Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylık versin canım taşınmak zaten zor bir de hamileyken iyice zor.
Önümüzdeki ay başlar doğumlar hayırlısıyla hepinize mutlu güzel sağlıklı zamanında doğumlar dilerim

Maalesef bu sabah 2 test yaptım ikisinde de çizgi gitmiş. Sanırım bu da kimyasal kızlar. Bekliyorum kanamayı

Eklentiler

• 20211113_073852.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 20
Hayırlısı olsun inş canım yeni evin mutluluk şans getirsin inşallah bebişinde sağlıkla gelsin inş çok yorma kendini

Testi birdahamı yapsan acaba ya belki testde vardır bişey
Kuzum olana çare olmayacağı için dedim biraz bekleyeyim. Belki idrarda sorun vardı zaten seffafti baya
Kanama da olacaksa olacak zaten. Temmuz annelerine yazmıştım oradan birisi demiş ki değerin kanamadan sonra sıfırlanır . Doğru diyor aslında geçen defa 60ti değerim kanama başladığında.
Su an değer 50 civarı bile olsa daha koyu çıkması lazımdı.
Yarın erkenden işim var ama pazartesi sabahı yaparım eğer kanama olmazsa. Zaten çarşamba günü 5+0 oluyor inşallah o zamana kadar kimyasalsa kanama olur

Hayırlısı olsun bakalım inş bebişin seninledir canım nasip kısmet herşey sağlıklı sıhhatli olsun inşallah bekle bakalım çarşambaya kadar haberdar et mutlaka

Allah kolaylık versin canım taşınmak zaten zor bir de hamileyken iyice zor.
Önümüzdeki ay başlar doğumlar hayırlısıyla hepinize mutlu güzel sağlıklı zamanında doğumlar dilerim
Amin canım darısı başına inşallah yormamak elde değil maalesef olduğu kadar yapıyorum artık
Maalesef bu sabah 2 test yaptım ikisinde de çizgi gitmiş. Sanırım bu da kimyasal kızlar. Bekliyorum kanamayı
Canım testte belki bir sıkıntı vardır üzüldüm inşallah vardır bunda da bir hayır diyelim biz yanılalım sonuçta kanama olmadan her zaman umut vardır.
Hayırlısı olsun inş canım yeni evin mutluluk şans getirsin inşallah bebişinde sağlıkla gelsin inş çok yorma kendini
Amin canım çok sağol güzel dileklerin için hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Tutunamayanlar romanı benim için yazılmış yaaa
Bu da gitti
Haftaya pazartesi infertiliteye gidicem kızlar
İyi olur canım ya detaylı baktır bakalım genetik test yaparlar belki benim aklıma iki kimyasaldan sonra pıhtılaşma falan geldi ama inşallah öyle bir şey yoktur canım bi görünün bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ayrıca yaşın daha çok genç canım lütfen hemen moralini bozma

Tutunamayanlar romanı benim için yazılmış yaaa
Bu da gitti
Haftaya pazartesi infertiliteye gidicem kızlar
Canım korona geçirmiş kişilerde biraz sıkıntılı oluyor etraftan duyduğum kadarıyla başka bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sende tabi önlem amaçlı kontrol altına olmak iyi olur moralini bozma lütfen her şey nasip rabbim en kısa zamanda sağlıkla versin inşallah

Moralimi bozmuyorum kuzum vardır muhakkak bir hikmeti
Yani 2. Çocuk kısırlığı derlerdi de inanmazdım cidden varmış yani. Pıhtılaşma sonradan olan bisiy mi ki
Yani ben elhamdülillah kızımda öyle güzel ve rahat bir hamilelik geçirdim ki.
Beta hcg 57ydi o zaman ve ben herkesi arayıp söylemiştim cahil cesareti
O da böyle olsa tek tek herkesi arayıp anlatacaktim mecbur
İlginç geliyor

Covid erkek spermlerinde sıkıntıya yol açıyormuş kuzum aynen
Doktorum da söyledi sperm testi istedi ama bir sıkıntı çıkmadı eşimde de.

Vaktini bekliyor herhalde bu süreçte de gelicem merak etmeyin bir sorun yok demeye çalışıyor

Geçen seferden ders alıp bat günümde değil 3 gün gecikmeyle test yapmıştım. Şimdi artık 5. Haftaya kadar beklerim

Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah canım benim gecikiyorsa güzelleşiyordur mutlaka

I ipti canım hakkında hayırlısı olsun insallah uzuldum senin adına. Ama vardır bundada bi hikmet haşa Allah hiç bir kulunun kötülüğünü istemez rabbimin taktiri herşey doğru zaman gelince gönlündekini nasip edecektir Allah inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…