Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iyiyim çok şükür kızlar benimde midemde yanmaa oluyor bi tek bu konuda sorun yasiyorum geceleri mide ağrısıyla uyanıyorum cook kötü oluyorum sanki acı biber yemişim gibi bogazima acı bişey geldi gibi oluyor midemden doktora gidince sorcam bakalim ilaç falan verecekmi bu arada annem dayanamamış ve birsuru şey almış şu patikler in tatlılığına bittim😍😍

Eklentiler

• IMG-20211107-WA0016.jpg
    IMG-20211107-WA0016.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 30
Günaydınlar
3 gün gecikmem vardı. Sabah test yaptım. Bakalım hayırlısıyla bu sefer sağlıkla ilerler inşallah.
Dua edin lütfen.
Açıkçası bu ay hiç beklemiyordum. Namaza kalkinca testi yapıp kenara koydum. Namaz bitince gördüm şok oldum.
Kan vermeyeceğim testle koyulasma takip edicem iyice koyulasirsa vereceğim inşallah

Eklentiler

• 20211111_070234.jpg
    20211111_070234.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 23
Günaydınlar
3 gün gecikmem vardı. Sabah test yaptım. Bakalım hayırlısıyla bu sefer sağlıkla ilerler inşallah.
Dua edin lütfen.
Açıkçası bu ay hiç beklemiyordum. Namaza kalkinca testi yapıp kenara koydum. Namaz bitince gördüm şok oldum.
Kan vermeyeceğim testle koyulasma takip edicem iyice koyulasirsa vereceğim inşallah
İnşallah bu sefer sağlıklı ilerleyecek canım 🤲 çok çok sevindim.

Günaydınlar
Dua edin lütfen.
Aaaaa busefer çok belli ama hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş yaaa çokkk mutluuu oldummmmmm valla yaaa kız bizimkiler 8 9 aylık olacak sen öyle doğrucan yaa

Aaaaa busefer çok belli ama hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş yaaa çokkk mutluuu oldummmmmm valla yaaa kız bizimkiler 8 9 aylık olacak sen öyle doğrucan yaa
İnşallah kuzum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım. Bu defa sağlıklı ilerleyecek diye hissediyorum Rabbim utandirmasin

İnşallah kuzum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım. Bu defa sağlıklı ilerleyecek diye hissediyorum Rabbim utandirmasin
Ayyy inşallah canım inşallah sağlıkla gelsin inşallah hayırlısıyla kan versende çok düşük çıkar biras bekle kan için bencede hadi hayırlısı olsun haberdar et bizide mutlaka

Günaydınlar
Dua edin lütfen.
Hadi inşllh🤗 çok sevindim cnm. Bende kan vermedim testle koyulaşma takip ettim her gün biraz daha koyulaşti. İnsallh sendede öyle olur rabbim hayirlisini nasip etsin 🙂

Hadi inşllh🤗 çok sevindim cnm. Bende kan vermedim testle koyulaşma takip ettim her gün biraz daha koyulaşti. İnsallh sendede öyle olur rabbim hayirlisini nasip etsin 🙂
Dünle bugün arasındaki fark. Test aynı marka ama makyajlamislar herhalde😄

Eklentiler

• 20211112_071045.jpg
    20211112_071045.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 23
Allah'ın izniyle bebeğin seninle annesi rabbim tamamına erdirsin🙂☺️ Allah isteyen herkese hayırlısı dan nasip etsin ins çok güzel bı duygu 😍
Amiiiiin canım
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hakkıyla annelik yapabilecek herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin
Seninkinin cinsiyet neydi yazdiysan da kaçırdım ben

Amiiiiin canım
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hakkıyla annelik yapabilecek herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin
Canım benim çok sevindim ne güzel bi sürpriz oldu bu kk yıl açar açmaz bizim topige baktım ve müjdeli haberini gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah😍😙

Canım benim çok sevindim ne güzel bi sürpriz oldu bu kk yıl açar açmaz bizim topige baktım ve müjdeli haberini gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah😍😙
İnşallah canım ya
Dualarınız vesilesiyle İnşallah bu sefer oldu oldu😄

Amiiiiin canım
Biz nerdeyse 22 haftalık olduk ama göstermiyor bebisim bacaklar hep kapalı🤗utangaç galiba 😅 bakalm haftaya tekrar gidecem ins bu sefer gösterir..

E elifafraeminatlasinannesi sen nerelerdesin yavv yazmıyorsun bayadir
Canım gözün aydın Allah sağlıkla ilerleyio kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏 görünce çok sevindim 8 aydır ettiğimiz dualarımız allahın izniyle kabul oldu inşallah bu sefer darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah tez vakitte 🙏🙏🙏
Sen kaçırdın mı bilemiyorum ama ben taşındım geçen hafta canım eşimin işi dolayısıyla başka bir ilin ilçesine taşındık köklü bir değişiklik oldu fırsat buldukça girip okuyorum ama yazmaya inan fırsatım olmadı daha bugün yerleştim gibi Bi haftadır ne gecem ne gündüzüm belli malum ağırlaştımda artık çok zor oluyor kimi gün bel ağrısından ölüyorum kimi gün Bi nebze bitsin diye uğraşıyorum daha eksikler yapılacaklar var tabi kolay taşınılmıyor annem de benimle geldi allahtan kıza o bakıyor bende öyle iş yapıyorum anca 9 unda burdan Bi doktora gittim devlet hastanesinde kadını da beğendim baya ilgiliydi 2 hafta sonra gel gün belirleriz dedi bakalım hayırlısıyla bişey kalmadı daha Bi yudum bebek eşyası yıkamadım bakalım yine doğurana kadar benim işler bitmeyecek gibi sonrada zaten çift mesai yaparım 🤣🤣🤣 bende böyle durumlar sizlerde iyisinizdir umarım haberine çok sevindim doktora gidince de mutlaka etiketle beni kaçırmak istemiyorum güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla hepimiz tez vakitte kucağımıza alalım yavrularımızı senin vesilenle tüm bacılarımı öpüyorum dikkat edin kendinize 😘😘😘💕💕💕

X