Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok üzüldüm.. vardır bunda da bir hayır.. inşallah en yakın zamanda nasip olsun canım hayırlısıyla..Yaptım kızlar maalesef
Tertemiz
En hayırlı zamanda nasip olsun inşallah artık reglmi bekliyorum
Yaa çok üzüldüm.. vardır bunda da bir hayır.. inşallah en yakın zamanda nasip olsun canım hayırlısıyla..
Sagolun kızlarBir an önce cift çizgiyi görürsün inşallah canım
Sağlık olsun canm ya herşeyin hayırlısı, inşallah gelecek ay senin için hayırlı olur ❣Yaptım kızlar maalesef
Tertemiz
Zaten stres iyi gelmez canım . Bende çok stres yaptım 1 ay 1 yıl gibi geldi .. adete 10 gün öncesinden başladım daha test yapmaya silik cizgiyi görene kadar 25 tane test yapmışım aman allahım.. sonra bi kan testi adete 5 gün kala .. bide erken gebelik testi tamamdır rabbim vermis onu bana oyuzden sabret dua et bizde sana edeceğiz emin ol ..Sagolun kızlar
Vardır bir vakti zamanı. Üzülmedim zaten sadece sevinemedim
Allah razı olsun canım.Zaten stres iyi gelmez canım . Bende çok stres yaptım 1 ay 1 yıl gibi geldi .. adete 10 gün öncesinden başladım daha test yapmaya silik cizgiyi görene kadar 25 tane test yapmışım aman allahım.. sonra bi kan testi adete 5 gün kala .. bide erken gebelik testi tamamdır rabbim vermis onu bana oyuzden sabret dua et bizde sana edeceğiz emin ol ..
Senin bat ne zamandı ki canm ? Geç döllenme ihtimali var midir acabaAllah razı olsun canım.
Aynen ben de çok takıldım bence şimdi Ramazan ve pandemi de beraber gelince dagitamadim kafayı.
En hayırlı zamanda olsun daha da zorlamam artık
Inşallah canım rabbim sevindirsin istiyen herkesiAllah razı olsun canım.
Aynen ben de çok takıldım bence şimdi Ramazan ve pandemi de beraber gelince dagitamadim kafayı.
En hayırlı zamanda olsun daha da zorlamam artık
İnşallah canım heyecanla bekliyorumBugün inşallah bir kaç saat sonra canım. İnşallah hamileyimdir canım yaa
Testi negatif çıkmış canım. Adetini bekliycekİnşallah canım heyecanla bekliyorum
Ben bunu kaçırmışım mı yani hay Allah kesin hamilesin o zaman hayaletler benden sorulurYok canım dün hayalet çizgi çıktı kaset testte bugün erken gebelik testiyle deneyeceğim
Yok zaten kesicektim denk geldi 19 ayı bitti 20. Ay içinde hiç birşey yemiyordu hep meme hep meme gece uykusu hiç yok saat başı uyanıyorduHamile kaldığın için mi kesiyorsun memeden canım
Ya şu erken testi yapmadım ama hiç anlamıyorum canım dün kaset test mi yapmıştın bir kan verseydin kesin sonuç için test hatalı benceYaptım kızlar maalesef
Tertemiz
hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz sendenBizimki bozuk eşim erkek istemiyor diyebilirim 7 çocuğum olsa 7si de kız olsun diyor.
Kuzum sabır değil sahurda kalkıp su içiyorum 1 lt üstünden zaman geçsin ki doğru çıksın diye bekliyorum
Cumartesi günü bat olacak canım 24ü.Senin bat ne zamandı ki canm ? Geç döllenme ihtimali var midir acaba
AmiiinnInşallah canım rabbim sevindirsin istiyen herkesi
Haha değilim değilimBen bunu kaçırmışım mı yani hay Allah kesin hamilesin o zaman hayaletler benden sorulur
Dün kaset testti evet canım. Reglyi bekliyorum olmazsam pazartesi kan veririm canımYa şu erken testi yapmadım ama hiç anlamıyorum canım dün kaset test mi yapmıştın bir kan verseydin kesin sonuç için test hatalı bence
İnşAllah hakkında en hayırlısı olsun kuzumCumartesi günü bat olacak canım 24ü.
Yani geç döllenme ihtimali var mı bilmiyorum. Regl olmazsam pazartesi kan veririm
Amiiinn
Haha değilim değilim
Dün kaset testti evet canım. Reglyi bekliyorum olmazsam pazartesi kan veririm canım
canım şimdi okudum yazdığını hayırlısı olsun kaçıncı denemen oluyor şimdi bu ?Cumartesi günü bat olacak canım 24ü.
Yani geç döllenme ihtimali var mı bilmiyorum. Regl olmazsam pazartesi kan veririm
Amiiinn
Haha değilim değilim
Dün kaset testti evet canım. Reglyi bekliyorum olmazsam pazartesi kan veririm canım