- 19 Ocak 2021
- 242
- 81
- 34
Mesajınızı şuan gördüm. İnşaAllah faydası olur yazacaklarımın. Ben bir gebenin günlüğünü takip ettim instagramdan orda güzel şekilde anlatıyor. Hatta testinizi gönderiyorsunuz yorumluyor. Ovulasyon testinde ÇİFT ÇİZGİ gördüğünüz günden itibaren değerlendireceksiniz. Ertesi gün tekrar test yapın. Eğer çizginiz silik çıkmışsa yumurta çatlamış demektir. O günü de değerlendirin. Üç gün art arda değerlendirin derim. Ama çok afedersiniz spermin bayatlamaması için de önceki günlerde 3-4 güne bir değerlendirin ki yumurtlama gününüzde bayatlamış sperm ile gebe kalmak zorlaşabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur .Tamam canim sagol. Ben de yapiyorum ama benim de bilgim yok galiba tutturamiyoruz. Internette cok kaynak var ama kimisi pikten onceki iki gun daha onemli diyor. Kimi catlamayi yani siliklesmeyi gordukten sonraki gun ve sonrasi diyor. Kafam cok karisti. Bizim tum o 5 gunu degerlendirdigimiz zaman da oldu ama o zaman da acaba sperm konusunda sikinti mi oldu da olmadi diye dusunuyorum. Yani off iste oyle carsaf carsaf test fotosu gondermek zorunda kaliyo insan. Icimi sana doktum helal et hakkini