İstersen bekle adet gelince iç kuzum ne olur neolmazBana antibiyotik vwrdi ama bunu kullanirken gebe kalma dedi kuanabilirmiyim artk gebelik olmaz demi deger degismez umut yok yani
Kız aaaa nedemek o umudum yokmuş biz ne yapak ozaman millet 40 yaşında yapmaya çalışıyor umudu bitmiyor sen 18 yaşındamı umudun bitiyor daha sen tazeciksin bir ay kafanı dinle güzelce bayram geliyor eşinle gez toz kafanı dağıt hiç beklemediği anda olur bebişin sen sürekli kendini dinliyom yok şunun var yok bunun var gördünmü belirti değilmiş hiç biri o yüzden sal bacım sal kendini abla tavsiyesi sana deli kızHic umudum yok artk
İstemiyorum cocuk falan cok yiprandim cok saldik kendimi eskiye donme zamani rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah o biliyodur dogru zamaniKız aaaa nedemek o umudum yokmuş biz ne yapak ozaman millet 40 yaşında yapmaya çalışıyor umudu bitmiyor sen 18 yaşındamı umudun bitiyor daha sen tazeciksin bir ay kafanı dinle güzelce bayram geliyor eşinle gez toz kafanı dağıt hiç beklemediği anda olur bebişin sen sürekli kendini dinliyom yok şunun var yok bunun var gördünmü belirti değilmiş hiç biri o yüzden sal bacım sal kendini abla tavsiyesi sana deli kız
adete 10 günden fazla varsa özür sayılıyor ona göre emin olabilirsinizCanım ben ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Yani yumurtlama kanaması değil demek ki ama adet kanaması gibi de değil. Sadece sildikçe geliyor o da arada oruç tuttum ama emin değilim
Merhaba canım benim de adete beş gün kala 10.64 çıktı yani pozitif yükselmesini bekleyeceğiz inşallah hayırlı olsunMerhaba başlığı görünce yazmak istedim belki benimle aynı durumda olan vardır diye. Ovulasyondan 9 gün sonra adet tarihime 5 gün kala beta hcg 12.1 çıktı. benim durumumda olanlarda durum nedir acaba ? Bazı yerlerde 3 haftalık gebeyim 400 500 çıktı yazılmış işkillendim açıkçası
Hayırlısı olsun bodrumlu nasipkısmet canım rabbim tez zamanda nasil etsin inşSelam kızlar ben gördüm kırmızıları 2 gün önceden geldi bu ay gün aşırı değerlendirmiştik ama olmadı ovülasyon aldım minnakkurabiyeden bu ayda bu şekilde denicem artık bu arada minnakkurabiye sayfasından ovü alan varmı memnunmusunuz
Valla bu aklın çok güzel sen kendi kendini yıprattın ama yok benle evlenenlerin bebesi oldu diye kendini kahrettin boşver Allah'a sığın rabbim büyük hayırlısı olsun hakkında inşallahİstemiyorum cocuk falan cok yiprandim cok saldik kendimi eskiye donme zamani rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah o biliyodur dogru zamani
Amin canımm inşallah sende sağsağlim bebeğini kucağına al inşallahHayırlısı olsun bodrumlu nasipkısmet canım rabbim tez zamanda nasil etsin inş
Valla bu aklın çok güzel sen kendi kendini yıprattın ama yok benle evlenenlerin bebesi oldu diye kendini kahrettin boşver Allah'a sığın rabbim büyük hayırlısı olsun hakkında inşallah
İnşallah Allah razı olsun rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahAmin canımm inşallah sende sağsağlim bebeğini kucağına al inşallah
İnşallah cok sagolun herşey icinHayırlısı olsun bodrumlu nasipkısmet canım rabbim tez zamanda nasil etsin inş
Valla bu aklın çok güzel sen kendi kendini yıprattın ama yok benle evlenenlerin bebesi oldu diye kendini kahrettin boşver Allah'a sığın rabbim büyük hayırlısı olsun hakkında inşallah
Sagolun haklisinizHaso18 daha genceciksin benden sana abla tavsiyesi evet istemen cok normal ama biraz gidisata bırak bu kadar kafana takma. Zamanı gelince Allah nasip edecektir insallah. Stres olmak seni sadece yıpratır.
Ay yok daha neler daha 19 yaşındasın neyin umutsuzluğuHic umudum yok artk
Bende yarın test yapacağım miratech aldım bende başka yokmuş internetten predictor early sipariş ettim ama yetişmedi T tulperde miratech iyimi sence sanki dandik gibi geldi bana yaBugün kayınvalidem de çarşıya gittik biraz yürüdüm sabahtanda vardı ağrılarım ama yürüdükçe çoğaldı iyice ve yumurtlamanın 10.günü bende ağrılardan yüz bularak test aldım kayınvalidemden gizli Bi bahane bulup eczaneye girdim orda da sadece miratech marka varmış almak zorunda kaldım. Bu marka için iyi değil diyordunuz sanki
Allah razı olsun tatlım teşekkür ederi.İnşallah cok sagolun herşey icinrabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Allah razı olsun tatlım teşekkür ederi.İnşallah cok sagolun herşey icinrabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Geçmiş olsun canım
Bat 29 da haftasonu yasak gireceği için bugün gidip test alsam mı acaba pazar günü adet günü ile birlikte 4 gün kalmış oluyor.. Pazar yapsam hemde eşimde evdeyken 4 gün öncesinden varsa çıkar mı ?