Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bunun sonrası da var 2li taraması 3lü taraması şeker yüklemesi bebek hareketi alttan muayenesi ya normal doğumu ya sezaryeni emdi emmedi si sütü maması bezi gazı sonra doydu doymadı gelişti geri kaldısı dişi kakası çişi ilk kelime oturması kalkması ilk adımı koştu düştü bunlar olucak şeyler al 20 aylık oldu hala gece kalkıp nefesini kontrol ediyorum annelik böyle hep bir düşünce inan ki rahat olsak daha keyfine varıcaz herşeyin ve senin dediğin kişiler inan bizden daha rahat olanlar yıpratma kendini stres yapma biliyorum zor ama gerçi sana diyorum benim 2. Ama hep bi düşünce.
Evet maalesef oyle,ama var oldugunu bi bilsem.hamileyim demiyorum kendime,bebegi gorene kadar da demem heralde...aile hekimliginde vermistim test su var bu var aşısı var yuklemeleri var diyor.tamam evet diyorum ama aklimda hicbirsey yok😅yeterki olsunda sag salim....is bulmak gibi.yeterki olsun deriz olunca da ay soyle ay boyle deriz😊Allah bagislasin bize evlatlarimizi insallah.anne olmak zormus🤭

Evet maalesef oyle,ama var oldugunu bi bilsem.hamileyim demiyorum kendime,bebegi gorene kadar da demem heralde...aile hekimliginde vermistim test su var bu var aşısı var yuklemeleri var diyor.tamam evet diyorum ama aklimda hicbirsey yok😅yeterki olsunda sag salim....is bulmak gibi.yeterki olsun deriz olunca da ay soyle ay boyle deriz😊Allah bagislasin bize evlatlarimizi insallah.anne olmak zormus🤭
Aynen öyle

Sağlıkla kucağına al canım benim benimde bata 7 gün kaldı bel agrisi sağ kasik agrisi dün resmen turşu kavanozundan turşuyu alamadım diye ağladım yaaa çok komik olacak ama suan da sağ kasik agrisi var sivilce ben de alnimda çok çıktı hayırlara çıksın inşallah yaaa 🙏☘️ Güzel haber alacağız Allah’ın izniyle insallah
Hamile misiniz acaba sonuc ne?

Selam kızlar ben gördüm kırmızıları 2 gün önceden geldi bu ay gün aşırı değerlendirmiştik ama olmadı ovülasyon aldım minnakkurabiyeden bu ayda bu şekilde denicem artık bu arada minnakkurabiye sayfasından ovü alan varmı memnunmusunuz

Adet dönemi dışında gelen kanama özür kanamasıdır namaza ve oruca engel olmaz sadece abdest tazelemeniz gerekir.
Hamile olabilirsiniz belki yerleşme kanamasıdır test yaptınız mı

Bi akıntı gibi geldi gittiyse gusül alıp tutabilirsiniz tabi ☺️ aynen öyle hayırlısı olsun inşallah 🌸
Canım ben ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Yani yumurtlama kanaması değil demek ki ama adet kanaması gibi de değil. Sadece sildikçe geliyor o da arada oruç tuttum ama emin değilim

Selam kızlar ben gördüm kırmızıları 2 gün önceden geldi bu ay gün aşırı değerlendirmiştik ama olmadı ovülasyon aldım minnakkurabiyeden bu ayda bu şekilde denicem artık bu arada minnakkurabiye sayfasından ovü alan varmı memnunmusunuz
Ben ovulasyon_takibi_2019 sayfasından aldım kullanıyorum çok memnunum. Sayfa sahibi de hemen cevap veriyor

Bana antibiyotik vwrdi ama bunu kullanirken gebe kalma dedi kuanabilirmiyim artk gebelik olmaz demi deger degismez umut yok yani

X