Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım kızlar maalesef
Tertemiz
En hayırlı zamanda nasip olsun inşallah artık reglmi bekliyorum
Sağlık olsun canm ya herşeyin hayırlısı, inşallah gelecek ay senin için hayırlı olur ❣

Sagolun kızlar
Vardır bir vakti zamanı. Üzülmedim zaten sadece sevinemedim🤭
Zaten stres iyi gelmez canım . Bende çok stres yaptım 1 ay 1 yıl gibi geldi .. adete 10 gün öncesinden başladım daha test yapmaya silik cizgiyi görene kadar 25 tane test yapmışım aman allahım.. sonra bi kan testi adete 5 gün kala .. bide erken gebelik testi tamamdır rabbim vermis onu bana 🥰 oyuzden sabret dua et bizde sana edeceğiz emin ol ..

Zaten stres iyi gelmez canım . Bende çok stres yaptım 1 ay 1 yıl gibi geldi .. adete 10 gün öncesinden başladım daha test yapmaya silik cizgiyi görene kadar 25 tane test yapmışım aman allahım.. sonra bi kan testi adete 5 gün kala .. bide erken gebelik testi tamamdır rabbim vermis onu bana 🥰 oyuzden sabret dua et bizde sana edeceğiz emin ol ..
Allah razı olsun canım.
Aynen ben de çok takıldım bence şimdi Ramazan ve pandemi de beraber gelince dagitamadim kafayı.
En hayırlı zamanda olsun daha da zorlamam artık

Allah razı olsun canım.
Aynen ben de çok takıldım bence şimdi Ramazan ve pandemi de beraber gelince dagitamadim kafayı.
En hayırlı zamanda olsun daha da zorlamam artık
Senin bat ne zamandı ki canm ? Geç döllenme ihtimali var midir acaba 🤔

Senin bat ne zamandı ki canm ? Geç döllenme ihtimali var midir acaba 🤔
Cumartesi günü bat olacak canım 24ü.
Yani geç döllenme ihtimali var mı bilmiyorum. Regl olmazsam pazartesi kan veririm
Inşallah canım rabbim sevindirsin istiyen herkesi
Amiiinn
Ben bunu kaçırmışım mı yani hay Allah kesin hamilesin o zaman hayaletler benden sorulur 😂😂
Haha değilim değilim 🤭
Ya şu erken testi yapmadım ama hiç anlamıyorum canım dün kaset test mi yapmıştın bir kan verseydin kesin sonuç için test hatalı bence
Dün kaset testti evet canım. Reglyi bekliyorum olmazsam pazartesi kan veririm canım

Yani geç döllenme ihtimali var mı bilmiyorum. Regl olmazsam pazartesi kan veririm

Amiiinn

Haha değilim değilim 🤭

Dün kaset testti evet canım. Reglyi bekliyorum olmazsam pazartesi kan veririm canım
İnşAllah hakkında en hayırlısı olsun kuzum 😇💕

Amiiinn

Haha değilim değilim 🤭

canım şimdi okudum yazdığını hayırlısı olsun kaçıncı denemen oluyor şimdi bu ?

X