Canım hakkında hayırlısı olsun umut Allah tan bende senin gibi Mart tan beri burdayım bayadır giremiyordum biliyor musun girdiğim zaman 500. Sayfadaydı konuşma şu an 671 de gördüm sonucunu seninkini görene kadar okumaya devam ettimMaalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedibirşey diyemedim bugün günüm diye doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam durumlar ne diye. Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 Arsoney @Pinkm @ladymiracle E elifafraeminatlasinannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde
Amin inşallah başı yanlış hatırlamıyorsam sen çekmiştinMaşallah bol hamisli ni topik olmus❤❤
Hamiş arkadaşları tek tek tebrik ederim rabbim kucamiza almayida nasip etsin ıns
Canım var gibi 2 gün sonra testi tekrarla yada emin olmak için bir kan ver istersen hakkında hayırlısı olsun inşallah @Hilak54
Evet canım şehir Hastanesi'ne çok iyi diyorlar bakalım bir doktor tvsiye ettiler ona gideceğim inş iyi doktorlara denk geliriz inşallahAnkarada sehir hastanesinin dogum bölümü cok.iyiymis sitesinde okudum herkes kendi odasinsa dogum yapiyormus suda dogumda var v.s ama yogunluktan dolayi odalari bile 3kisilik yapmislar suan
Canım bence erken gebelik yap çünkü reglin geçmemis oluyo pazartesi günü yaparsan regline 1 gün kalmış oluyor en iyisi erken gebelik testi yapmakKızlar ben geçen ay yumurtlama nın pik olduğu gün den sayarsak tam 14.günde adet oldum bu ay da öyle sayarsam salı günü adet olmam gerekiyor pazartesi günü test yapıcam erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yapmalıyım sizce
Varrr canım çekindim 2. Ay hamiş kaldımKızlar selamm aranızda rahim filmi çekilen var mı?
Tamam kuzum teşekkür ederimCanım bence erken gebelik yap çünkü reglin geçmemis oluyo pazartesi günü yaparsan regline 1 gün kalmış oluyor en iyisi erken gebelik testi yapmak
Valla kuzum bende Ekim ayında çektirmiştim bu 6.ay olacakVarrr canım çekindim 2. Ay hamiş kaldım
Nasip kısmet kuzum demekki rabbim bilir ne diyelim bazen bazı şeyler vesile oluyor hayurlısı olsun rabbim tez zamanda tez günde sana da nasip etsin inşllahValla kuzum bende Ekim ayında çektirmiştim bu 6.ay olacak
Dun cekindim canimKızlar selamm aranızda rahim filmi çekilen var mı?
Amin kuzum inşallah şubat ayında da tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef zamanı var demekki daha zaten bu ay da denicem kürler felan olmazsa tekrar daha da uğraşmam bütün tedavi ve uygulama ları bir kenara bırakıp olmuyo diyip önüme bakıcamNasip kısmet kuzum demekki rabbim bilir ne diyelim bazen bazı şeyler vesile oluyor hayurlısı olsun rabbim tez zamanda tez günde sana da nasip etsin inşllah
Testini atsana kuzum bakalım bizdeBat a 4 kala bu sabah erken gebelik yaptım ve sonuç yine hüsran
Canım bence boşuna para verme çarşamba günü hala regl olmamissan kan verirsin asm.de olmaz mi?Kızlar ben geçen ay yumurtlama nın pik olduğu gün den sayarsak tam 14.günde adet oldum bu ay da öyle sayarsam salı günü adet olmam gerekiyor pazartesi günü test yapıcam erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yapmalıyım sizce
Canım bilmiyorum ya normal de bu kadar da dayanamazdım da mecburluktan bekledim aslında doğru söylüyorsun ama var mı yok mu diye stres olunca adet te gecikiyor sonra ama test yapıp negatif görünce hiçbir umudum kalmıyor çünkü bir defa yumurtlama oldu ve ondan sonra ilişki olmadı yani tutunduysa kesin çıkar testte diye düşünüyorum canımCanım bence boşuna para verme çarşamba günü hala regl olmamissan kan verirsin asm.de olmaz mi?
Çok şükür kanamam yok ağrılarım da dayanılmıycak kadar değil hcg sonucuna göre giderim o zaman Teşekkür ederimCanım yanlış hatırlamıyorsam 1500 hcg de vajinal ultrasonla 5000 hcgde de karından ultrasonla görünebiliyordu kese. Ona göre hesaplar gidersin canım. Ama kanaman ya da dayanamayacak ağrıların olursa hiç beklemeden git.
Ben soldum artık bu ay da regli olunca 9. Ay olucak sanırım ya da 8 ay yıldım of ağlicamTestini atsana kuzum bakalım bizde