Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 gün var daha canım benim.
Daha çok varmış canım ya, benim bugün adet günümdü olmadım, test yaptım. Böyle fenerle bakınca görünen bi çizgi var, eşime gösterdim o da gördü ama bilemiyorum. 🤷
Rabbime sığındım, o herşeyin en hayırlısını nasip eder biliyorum.

Ben ne kadar uykusuz kalabilir ki bir insan uyuyor çocuk 20 saat yeni doganken diyordum
Meğer çocuk sana yapışık uyuyormus ve sen çocuk ezilmesin diye uyuyamıyormussun mesela🤣
Oy minnoş uykusunda yerim onu =)

Daha çok varmış canım ya, benim bugün adet günümdü olmadım, test yaptım. Böyle fenerle bakınca görünen bi çizgi var, eşime gösterdim o da gördü ama bilemiyorum. 🤷
Rabbime sığındım, o herşeyin en hayırlısını nasip eder biliyorum.
Birkaç gün sonra tekrarlarsın canım inşallah vardır 🤲

Ayyy sonunda yapıyo musun kızzz hadi hayırlısı 😍
Evet yapicam karin agrim cok artti hic böyle birsey yasamamistim birde annem ruyamda gordum sen hamilesin falan dedi normalde her kan vermeye gittigimde bosuna gidiyorsun hamile degilsin diyodu icime suphe dustu baklm yarin yapicam

Evet yapicam karin agrim cok artti hic böyle birsey yasamamistim birde annem ruyamda gordum sen hamilesin falan dedi normalde her kan vermeye gittigimde bosuna gidiyorsun hamile degilsin diyodu icime suphe dustu baklm yarin yapicam
Hamileysen annene tekke kurun🤣 ya da genc zaten gelsin KK.ya test yapmayalım bize söylesin

X