Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn uğratmsın ama korkma da leke olur ara ara hareketlerine dikkat et dinlen bol bol su iç 🙏🏼
Seni eşime bahsettim başımıza gelenleri sonradan hamiş kaldı çok mutlu oldum dedim bir o bir sen hamiş olma fikrini atmadınız dedim benim için o da hep hamiş olduğumu düşündü inandı dedim 🤣 . Bana yazıyor bir yanı hep hamiş olduğumu düşünmek oluyor dedim 🤣 seni sürükleyerek aralığa götürcem dedi çok gülmüştüm çok zorluyorsunuz dedim 🙈insan kalbi güzel olması diye birşey var ondan bunlar hep dedim ben gidemedim ama o kalınca çook mutlu oldum dedim 💟 hep iyiki vardın sen çook güzel kalplisin Rabbim kalbinin iyiliğini versin sana 🌸dualarım hep seninle Arzum 😘😘
Yaaaa ağlattın benii ama sende çok iyi kalplisin ilk tanıdığım andan beri söylemiştim sana zaten Allahımda tez zaman da tez günde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım benim ben sana her zaman inandım inanıyorum ki rabbim seni en güzel şekilde mükafatlandırıcak inşallah benimde dualarım hep seninle ne kadar çok isterdim Aralık annalerinde beraber olmayı olsun bebişlerimizin ayı yakın olacak inşallah iyiki tanıdım seni hep var kal tatlim çok seviliyorsun 🥰🥰🥰

İshal gebelik belirtisi olabilirmi yoksa covid belirtisimi 😂😂

Canım çok şükür🙏🙏 rabbim. gözün aydın bu vesileyle kalp atışını da duydun darısı bizim başımıza artık inşallah. Bol bol dinlen canım yorma kendini sağlıkla devam etsin inşallah

Canım gözün aydın keseyi görmüşsün ne kadar güzel bir haber darısı kalp atışı duymaya inşallah 🙏🙏🙏 moralini bozma sakın stres yapma canım Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım benim aman sizde dikkat edin 2. Gebelik gerçekten değişik oluyor inş sizde tez vakitte duyun canım Allah razı olsun daha elimi ev işine felan vurmam isterse pislik götürsün aman

Amiin inşallah işte büyük hastanelerde randevu vermiyorlar ki semt polikliniğine gittim mecburen orda da makinalar iyi değil
İnsan hayatı okadar ucuz ki gerçekten hiç değer yok illa para vermek gerekiyor oda herzaman olmuyor sen güzel düşün kuzum bebişin seninle inşallah

İnşallah canım inşallah.. şöyle 12.haftalara bi gelseydik en riskli dönemleri bi atlatsaydık Allah'ın izniyle 🤲
Aynen canim dediğin gibi bi 12. Haftalara gelseydik canım ne bi iş yapmak istiyo ne bişey sürekli uyumak istiyorum uyuyunca stres geçiyor çünkü inşallah sorunsuz sağ salim atlatırız zamanda geçmiyor normalde su gibi ilerlerdi

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Canım var gibi duruyor çok silik bi hayalet çizgi gördüm ben daha 9 gün olmuş belki ondan böyle silik cikiyodur hadi hayırlısı olsun canım rabbim kucağını boş bırakmasın insallah🙏🙏

Yaaaa ağlattın benii ama sende çok iyi kalplisin ilk tanıdığım andan beri söylemiştim sana zaten Allahımda tez zaman da tez günde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım benim ben sana her zaman inandım inanıyorum ki rabbim seni en güzel şekilde mükafatlandırıcak inşallah benimde dualarım hep seninle ne kadar çok isterdim Aralık annalerinde beraber olmayı olsun bebişlerimizin ayı yakın olacak inşallah iyiki tanıdım seni hep var kal tatlim çok seviliyorsun 🥰🥰🥰

Evet ilk tanıştığımızda da ilk çok temiz kalplisin demiştin o zman demiştim işte bunu herkes göremiyor o da senin kalbinin güzelliği demiştim. Birde özelden nereye gideceğimi sormuştun 🤣Allah Allahh napacak ki demiştim ilk nereye gideceğimi bende Nisan ayından devam edeceğimi demiştim düşüp gelmiştin benimle anca beraber kanca berabere dönmüştü işimiz 🤣🤣🤗çook şükür herşey bebek değil bazen insan olmak da erdemlik istiyor birbirimizin acısını sevincini hissetmek de güzel 🌸ağla arada bende ağlıyorum böyle güzel şeylerden ağlamak nasip olsun çook şükür ağlamak da nasip işi bende seni çook seviyorum bütün haberlerini o bebeşin cirkin haline kadar göreceğim inşallah iletişimimi kesmicem seninle 🌸😍şimdi sıra I ipti onu alacam buradan 🤣mayıs da birliktelik olacak destek sonsuz birbirimize 😍😍

