Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer o akinti yumurtlamaysa onun üstünden bı hafta gecti canım
Bi hafta geçtiyse varsa bile daha testte çıkmaz bende erkenden hissetmiştim bana öyle geliyor sanmıştım bide ilk gebelik olunca pek bilemedim ama yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelikte çıktı inşallah seninde vardır da güzel haberi alırsın ☺️

Bi hafta geçtiyse varsa bile daha testte çıkmaz bende erkenden hissetmiştim bana öyle geliyor sanmıştım bide ilk gebelik olunca pek bilemedim ama yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelikte çıktı inşallah seninde vardır da güzel haberi alırsın ☺️
Aminn allh razı olsun saol 🥰🥰 rabbim seninde bebeğini sag salim kucağına almayı nasip etsin ins 🤗

O kadar değişik ki baktığın zaman herkeste farklı şeyler oluyor nasibinde varsa minişin seninledir inşallah içini ferah tut olmadı haftaya testleri yapmaya başlarsın 🤭
Öyle valla her ay şaşırtıyor beni vücudum 🤭 çok teşekkür ederim hayirlarla gelsin ins.. bu ay bekliyecem adetim geçene kadar yoksa hayal kırıklığı oluyor hayırlısı artık

Bir kere sürmeyle muhtemelen bir şey olmamıştır ama dikkat et bundan sonra canım. Gebelikte sürdüğümüz kremlere aldığımız ilaçlara kat kat dikkat etmemiz lazım.
Evet ya kremden bir şey olmaz sanıyordum kendi dr yoktu diğer kadın doğum dr da çıkıyordu ayak üstü sordum kendi doktoruma gittiğimde şu yaşlanma karşıtı yüz kremlerinide sorucam

Öyle valla her ay şaşırtıyor beni vücudum 🤭 çok teşekkür ederim hayirlarla gelsin ins.. bu ay bekliyecem adetim geçene kadar yoksa hayal kırıklığı oluyor hayırlısı artık
Rica ederim ne demek 🤗 bekleyebilir misin pek sanmıyorum ama hadi bakalım bende bakliycektim batmalarım çok olunca 3 gün kala yaptım dayanabilir de durabilirsen helal olsun 🤭😜

Bende bitek ben böyleyim sanıyordum göğüslerde şişkinlik büyüme varmi sende canim?
Ya gerçekten o kadar kötü ki bol gelen kıyafetlerim neredeyse dar gelecek artık ilk aylardan böyleysem sonrası korkutuyor beni

Evet ya kremden bir şey olmaz sanıyordum kendi dr yoktu diğer kadın doğum dr da çıkıyordu ayak üstü sordum kendi doktoruma gittiğimde şu yaşlanma karşıtı yüz kremlerinide sorucam
Adına sevindim gerçekten aman dikkat et. İnsanlar gebelikte özel makyaj malz kullanıyorlar normalde gozeneklerden vücut emiyor her şekilde kimyasal var herşeyin içinde malesef

Rica ederim ne demek 🤗 bekleyebilir misin pek sanmıyorum ama hadi bakalım bende bakliycektim batmalarım çok olunca 3 gün kala yaptım dayanabilir de durabilirsen helal olsun 🤭😜
Bnde sanmiyorum dayabilecegimi😂her ay aynı şeyi söylüyorum sonrada bat yaklasinca ya yapıyım bı test yani nolcak aklima kalacağına emin oluyum faln diye bulup bı bahsne yapıyorum 🤭

Benimde genişlemiş gibi sanırım belkide vücut yapımızdan kaynaklanıyordur kilo almaya müsait benim şahsen bide bacaklarimin üst kısmında böle şişlikler oluşmuş topak topak sanırım bende odem var internetten araştırdım şimdi mesele vücut gebeliğe alisma sürecinde olduğu için normal kan hacminin yüzde 50 si fazla kan pompaliomus vücut kan hacmi arttığı için damarlar genişliomus ve deri altında ödeme sebep oluomus bizim bu şişkinlik bundan kaynaklanabilir canım bide yediğimiz içtiğimiz şeylerde etkiliyor illaki
Gögüslerim de büyüdü gibi ama ağrı falan yok aynaya baktığım zaman genel olarak vucüdüm genişlemiş kocaman gibi geliyor 😐

X