- 15 Nisan 2021
- 34
- 38
- 45
İnşallah canm yaaCanım dualarımız seninlee heycanla bekliyoruz güzel haberini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm yaaCanım dualarımız seninlee heycanla bekliyoruz güzel haberini
Amin inşallah canımGünaydın canım güzel değerler görürsün inşallah
Amin inşallah canımcanım hayırlısı ile güzel sonuçlarla dönersin inşallah stres yapmamaya çalış bebişin seninle allahın izni ile
Amin canım inşallahİnşallah en hayırlı sonucu alırsın canım
Çok sağol canım benim inşallahCanım dualarımız seninlee heycanla bekliyoruz güzel haberini
Amin canım inşallahGünaydin canimm hayirla sonucla dön insallah
İnşallahGünaydin canimm hayirla sonucla dön insallah
Allah Allah kimle karıştırdım acaba pardon o zaman canım. Hiiçbir şey hissetmiyorsun yat kalk yarım saat bile sürmüyor sonra biraz bekletiler kusma filan olursa diye bende turp gibiydim aldım aldım çantamı taktım koluma geldim :))))Bnde korktugum icin uyutulmak istiyorum peki uyannca agrisi oldu mu ve uyannca sersemlik faln dewam etti mi yani hayata devam edebiliyoz muesimin doktora gtmiycekti buriyle karistiriliyom suan galiba
Evet canım adet bittikten sonraki 1 hafta içinde yapılıyor işlemden önce ve sonra ilişki yasak,genel anesteziyle oldum.Kizlar malesef adet oldum hsg filmi cekinicem adet bitiminden sonraki gunmu cekiniliyo yarin arycam bilgi almak icin önden size sorayim dedim bide genel anestezi istiyorum ben yaptirinaniz varmi bu anesteziyi
Sanmıyorum canım bende ters giden birşey var gidiyorum acile bakalım ne oluyor.Baktır aynen inş bebiş haberidir mubarek günler yüzü suyu hürmetine
Hadi hayırlı haberler inş hemen yazSanmıyorum canım bende ters giden birşey var gidiyorum acile bakalım ne oluyor.
O zaman sen test yap istersen Benim bat 20si yumurtlamaya göre 18 nisanBenim de ara ara bıçak saplar gibi batma oluyor ve ıslaklık var. Dediğin gibi regl hazırlığı da olabilir. Benim yumurtlamadan 14 gün sonrası batı geçiyor test yapsam mı yapmasam mı bilemedim aynen öyle hayırlısı olsun artık
Benim de alt karın ve kasık ağrılarım var dünden beri. Bat gününü beklicem bebişten değilse doktora giderim, enfeksiyondan korkuyorum.Kızlar günaydınnn Yusra-61 habersiz bırakma bizi inşallah mucize olur ve kan degerin tavan yapmıştır inşallah benim bata 9 gün var bel ağrım ve kasik sizlamam var o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam bu ay çok ümidim var inşallah kırılmaz ümitlerim mübarek cuma günü hepimiz güzel haberlerle ayrılalım burdan
Erken gebelik testi miydi?Ben bugüne de negatif ile başladım, çatlamanın 10. Günü bugün. Bu ay için umudum gittikçe azalıyor, sıra Mayıs ayı grubunu işgal etmekte galiba.
Belli olabilir aslında 12.gün.Erken öğrenenlere de imrenmiyor değilim gerçekten. Ben ilk gebelikte Bat günü negatif görüp gecikince merakıma test yapıp öğrendiğim için yumdan 12.günüm merak ediyorum ama test yapmaya da korkuyorum negatif göreceğim diye
Üç gün kaşık sizlamam oldu ama bugün alt karnım acıyor ve ağrıyor gibi hafif hafif geliyor inşallah ikimizinde bebiştendirBenim de alt karın ve kasık ağrılarım var dünden beri. Bat gününü beklicem bebişten değilse doktora giderim, enfeksiyondan korkuyorum.
Ay kusura bakmayın ben bayadır giremedim siteye regli oldum bat 12 mayıs