Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
.

Eklentiler

• 20210415_140243.jpg
    20210415_140243.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba yumurtlamam geçen hafta görünüyor. Regl tarihim de 20si. Günleri değerlendirdik artık olup olmadığını görücez. Ben de bi kaç gündür regl öncesi olduğu gibi ıslaklık hissediyorum. Bir akıntı göremedim ama bi ıslaklık mevcut. Hamilelik durumunda böyle bir şey görülüyor mu? Size bir sormak istedim
Bende de oluyo islaklik ama su gibi cok az normlde olan seyleri bile hamilelige yoruyorum artik🤣🤣🤣

Merhaba kizlar güne pek iyi baslamadim bugün.. 4gÜn önce test yapmistim hatta atmistm burayada pozitif cikmisti tekrarlamak icin adet günümü bekledim bugun tekrarladm ama negatif sanirim yine kimyasal yada testelerde bisi war mavi olani az once yaptm.negatife
Bu mesajı yeni gördüm canım çok şaşırdım kanamaolmadan nasıl sıfırlanır beta 🙄🙄🙄🙄

Yumurtalığın iyi tez zamanda muradını versin rabbim canım Allah razı olsun bende ağrı hsg den oldu eğer sende çeklndiysen çünkü Şubat ayı tüm yetkilerini yaptırmıştım
Yok ben daha cekilmedim eğer olmazsa bu ayda öyle cekilim dedi doktor. Bugün gorustim doktorla büyük ihtimal gebelik var dedi adet gecikince test yapilcak ozaman gircez bakalım yaaaa 🧡🧡🧡

Yok ben daha cekilmedim eğer olmazsa bu ayda öyle cekilim dedi doktor. Bugün gorustim doktorla büyük ihtimal gebelik var dedi adet gecikince test yapilcak ozaman gircez bakalım yaaaa 🧡🧡🧡
Ayyy hadi bakalım inşallah inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım inş selamete erersin canım

X