- 13 Mayıs 2010
- 745
- 306
Haso 18 sen bu defa hamile kalacaksin oyle hissesiyorum insallah haftaya hhayirli haberinalacagiz ve hcg testinde cift cizgiyi gorecegizYok Olmadim ovulasyonda tekrar yunurtlama gordun onu degerlendirdim ona gore bat beklyrm artik sag kasigimda dkununca bile olan bi agri var baklm yumurtlamanin 8. Gunu
Maalesef haberler kotu dun acillik oldum agridan ben gebelik belirtisi sanarken vucudum bans sinyal veriyormusHaso 18 sen bu defa hamile kalacaksin oyle hissesiyorum insallah haftaya hhayirli haberinalacagiz ve hcg testinde cift cizgiyi gorecegiz
Tesekkur ederim Alah razi olsunÇok geçmiş olsun canım
Sağolasın canım reçetesiz vermezler artık beklicem mecburYaa dış ülke de bu işler başka ne diyim ki oralarda sağlık değişik daha buraya göre. Yaşadığının açıklaması vardır ama uzman ancak bilir. Keşke adet söktürücü alıp içseydin güzelce adet olurdun.Allah yardımcın olsun çokca yaa.
Kız ne çektin şu rahmindenMaalesef haberler kotu dun acillik oldum agridan ben gebelik belirtisi sanarken vucudum bans sinyal veriyormusacilde alttan ultrason yaptilar kist olusmus agri yapan kistmis kanamali bir kistmis
Pik yakın gibi hadi inşallahKızlar gunduz attim görmediniz adetimin 8.gunu
Adet bitiminin 2.gunu ne bu yumurtlucam mi bugünde kocaman sümüksü bisi vardı iç camasirimda ayıptır soylemesi
Dun ve bugunki testim
Valla hic sorma ya kadinligimdan sogudum resmenA
Kız ne çektin şu rahminden
Hadi insallah=)Pik yakın gibi hadi inşallah
Ben bu ay dikmemeye karar verdimAyak dikisimin ilk gunu
Sıvı alımı nasıl yapıyorsun sadece 1 saat önceden mi içmiyorsun benim hala silik bugün 14. GünCumartesi,pazar ,pazartesi öğlen ve pazartesi testlerim
akşam
Sıvı alımlarına dikkat edilmiştir
7 8 ve 9.gunler
Yorumunuz nedir
8.gun yani dün iliski olmuştur bugün olmali mi?
Akintim sumuksuden akşam şeffaf akıntıya dönmüştür
Soldan sagaysa çatlamış bugün canımCumartesi,pazar ,pazartesi öğlen ve pazartesi testlerim
akşam
Sıvı alımlarına dikkat edilmiştir
7 8 ve 9.gunler
Yorumunuz nedir
8.gun yani dün iliski olmuştur bugün olmali mi?
Akintim sumuksuden akşam şeffaf akıntıya dönmüştür
Evet aynen öyle ay ne çabuk catladi 1 hafta vardiSoldan sagaysa çatlamış bugün canım
Yok 2 3 saat önce ama bugün öğlenci bi tek 1 saat önceydi belki ondan tam piki göremedimSıvı alımı nasıl yapıyorsun sadece 1 saat önceden mi içmiyorsun benim hala silik bugün 14. Gün
En iyisi bende yüzüstü yapcam belim ağrıyor yaBen bu ay dikmemeye karar verdim
Kızımı yaparken koşarak kalkıp yikamistim gelecek olan her türlü geliyor
Sen 3 gün üst üste dene canım ama yarın yine bi yapEvet aynen öyle ay ne çabuk catladi 1 hafta vardidun iliski olduda başka ne zaman olmali canım?
Evet 2 3 saat diyorlar bir de 12 17 arası ve 20 22 arası yapilmali diyorlar bilgin olsun canimSen 3 gün üst üste dene canım ama yarın yine bi yap
Ben hep 1 saat önceden birakiyordum su içmeyi acaba ondan mı bir şey gözükmüyor yarın uzun içmeyelim bari
Tamam canım aklımda olsun yarın öyle yapayım inşallah kacirmamisimdir günüEvet 2 3 saat diyorlar bir de 12 17 arası ve 20 22 arası yapilmali diyorlar bilgin olsun canim
Bir de her gün aynı saatlerde yapilmaliymis