Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok Olmadim ovulasyonda tekrar yunurtlama gordun onu degerlendirdim ona gore bat beklyrm artik sag kasigimda dkununca bile olan bi agri var baklm yumurtlamanin 8. Gunu
Haso 18 sen bu defa hamile kalacaksin oyle hissesiyorum insallah haftaya hhayirli haberinalacagiz ve hcg testinde cift cizgiyi gorecegiz

Haso 18 sen bu defa hamile kalacaksin oyle hissesiyorum insallah haftaya hhayirli haberinalacagiz ve hcg testinde cift cizgiyi gorecegiz
Maalesef haberler kotu dun acillik oldum agridan ben gebelik belirtisi sanarken vucudum bans sinyal veriyormus acilde alttan ultrason yaptilar kist olusmus agri yapan kistmis kanamali bir kistmis

Sağolasın canım reçetesiz vermezler artık beklicem mecbur

Cumartesi,pazar ,pazartesi öğlen ve pazartesi testlerim
akşam
Sıvı alımlarına dikkat edilmiştir
7 8 ve 9.gunler
Yorumunuz nedir
8.gun yani dün iliski olmuştur bugün olmali mi?
Akintim sumuksuden akşam şeffaf akıntıya dönmüştür

Eklentiler

• 20210524_195430.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 20
Sıvı alımı nasıl yapıyorsun sadece 1 saat önceden mi içmiyorsun benim hala silik bugün 14. Gün

Soldan sagaysa çatlamış bugün canım

Evet aynen öyle ay ne çabuk catladi 1 hafta vardi dun iliski olduda başka ne zaman olmali canım?
Sen 3 gün üst üste dene canım ama yarın yine bi yap
Ben hep 1 saat önceden birakiyordum su içmeyi acaba ondan mı bir şey gözükmüyor yarın uzun içmeyelim bari

Sen 3 gün üst üste dene canım ama yarın yine bi yap
Ben hep 1 saat önceden birakiyordum su içmeyi acaba ondan mı bir şey gözükmüyor yarın uzun içmeyelim bari
Evet 2 3 saat diyorlar bir de 12 17 arası ve 20 22 arası yapilmali diyorlar bilgin olsun canim
Bir de her gün aynı saatlerde yapilmaliymis

Evet 2 3 saat diyorlar bir de 12 17 arası ve 20 22 arası yapilmali diyorlar bilgin olsun canim
Bir de her gün aynı saatlerde yapilmaliymis
Tamam canım aklımda olsun yarın öyle yapayım inşallah kacirmamisimdir günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…