Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 2 gün kaldı , dün lekelenme yaşadım . Bugün de aşırı sıcak basıyor , oturduğum yerde terliyorum. Sıcacık hissediyorum kendimi . Bu normal midir

Yumurta aki gibi diyecektin herhalde bu yumurtladigini ve catladigini gösterir
Pardon evet yumurta aki 3 gun öncede hafif botle ama kanla karisik akmisti ona dayanarak ovu testi yapmistim yumurtlama gostermisti ama bu gun asiri yogundu haytimda gormedigim bsieydi resmen

2 gün erken oldum.
14 gün öncesine gittim çokta güzel değerlendirmisiz gene de olmadı napcam ya niye olmuyor allahim 😭
Kız dur daha kaç aydır deniyorsunuz.. doktorlar bile bir yıl veriyor doğal yoldan olması için. Hemen ümitsizliğe kapılıp stres yapma lütfen işi daha yokuşa sürersin yoksa..
Bak regl bile olamayanlar var onları da düşün 🤣
Hadi bakalım yeni ay yeni umut olsun 😍

Benim düzenli regl allahtan 27 28 29 dan birinde oluyor 4 ay bitti işte ne bilim üzülüyorum evde bıcır bıcır gezen biri olsun istiyorum Allah buyuk hayirlisi olsun

Az once wc girdim girmeden once agda yaptim kupkuruydum wc de Avuc ici kadar yunurta sarisi akti resmen wcye soktayim hayatimda boyle birsey gormedim ne bu
Yumurta sarısı mı Yumurta akı mı?

Pardon evet yumurta aki 3 gun öncede hafif botle ama kanla karisik akmisti ona dayanarak ovu testi yapmistim yumurtlama gostermisti ama bu gun asiri yogundu haytimda gormedigim bsieydi resmen
Yumurtlamadır o zaman değerlendir. Yumurtlama zamanı öyle olur zaten

Eklentiler

• IMG_20210516_145706_3.jpg
    IMG_20210516_145706_3.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 29
Bende genelede olur bu akinti normaldir catlamayi gösterir korkma kocanla birlikte ol mutlaka 15 gun sonra hamilesin

X