Evet ilk tanıştığımızda da ilk çok temiz kalplisin demiştin o zman demiştim işte bunu herkes göremiyor o da senin kalbinin güzelliği demiştim. Birde özelden nereye gideceğimi sormuştun 🤣Allah Allahh napacak ki demiştim ilk nereye gideceğimi bende Nisan ayından devam edeceğimi demiştim düşüp gelmiştin benimle anca beraber kanca berabere dönmüştü işimiz 🤣🤣🤗çook şükür herşey bebek değil bazen insan olmak da erdemlik istiyor birbirimizin acısını sevincini hissetmek de güzel 🌸ağla arada bende ağlıyorum böyle güzel şeylerden ağlamak nasip olsun çook şükür ağlamak da nasip işi bende seni çook seviyorum bütün haberlerini o bebeşin cirkin haline kadar göreceğim inşallah iletişimimi kesmicem seninle 🌸😍şimdi sıra I ipti onu alacam buradan 🤣mayıs da birliktelik olacak destek sonsuz birbirimize 😍😍
Ayy o topiğe hiç alışamamıştım ki bi sen vardın işte dedim bu kız beni yalnız bırakmaz en iyisi yanından ayrılmayın iyikidw öyle yapmışsın gönüllerimiz bir olsun inş hep Allah'ım sen iyi insanlarla karşılaştır diye dua ederim rabbim senide çıkardı karşına yoldaş olduk bak ne güzel burda zaten görüşmeye devam edecez bebişimi görceksin tabiki kıskaca teyzesi olacaksın kuzum iptiyi götürme ve bırak bizle gitsin 😂😂 iyi kalplim benim Rabbim hep iyilikler güzellikler çıkarsın inş karşına 🙏🙏🥰🥰💞💞

Sen peşimi bırakmadın ben hamiş olacam sende olacan 🤣🤣🤣kaçış yok 🤣🤣hahaaa🤣🤣
Hahahah beraber hamile kalıyoruz o zaman 3 deyince😂😂
Kızlar şu ağır taşıma işi beni biraz strese soktu ya ben şimdiye kadar hep taşıdım kızımı kucağımda yani bi şey olmuş mudur çok korkuyorum 🤔
Hiç düşünme bunu canım riskli gebeliklerde ancak sorun olur bunlar; rahim çok güçlü bir yapı 50-60 kg tasisan ancak olur bunlar
Benim doktorum her zaman der hamileyken öncesinde nasıl yasiyorduysan öyle devam edeceksin diye. Bu hastalık değil
İnşallah canım inşallah
Ama bizim mayısa regl gelmez bi dahaki bence🤣

Ben regl olunca ovu test alicam mecburen
Bak size yapmayın deyip kendim alıyorum 🤣🤣
Ama şaka değil benim reglm 1 günden fazla gecikmezdi yani. Şok oldum bu ay.
En azından reglm ne zaman gelir onu bileyim diyorum

Ebru Ceylandan alicam sen nerden almıştın

Ayy o topiğe hiç alışamamıştım ki bi sen vardın işte dedim bu kız beni yalnız bırakmaz en iyisi yanından ayrılmayın iyikidw öyle yapmışsın gönüllerimiz bir olsun inş hep Allah'ım sen iyi insanlarla karşılaştır diye dua ederim rabbim senide çıkardı karşına yoldaş olduk bak ne güzel burda zaten görüşmeye devam edecez bebişimi görceksin tabiki kıskaca teyzesi olacaksın kuzum iptiyi götürme ve bırak bizle gitsin 😂😂 iyi kalplim benim Rabbim hep iyilikler güzellikler çıkarsın inş karşına 🙏🙏🥰🥰💞💞
Amin cümlemizin karşısına çıkarsın bizden doğacak olanlara da doğmuşlara iyi insanlar nasip olsun 💟🌸iptiyi içimden hamiş olsa gelmese diyorm ama negatif görürse şansınız yok dua edin napim ben 🤣
İnşallah canım inşallah
Ama bizim mayısa regl gelmez bi dahaki bence🤣

Ben regl olunca ovu test alicam mecburen
Bak size yapmayın deyip kendim alıyorum 🤣🤣
Ama şaka değil benim reglm 1 günden fazla gecikmezdi yani. Şok oldum bu ay.
En azından reglm ne zaman gelir onu bileyim diyorum

Ebru Ceylandan alicam sen nerden almışt
Ahhh ipti ahh ben kaç gündür neler çektim menopoza mı girdim anasını satayım dedim 🤣 🤣
Tövbeler çektim benim günüm geçse hamileydim hep gözümde asla ve asla günüm geçmezdi binde bir iki üç gün olurdu o da stres derdim 🙄bu ay Başıma gelenin açıklaması yok asla olamaz illallah ettim. Herkes hamilesin dese kendimi kandırmak istemedim böyle hamile olunmaz ki dedim önceki hamileliğimden biliyorm bu konuda kandırmadım kendimi bir daha. 👍 Kabullendim ilaçı içersem en azından denemem mayıstan olacak adet günüm haziranda olacak tutmazsa aşılama olacak zaten 😍hertürlü devam. 👍
Testti netten aldım gittigidiyor 15+5 surelab ovu+gebelik 52 tl ye. Bende geçen ay testi bırakacaktım 🙈ama mecbur kaldım. Bana bu kadarı yeter diye düşündüm yetmezse önemli değil ya aman. istersen fazla olsun dersen ebru hanımdan alabilirsin. Onun ki de suralab kaset test 30+2 ovulasyon ve gebelik 80 tl olmalı onda da.

X