman sümüksü bisi vardı iç camasirimda ayıptır soylemesi
Dun ve bugunki testim

Eklentiler

• 20210523_143322.jpg
    20210523_143322.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 18
Yeni gebesiniz hayırlı olsun 🥰 kahverengi lekelenme kaç gündür devam ediyor? Bir de kaç haftalık? Benim de olmuştu kahverengi lekelenme. Korkmuştum ama geçti çok şükür. Sizin de geçer inşaAllah. Yerleşme kanaması olabilir. Lekelenme boyutu ve artarak devam etmemesi önemli ama muhakkak lekelenmenin fotosunu çekip doktorunuza bu durumu iletin. Belki progestan gibi bir ilaç başlatabilir. Doktorun kırmızı renk gelince kork demişti.
Cok sagolun.
4+4'de oldu 1 kez gecti, ertesi gun ultrasonda cok minik kese gorundu. Doktor minik bir kanama alani gordum ama sorun degil ilac vermiyorum dedi. Sonrasinda da zaten olmamisti. Simdi 5+2 oldum, bu sabah yine peceteye gelecek kadar oldu. Sonrasinda olmadi. Bekliyorum. Yarin doktoruma msj aticam. Haftaya c.tesi randevum normalde

Canım özelde olsa gitmen lazım bu seninki farklı tamam bende adet olamadım ama ney varsa attım içimden akıntı ayrı durum. Bir değerin yükselmiş olmasın 😒ben asla duramazdım böyle de bence bir yolu olmalı doktora gitmenin. Sen neredeydin unuttum da
Ya bilemedim ki noldu Fransa cnm

Ya bilemedim ki noldu Fransa cnm
Yaa dış ülke de bu işler başka ne diyim ki oralarda sağlık değişik daha buraya göre. Yaşadığının açıklaması vardır ama uzman ancak bilir. Keşke adet söktürücü alıp içseydin güzelce adet olurdun. 👍 Allah yardımcın olsun çokca yaa.

Cok sagolun.
4+4'de oldu 1 kez gecti, ertesi gun ultrasonda cok minik kese gorundu. Doktor minik bir kanama alani gordum ama sorun degil ilac vermiyorum dedi. Sonrasinda da zaten olmamisti. Simdi 5+2 oldum, bu sabah yine peceteye gelecek kadar oldu. Sonrasinda olmadi. Bekliyorum. Yarin doktoruma msj aticam. Haftaya c.tesi randevum normalde
Hemen ulaşın doktorunuza. Özele mi gidiyorsunuz. Whatsapp üzerinden fotosunu gönderin muhakkak. İnşaAllah yerleşme kanamasıdır. Bende de iki defa oldu

Hemen ulaşın doktorunuza. Özele mi gidiyorsunuz. Whatsapp üzerinden fotosunu gönderin muhakkak. İnşaAllah yerleşme kanamasıdır. Bende de iki defa oldu
Evet ozelde ama yogun bir durum olmadigi icin pazar gunu rahatsiz etmek istemedim. Yarin yazacagim. Insallah dediginiz gibidir ama yerlesme icin biraz gec gibi geliyor ben o kucuk kanama alanindan supheliyim. Hayirlisi

Evet ozelde ama yogun bir durum olmadigi icin pazar gunu rahatsiz etmek istemedim. Yarin yazacagim. Insallah dediginiz gibidir ama yerlesme icin biraz gec gibi geliyor ben o kucuk kanama alanindan supheliyim. Hayirlisi
Benim 5 haftalıkken ve 6 haftalıkken oldu biraz. İnşaAllah yerleşmedir 🤲🏻

Bu koku hassasiyeti beni mahvedecekk. Her koku ağır gelir oldu ya. Normal hayatıma dönmek istiyorum :KK43: :KK43:

X