Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhabalar😊 bende güzel bir haberle geliyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim beta hcg 402 çıktı. Doktorum 48 saat sonra yeniden kan tahlili yapmamız lazım dedi. Ort kaç çıkması gerekir?
Bence degerin cok iyi 1000 lerde kese gorunuyo galiba

Hanımlar merhabalar😊 bende güzel bir haberle geliyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim beta hcg 402 çıktı. Doktorum 48 saat sonra yeniden kan tahlili yapmamız lazım dedi. Ort kaç çıkması gerekir?
Hayırlı olsun bu ay bi bana yaramadı masallah ne bereketli aymış 🥰

Canım ilk pik yaptığı zaman LH hormonu da pik yapıyor sonra hormonlar hızlıca dengeye girmeye başlıyor, rahim kalınlaşmaya başlıyor. Eğer rahim pikten yani LH zirvesinden 13-15 gün içinde bebek bulmazsa parçalanıyor. İlk pik yaptığı zaman bebek olabilir bebek gelebilir diye kalınlaşmaya başlıyor bakıyor bebek yok temizliyor içeriyi sonraki aya hazırlanıyor. Diyelim hem 14 hem 27.gün yumurtladın reglin yine ilk yumurtlamaya göre olur çünkü rahim o mesajı aldı bir kere. O yüzden 27de yumurtladın ve tuttuysa bile genellikle düşüyor çünkü rahim temizliğe başlıyor. Ya da üstüne görme oluyor birkaç gün.
Not: biyoloji öğretmeniyim :)
Şimdi oldu canım sağ ol 👍
Benim düşündüğüm gibiymiş.

Yanlıslıkla hamile kalmakmı gece gündüz üsenmeden o işi yapsam gine olmaz benim 😂😂😂
Bende öyle dedim görümceme bacım biz sabah akşam yapıyoruz olmuyor sen nasıl böyle yanlışlıkla hamile kalıyorsun dedim oda kocasıda bilmiyor hatta kendilerinden çok çok eminler 😂😂hadi bi kere oldu anlarım ikiyide anlayabilirim belki ama üçüncüde yanlışlıkla olmazki artık 2 senede bir yanlışlıkla hamile kalıyor kızcağızz artık bağlatcak sanırım 😂😂

Bende öyle dedim görümceme bacım biz sabah akşam yapıyoruz olmuyor sen nasıl böyle yanlışlıkla hamile kalıyorsun dedim oda kocasıda bilmiyor hatta kendilerinden çok çok eminler 😂😂hadi bi kere oldu anlarım ikiyide anlayabilirim belki ama üçüncüde yanlışlıkla olmazki artık 2 senede bir yanlışlıkla hamile kalıyor kızcağızz artık bağlatcak sanırım 😂😂
Kesin geri çekilme yöntemiyle korunduklarını zannediyorlardır da ondan 🤣🤣

Kesin geri çekilme yöntemiyle korunduklarını zannediyorlardır da ondan 🤣🤣
Bence bilerik ve isteyerek yapıp yanlışlıkla oldu diyor çünkü elalemin lafından çok korkuyor hep saklıyor hamileliklerini sanki doğurunca görmücekler bana bile sana bişey söylücem ama utanıyorum diyor 😁😁 noldu diyorum ben hamileyim yine diyor

X