bata kac gun vardi?Hepinize teşekkür ederim galiba yok cunku ben 1 2 saat sonra baktığımda gördüm başta yoktu=/
Benim suya bedenim çok alışkın ben günlük 2. 5 litre su içen birisiyim istiyor demek ki gündüz sürekli o zorluyor beniAh ne güzel yaa benimde geçer inşallah bian önce
Erken gebelik testi 4 gun oncesi diyor ama benm daha Bir haftam var regleYa bebeğim var gibi biliyor musun ama bu erken mi normal mi gebelik testi o önemli
Yok öyle bişey demediler öyle mi olması gerekiyor?Benim suya bedenim çok alışkın ben günlük 2. 5 litre su içen birisiyim istiyor demek ki gündüz sürekli o zorluyor benigeçer senin ilaç çok etkili sana iç gece tuvalete çıkma dediler mi peki?
Canım yumurtlama ve pik gününden olabilir mi acaba hangi günlerdi belki o yüzden erken çıkmıştırErken gebelik testi 4 gun oncesi diyor ama benm daha Bir haftam var regle
Yok toz dedin ya ondan ben mi yanlış anladım acaba yaYok öyle bişey demediler öyle mi olması gerekiyor?
5 nisan pikdi 6 nisan yumurtladim. Sence bu kadar erken cikar mi yalanci cizgide olabilirCanım yumurtlama ve pik gününden olabilir mi acaba hangi günlerdi belki o yüzden erken çıkmıştır
Aaa öyleyse bence var var çünkü erken gebelikte 6.7 gün de çıkan arkadaşım var ama eğer normal kaset testse bozuk olabilir diyecektim canimmm haydi inşallah gözümüz aydınErken gebelik testi 4 gun oncesi diyor ama benm daha Bir haftam var regle
Toz suya karıştırıp içilmesi gerekiyormuş gece uroday adıYok toz dedin ya ondan ben mi yanlış anladım acaba yatoz demedin mi?
6 Nisan dan sayarsak 9 gün olmuş bence doğru sonuç olabilir kuzum embriyo beş günde rahme düşüyor sonraki günlerde de iyice tutunup hcg salgılanıyor inşallah bebeğin seninledir kuzum içini ferah tut ben senin yerinde olsam en ufak silik çizgide hemen kan verirdim emin olmak için5 nisan pikdi 6 nisan yumurtladim. Sence bu kadar erken cikar mi yalanci cizgide olabilir
Insallah dogrudur kuzum . Haber vericem varsada yoksadaAaa öyleyse bence var var çünkü erken gebelikte 6.7 gün de çıkan arkadaşım var ama eğer normal kaset testse bozuk olabilir diyecektim canimmm haydi inşallah gözümüz aydın
Mutlaka ver sen test al.eve koy olmadı yaparsın erken yarın sabah ilk idrarla canım benim hem için rahat eder içimden bir ses var diyorInsallah dogrudur kuzum . Haber vericem varsada yoksada
Evet ama eger cikmazsa cok uzulurum. Biraz daha belirgin cizgiyi goreyim . Iste burda diyebilmek istiyorum ya6 Nisan dan sayarsak 9 gün olmuş bence doğru sonuç olabilir kuzum embriyo beş günde rahme düşüyor sonraki günlerde de iyice tutunup hcg salgılanıyor inşallah bebeğin seninledir kuzum içini ferah tut ben senin yerinde olsam en ufak silik çizgide hemen kan verirdim emin olmak için
Cok Tesekkur ederim kuzum. Cok guzel seyler soyluyorsun icim bir hos oldu. Bu dandik testler yerine daha guzel test alayim Sabah yapayim ben .Mutlaka ver sen test al.eve koy olmadı yaparsın erken yarın sabah ilk idrarla canım benim hem için rahat eder içimden bir ses var diyor
Amin kuzum inşallahEvet ama eger cikmazsa cok uzulurum. Biraz daha belirgin cizgiyi goreyim . Iste burda diyebilmek istiyorum ya. Ama cok motive ediyorsun cok saol kuzum insallah tez zaman butun herkez bebeklerine kavussun
Ne için kullanmıştıniz bu antibiyotikleriCanım buydu benim kullandığım antibiyotikler
Kızlar bişey merak ediyorum hamile olduğunu öğrenen kızlar elinizle kalçanıza eller misiniz hamile olanlarda sıcak oluyormuş doğru mu acaba yani şöyle diyim adete günü yakın olup ve de adet günü geçmiş olanlarda öyle oluyor diyorlar ovulasyon döneminde herkesin sıcak vücut ısısı ama adete doğru düşüyor gebelik olmazsa benim tüp bebek te kimyasal gebelik olduğunda ben bakıyordum sıcaktı hep sonradan soğumaya başladı tabigeçen ay da kontrol ettim ve soğuk tu gebe olmadığımı düşündüm ama ne kadar doğru bilmiyorum yinede