Gebelik testi ilk idrarla yapılması gerekmiyor mu daha önce hiç yapmadım ama öyle diye biliyorumÜzme üzme test yap bence bugün
Haydi bakalım etiketle benideKan ve idrar verdim sonuc 1 saate cikicakmis
İnşallah güzel sonuç alırsın hayırlısı olsunKan ve idrar verdim sonuc 1 saate cikicakmis
Bat yakınsa ya da geçmişse her idrarla gösterir canımGebelik testi ilk idrarla yapılması gerekmiyor mu daha önce hiç yapmadım ama öyle diye biliyorum
İnsallah cok sagolİnşallah güzel sonuç alırsın hayırlısı olsun
Bugün bat günüm off karnım da ağrıyor negatifi görmekten çok korkuyorum. Cesaretimi toplayabilirsem belki yaparımBat yakınsa ya da geçmişse her idrarla gösterir canım
Evet maalesef oyle,ama var oldugunu bi bilsem.hamileyim demiyorum kendime,bebegi gorene kadar da demem heralde...aile hekimliginde vermistim test su var bu var aşısı var yuklemeleri var diyor.tamam evet diyorum ama aklimda hicbirsey yokCanım bunun sonrası da var 2li taraması 3lü taraması şeker yüklemesi bebek hareketi alttan muayenesi ya normal doğumu ya sezaryeni emdi emmedi si sütü maması bezi gazı sonra doydu doymadı gelişti geri kaldısı dişi kakası çişi ilk kelime oturması kalkması ilk adımı koştu düştü bunlar olucak şeyler al 20 aylık oldu hala gece kalkıp nefesini kontrol ediyorum annelik böyle hep bir düşünce inan ki rahat olsak daha keyfine varıcaz herşeyin ve senin dediğin kişiler inan bizden daha rahat olanlar yıpratma kendini stres yapma biliyorum zor ama gerçi sana diyorum benim 2. Ama hep bi düşünce.
İnsallah gönlünce olurEvet canım ovülasyonun 3 gününü değerlendirmiştik. Artık nasipte varsa olur diyelim karın ağrısı başladı inşallah gelmez dua ediyorum
Aynen öyleEvet maalesef oyle,ama var oldugunu bi bilsem.hamileyim demiyorum kendime,bebegi gorene kadar da demem heralde...aile hekimliginde vermistim test su var bu var aşısı var yuklemeleri var diyor.tamam evet diyorum ama aklimda hicbirsey yokyeterki olsunda sag salim....is bulmak gibi.yeterki olsun deriz olunca da ay soyle ay boyle deriz Allah bagislasin bize evlatlarimizi insallah.anne olmak zormus
Hamile misiniz acaba sonuc ne?Sağlıkla kucağına al canım benim benimde bata 7 gün kaldı bel agrisi sağ kasik agrisi dün resmen turşu kavanozundan turşuyu alamadım diye ağladım yaaa çok komik olacak ama suan da sağ kasik agrisi var sivilce ben de alnimda çok çıktı hayırlara çıksın inşallah yaaaGüzel haber alacağız Allah’ın izniyle insallah
Adet dönemi dışında gelen kanama özür kanamasıdır namaza ve oruca engel olmaz sadece abdest tazelemeniz gerekir.
Hamile olabilirsiniz belki yerleşme kanamasıdır test yaptınız mı
Canım ben ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Yani yumurtlama kanaması değil demek ki ama adet kanaması gibi de değil. Sadece sildikçe geliyor o da arada oruç tuttum ama emin değilimBi akıntı gibi geldi gittiyse gusül alıp tutabilirsiniz tabiaynen öyle hayırlısı olsun inşallah
Canım gelen giden yok şimdilik bakalım beklemedeyim..
Ben ovulasyon_takibi_2019 sayfasından aldım kullanıyorum çok memnunum. Sayfa sahibi de hemen cevap veriyorSelam kızlar ben gördüm kırmızıları 2 gün önceden geldi bu ay gün aşırı değerlendirmiştik ama olmadı ovülasyon aldım minnakkurabiyeden bu ayda bu şekilde denicem artık bu arada minnakkurabiye sayfasından ovü alan varmı memnunmusunuz
Yaaa geçmiş olsun kuzum.
Hadi ya üzüldüm canım hayırlısı olsun
Canım benim çok geçmiş olsun üzülme daha kendin minnacıksın bebişin elbet olur canım benim
Hic umudum yok artkCanım benim çok geçmiş olsun üzülme daha kendin minnacıksın bebişin elbet olur canım benim