- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Evet canım özelden yazman lazımTeşekkürler..
Baktim ama fiyat göremedim özelden mi yazmak gerekiyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım özelden yazman lazımTeşekkürler..
Baktim ama fiyat göremedim özelden mi yazmak gerekiyor acaba
Yumurtlamami canimm catliyo sanirimmKızlar bi bakın neler oluyor beni bi aydınlatın
Bende de oluyo islaklik ama su gibi cok az normlde olan seyleri bile hamilelige yoruyorum artikKızlar merhaba yumurtlamam geçen hafta görünüyor. Regl tarihim de 20si. Günleri değerlendirdik artık olup olmadığını görücez. Ben de bi kaç gündür regl öncesi olduğu gibi ıslaklık hissediyorum. Bir akıntı göremedim ama bi ıslaklık mevcut. Hamilelik durumunda böyle bir şey görülüyor mu? Size bir sormak istedim
Bende de krem gibi beyaz akıntı var birde göğüs uçlarım çok ağrıyor sızlama şeklinde umarım bu belirtiler gebeliğe işarettirBende de oluyo islaklik ama su gibi cok az normlde olan seyleri bile hamilelige yoruyorum artik
Snein guzel bekritilerin var insallh vardir yavrumBende de krem gibi beyaz akıntı var birde göğüs uçlarım çok ağrıyor sızlama şeklinde umarım bu belirtiler gebeliğe işarettir
Umarım bekleyen herkese güzel haberler gelir bu aySnein guzel bekritilerin var insallh vardir yavrum
Kan verdin mi canım nasıl durumlarHepimiz yasiyoruz ayni seyleri rabbim hakkimizda hayirlisini versin nasip
Bu mesajı yeni gördüm canım çok şaşırdım kanamaolmadan nasıl sıfırlanır betaMerhaba kizlar güne pek iyi baslamadim bugün.. 4gÜn önce test yapmistim hatta atmistm burayada pozitif cikmisti tekrarlamak icin adet günümü bekledim bugun tekrarladm ama negatif sanirim yine kimyasal yada testelerde bisi war mavi olani az once yaptm.negatife
Yok ben daha cekilmedim eğer olmazsa bu ayda öyle cekilim dedi doktor. Bugün gorustim doktorla büyük ihtimal gebelik var dedi adet gecikince test yapilcak ozaman gircez bakalım yaaaaYumurtalığın iyi tez zamanda muradını versin rabbim canım Allah razı olsun bende ağrı hsg den oldu eğer sende çeklndiysen çünkü Şubat ayı tüm yetkilerini yaptırmıştım
Ayyy hadi bakalım inşallah inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım inş selamete erersin canımYok ben daha cekilmedim eğer olmazsa bu ayda öyle cekilim dedi doktor. Bugün gorustim doktorla büyük ihtimal gebelik var dedi adet gecikince test yapilcak ozaman gircez bakalım yaaaa
İnşallah kardescezim Allah gönlümüze göre versin aratmasın hiç birimizi bende umutla bekliyorum ama umutlanmaya da korkuyorumAyyy hadi bakalım inşallah inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım inş selamete erersin canım
Yaa görüyorum, hemen kan verin :))) Hayırlı olsun.Günaydın kızlar bata 4 gün var
Ahhh o duygu nedemek çok iyi bilirim umutla bekleyip korkmak rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın inş kuzumİnşallah kardescezim Allah gönlümüze göre versin aratmasın hiç birimizi bende umutla bekliyorum ama umutlanmaya da korkuyorum
ALT SINIR 39 MİLYONKızlar eşime sperm testi yaptırdık ileri hareket sayısı 22 milyon çıktı nasıl sizce
Yanlış söyledim galiba foto atayımALT SINIR 39 MİLYON
Bugün dayanamayip yaptim ama negatif 2 gun var regl gelmezse bir daha denerimOzaman yap canim ben 4gün önce yaptim silkte olsa.cikti yarin bat günüm tekrarlayacagim bakalim cizgi koyulasmismi aşiri meraktayim