- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Yap sende yap ilk idrarınlaYarin bitanede ben yapicam baklm silikte olsa bendede ciakr insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap sende yap ilk idrarınlaYarin bitanede ben yapicam baklm silikte olsa bendede ciakr insallah
Evet esime test al demistim ama eczane kapanmis cisimi tutabilirsem.gidip alip yapicam tutamazsam persembeye artkYap sende yap ilk idrarınla
Ayyy:))Görüyorum busefer valla bence kan ver canım
Ben de öleydim ya test yaparkenEvet esime test al demistim ama eczane kapanmis cisimi tutabilirsem.gidip alip yapicam tutamazsam persembeye artk
Allahtanki eczaneye hemen yan binamdaBen de öleydim ya test yaparken
Ozaman açılana kadar sık çişiniAllahtanki eczaneye hemen yan binamda
Çizgi var gec döllenme olmus muhtemelenKızlar adetim 15 Nisandı hala gelmedi bugün gebelik testi yaptım çok hafif bi çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor mu bir bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2830403
Canım ya şimdi sahurda su içiyorum ben sabahki ilk idrar yerine öğlen yapsak daha iyi olmaz mı sabahki idrar sahurdan 3-4 saat sonra oluyor ya. Nasıl yapmak lazım senceYap sende yap ilk idrarınla
Kacta aciliyokiOzaman açılana kadar sık çişini
Ben yazmıştım ama unuttun galiba DüZensiz olduğu için daha bi belirti yok bende@burcuerva
@zizi353535
@Zeymusra
@Sazaks
@nasipetsin
Dreamgirls
merhaba kızlar sizlerin bat geçmiş bi haber yok mu?
Hayırlı olsun canım bende görüyorum tebrikler kanTesti yaptırmış mıydınKızlar adetim 15 Nisandı hala gelmedi bugün gebelik testi yaptım çok hafif bi çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor mu bir bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2830403
Hayır yaptırmadım bi tane daha test alıp yarın tekrar denicem ona göre kan vercemHayırlı olsun canım bende görüyorum tebrikler kanTesti yaptırmış mıydın
Aynen canım ama sahurda içtiğin suda sabah kalkınca yapma ihtiyacı oluyor şölede bişey var zaten oruçluyken su felan içilmediği için çıkar bence biliyorsun ben akşam yapmıştım testi inşallah vardır ipticim inşallah canı gönülden istiyorum senin için rabbim yavruna bir kardeş nasip eylesin inş şu mubarek günlerdeCanım ya şimdi sahurda su içiyorum ben sabahki ilk idrar yerine öğlen yapsak daha iyi olmaz mı sabahki idrar sahurdan 3-4 saat sonra oluyor ya. Nasıl yapmak lazım sence
Ovu testn varsa ondan yap canımHayır yaptırmadım bi tane daha test alıp yarın tekrar denicem ona göre kan vercem
Hiç bilmiyorum canımKacta aciliyoki
Kuruduktan kaldık vallaBatı 20,21 nisan olanlar kuruduk kaldık resmen
Ovu testn varsa ondan yap canım
Ovu testn varsa ondan yap canım
Sen başka gebelik testi yapma direk git kan ver canım bak benim öğrediğim günde öylediEki Görüntüle 2830453
Sabah yapmıştım canm