- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Kuzum seninle konuşmuştuk galiba sen de 3.4 aydır deniyordun demi benim gibi yurtdışında yaşıyordunnn hatta pik gününü yakalamaştınnn ay hadi İnşallah olcak kesin sen 22 sinde ben 25 inde güzel haberlerle coşalımInsallah dogrudur kuzum . Haber vericem varsada yoksada
Normalde popom.hep buz gibi olur heryerin sicaksa bile popom buz gibi olur ama su an ılıkKızlar bişey merak ediyorum hamile olduğunu öğrenen kızlar elinizle kalçanıza eller misiniz hamile olanlarda sıcak oluyormuş doğru mu acaba yani şöyle diyim adete günü yakın olup ve de adet günü geçmiş olanlarda öyle oluyor diyorlar ovulasyon döneminde herkesin sıcak vücut ısısı ama adete doğru düşüyor gebelik olmazsa benim tüp bebek te kimyasal gebelik olduğunda ben bakıyordum sıcaktı hep sonradan soğumaya başladı tabigeçen ay da kontrol ettim ve soğuk tu gebe olmadığımı düşündüm ama ne kadar doğru bilmiyorum yinede
Kız bizim daha var bata şimdi benim ki de çok sıcak ovulasyon dönemi diye adete yakın bakıcaksınNormalde popom.hep buz gibi olur heryerin sicaksa bile popom buz gibi olur ama su an ılıkkesin hamileyim
Kuzum elini tam bacağına yakın iğne vurulan yere koyBir topige poposunu ellettin ya helal olsun:)) Neresi tam olarak?
Ahahahaha ufonun karsisina gectim isitiyorum iyiceKız bizim daha var bata şimdi benim ki de çok sıcak ovulasyon dönemi diye adete yakın bakıcaksın
Yaaa yeminle benimde her yerim sıcak olsa da bir bacağım bir popom buz gibi olur neden bilmem şuan ılık ah bu hallerimizNormalde popom.hep buz gibi olur heryerin sicaksa bile popom buz gibi olur ama su an ılıkkesin hamileyim
Ayy evet ya hatta esim hep kızar usuyon diye ama ben usumuyom popom.isinmiyoYaaa yeminle benimde her yerim sıcak olsa da bir bacağım bir popom buz gibi olur neden bilmem şuan ılık ah bu hallerimiz
Sen çok yaşa emiKuzum elini tam bacağına yakın iğne vurulan yere koy
Yaaa kızlar yaa sesli güldüm resmen varyaYaaa yeminle benimde her yerim sıcak olsa da bir bacağım bir popom buz gibi olur neden bilmem şuan ılık ah bu hallerimiz
Aynı aynı anlamıyor ki kızıyor birde ince giyiniyorsun hasta olacaksın diye bizim oralar hiç ısınmıyor tabi onlar alev atıyor hep maşallahAyy evet ya hatta esim hep kızar usuyon diye ama ben usumuyom popom.isinmiyo
Sende Daha tık yokmu kuzumPerhiz en az 3 en fazla 5 amma lakin en sağlıklı 3 gün içinde olması demişti bize doktorbizde öyle yaptırdık canım.
Sen keske ben olsaymissinAynı aynı anlamıyor ki kızıyor birde ince giyiniyorsun hasta olacaksın diye bizim oralar hiç ısınmıyor tabi onlar alev atıyor hep maşallah
Bende eşim bakıyor sanıyor ki video izliyorum hahha sizin sayenizdeYaaa kızlar yaa sesli güldüm resmen varya
Sen keske ben olsaymissin
Kızlar daha yumurtlamadan 2-3 gün geçti ama rahim bölgemde ağrılar var neden ki
Var bence canım birkaç gün sonra tekrarla.Kizlar azcik daha yorum yapin ne diyorsunuz gebelik testi bu
Daha önce olmus muydu hiç kist falan olmasın ilişki sonrası rahim ağrıları ondan derler genelde bol su iç geçmezse bir kontrol ettir kendini canımKızlar daha yumurtlamadan 2-3 gün geçti ama rahim bölgemde ağrılar var neden ki
Psikolojik galiba bendede ayni dueum vaeKızlar daha yumurtlamadan 2-3 gün geçti ama rahim bölgemde ağrılar var neden ki
Kız Allah seni ne diyimKızlar bişey merak ediyorum hamile olduğunu öğrenen kızlar elinizle kalçanıza eller misiniz hamile olanlarda sıcak oluyormuş doğru mu acaba yani şöyle diyim adete günü yakın olup ve de adet günü geçmiş olanlarda öyle oluyor diyorlar ovulasyon döneminde herkesin sıcak vücut ısısı ama adete doğru düşüyor gebelik olmazsa benim tüp bebek te kimyasal gebelik olduğunda ben bakıyordum sıcaktı hep sonradan soğumaya başladı tabigeçen ay da kontrol ettim ve soğuk tu gebe olmadığımı düşündüm ama ne kadar doğru bilmiyorum yinede