Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sıkma canını hcgnin 2 günde 1 artması ve 2 katına çıkması önemli yoksa 2yle de 2000 lede öğrenen var 5+0 95ti öğrendiğimde sen artışına bakYa benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldi
Valla hepimiz de olsun hemen olsun bu ay olsun sağlıkla olsun prima konusu açalım aminİnşallah inşallab hadi bakalım oda olur elbet
Tüplerde bilsen bilsen sen bilirsin buralarda eskisin iki dakikada da şiir yazdım bende dün gece başlayan bi karın ağrısı oldu yani ara ara vuruyor gaz sıkışması gibi alt karında şuanda hala oluyor mesela ben bunu hiç yaşamamıştım regli dönemim dışında o dönem olur o gaz alır beni yerlere atar onun gibi ama daha hafifi bu bi işaret mi umutlanmalımıyım yoksa umutlanmamalımıyımBu akşam da şehirdışına çıkacağız, kayınvalidemlere gideceğiz yatılı.. yarın orada nasıl yapabilirim bilmiyorum ama gizli saklı bi şeyler yapıcam artık. Pazartesi döneceğiz çünkü o zamana kadar bekleyemem
Maşallah gözünüz aydın bişey sormak istiyorum bu ay özel olarak ilişkiden sonra bişey yaptınız mı ? Veya herhangi bir kür yaptınız mı?Kızlar öok heyecanlıyım. Gidip kan verdim değerim 24 inanamıyorum bayılmak üzereyim heyecandan. Bata 3 var
Demekkki benm testim pozitife donmedigine gore bende bebek yokKızlar günaydinn ben hep takip ediyorum sizleri hamile kaldı gitti demeyin inşallah her biriniz den güzel haberler alırız. Eğer yardımcı olacaksa size bir bilgi vereyim.. biliyorsunuz 20 sinde bata 5 gün varken erken gebelik testim poztif çıktı kan verdim öyle öğrendim hamileliğimi çok çok erken öğrendim ben kanım o yüzden düşük çıktı iki günde bir yaptırmak yerine batı bir gün geçince kan testi vereceğim Garanti olsun diye ama bu sabah evde 5 liralık testlerden vardı bir tane bata 3 gün var yaptım veee onda bile pozitifti kırmızı ama erken gebelik testi yaptığımda öncesinde normal testim negatifti o gün. Bugün o pozitife döndü aklınızda olsun. Normal testler de sonradan pozitif oluyor aklınızı karıştırmayın. İlk gebeliğim ve benim biraz zor geçiyor bel ve karın ağrısı kasık ağrısı çekiyorum bu iki gündür daha arttı bilgini olsun. Ne akıntım var ne de göğüs hassasiyetim. Herkesin belirtisi farkli oluyormuş gerçektennn. T tulperde canımm sen ne yaptın yarını mi bekliyorsun testinde beni de etiketler misin duam sizlerle çok merak ediyorum inşallah vardır
Tüplerde bilsen bilsen sen bilirsin buralarda eskisin iki dakikada da şiir yazdım bende dün gece başlayan bi karın ağrısı oldu yani ara ara vuruyor gaz sıkışması gibi alt karında şuanda hala oluyor mesela ben bunu hiç yaşamamıştım regli dönemim dışında o dönem olur o gaz alır beni yerlere atar onun gibi ama daha hafifi bu bi işaret mi umutlanmalımıyım yoksa umutlanmamalımıyım
Bir gün Karnım ağrıdığı için sevineceğimi hiç düşünmezdim oh hadi inşalllaaah bi mucize olsun
Gaz sancıları da bir belirtidir canım evet hadi inşallah bende de var sabahtan beri
Canım gelen giden veya regl belirtisi var mı? Son durumun nedirMerhaba kizlar. Öncelikle bu mübarek ayda herkesin güzel habeler almasını dilerim. Alanlarinda bebişlerini sağlicakla kucaklarina almalarini dilerim Bat:22nisan benimde ama 1gün gecikmeyi bekleyip 23nisanda yapacağım test hayırlisi olsun
Test ne zaman yapacaksın canım?Bir gün Karnım ağrıdığı için sevineceğimi hiç düşünmezdim oh hadi inşalllaaah bi mucize olsun
Canım benim Rabbim büyük hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah bende daha söylemedim işyerindekilere bir kalp atışını duyuyum dedim galiba keseyi kalp atışını görmeden belli olmuyor hafta ve gün değişiyor ultrason da kuzum yaşayıp görelim bakaljm sağlıkla huzurla neşeyle inşallahAh canım arzum bende seni bende seni ve bebişini yerim çok dikkat edicem artık çalışma arkadaşlarıma söylemedim bir daha kan verip öyle söyleyeceğim söyleyince bana dokundurmazlsr zaten tek umudum sağlıkla kucaklarimiza almak canım benim dua et bana da pazartesi güzel haberlerle kadın doğum randevusu alayım bu uygulamalar falan bebisi 3 haftalık gösteriyor ama bence imkansız demi yani onlar benden iyi mi bilecek
Bunun kararını tek başıma veremem sizce ne zaman yapmalıyım elimde 3 kaset normal 3 tane erken gebelik predictor var sizce ne zaman yapsam sağlıklı olur çünkü bana kalsa hemen erken yapınca da daha beter oluyor geç yapıncada gerçekten tecrübelerinize güveniyorum o yüzden sizden fikir almalıyımTest ne zaman yapacaksın canım?
Yaakac haftalikken dusuk oldu acaba,gecmis olsunBenim önceki dusukte HCG biraz geriden geliyordu geç döllenme olduğu için. Doktor keseyi görüyorsa ve ikiye katlaniyorsa sıkıntı yok diye biliyorum
İnşallah kuzum inşallahCanım benim Rabbim büyük hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah bende daha söylemedim işyerindekilere bir kalp atışını duyuyum dedim galiba keseyi kalp atışını görmeden belli olmuyor hafta ve gün değişiyor ultrason da kuzum yaşayıp görelim bakaljm sağlıkla huzurla neşeyle inşallah
Ama geç döllenme olabilir sen kanı görmeden üzülme belirtilerim var diyorsun çünkü canımDemekkki benm testim pozitife donmedigine gore bende bebek yok
Valla kuzu iki seçenek var ya hamilesin implatasyon kanaması yaşıyorsun yada adetin sökülecek hayırlısı olsun umarım gebesindir dikkat et kendineBugun benimde peceteye silince gelen kahve lekelenmem oldu cok az sonra rengi acildi adete 3 gun var canim neden gelir bu daha oncegelmedi
Sağlık ocakları yarın kapali canım bilgineBen yarin kan vercem baklm
Umarim ben ovulasyon takibi yaptik ama yiende gec dollenme olabilirmiAma geç döllenme olabilir sen kanı görmeden üzülme belirtilerim var diyorsun çünkü canım