- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
2 gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim regl tarihimde kan verdim beta 24 çıkmıştıO akıntı kaç gün sonra öğrendiniz gebeliğinizi bide idrar testi mi kan testi ile mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim regl tarihimde kan verdim beta 24 çıkmıştıO akıntı kaç gün sonra öğrendiniz gebeliğinizi bide idrar testi mi kan testi ile mi ?
İnşallah bu sefer sağlıklı ilerleyecek canım çok çok sevindim.Günaydınlar
3 gün gecikmem vardı. Sabah test yaptım. Bakalım hayırlısıyla bu sefer sağlıkla ilerler inşallah.
Dua edin lütfen.
Açıkçası bu ay hiç beklemiyordum. Namaza kalkinca testi yapıp kenara koydum. Namaz bitince gördüm şok oldum.
Kan vermeyeceğim testle koyulasma takip edicem iyice koyulasirsa vereceğim inşallah
İnşallah kuzum ya İnşallahİnşallah bu sefer sağlıklı ilerleyecek canım çok çok sevindim.
Çok şükür iyiyim kuzucuğum bu günlerin tadını çıkarıyorum geziyorum canım az kaldı doğumaÇok teşekkür ederim canım sağolasın. Sen nasılsın iyi miisin uzun zamandır görmedim diğer arkadaşlar konuşuyorlar genelde
Aaaaa busefer çok belli ama hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş yaaa çokkk mutluuu oldummmmmm valla yaaa kız bizimkiler 8 9 aylık olacak sen öyle doğrucan yaaGünaydınlar
3 gün gecikmem vardı. Sabah test yaptım. Bakalım hayırlısıyla bu sefer sağlıkla ilerler inşallah.
Dua edin lütfen.
Açıkçası bu ay hiç beklemiyordum. Namaza kalkinca testi yapıp kenara koydum. Namaz bitince gördüm şok oldum.
Kan vermeyeceğim testle koyulasma takip edicem iyice koyulasirsa vereceğim inşallah
İnşallah kuzum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım. Bu defa sağlıklı ilerleyecek diye hissediyorum Rabbim utandirmasinAaaaa busefer çok belli ama hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş yaaa çokkk mutluuu oldummmmmm valla yaaa kız bizimkiler 8 9 aylık olacak sen öyle doğrucan yaa
Ayyy inşallah canım inşallah sağlıkla gelsin inşallah hayırlısıyla kan versende çok düşük çıkar biras bekle kan için bencede hadi hayırlısı olsun haberdar et bizide mutlakaİnşallah kuzum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım. Bu defa sağlıklı ilerleyecek diye hissediyorum Rabbim utandirmasin
Hadi inşllh çok sevindim cnm. Bende kan vermedim testle koyulaşma takip ettim her gün biraz daha koyulaşti. İnsallh sendede öyle olur rabbim hayirlisini nasip etsinGünaydınlar
Dua edin lütfen.
Dünle bugün arasındaki fark. Test aynı marka ama makyajlamislar herhaldeHadi inşllh çok sevindim cnm. Bende kan vermedim testle koyulaşma takip ettim her gün biraz daha koyulaşti. İnsallh sendede öyle olur rabbim hayirlisini nasip etsin
Allah'ın izniyle bebeğin seninle annesi rabbim tamamına erdirsin Allah isteyen herkese hayırlısı dan nasip etsin ins çok güzel bı duyguDünle bugün arasındaki fark. Test aynı marka ama makyajlamislar herhalde
Amiiiiin canımAllah'ın izniyle bebeğin seninle annesi rabbim tamamına erdirsin Allah isteyen herkese hayırlısı dan nasip etsin ins çok güzel bı duygu
Canım benim çok sevindim ne güzel bi sürpriz oldu bu kk yıl açar açmaz bizim topige baktım ve müjdeli haberini gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahAmiiiiin canım
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hakkıyla annelik yapabilecek herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin
Seninkinin cinsiyet neydi yazdiysan da kaçırdım ben
İnşallah canım yaCanım benim çok sevindim ne güzel bi sürpriz oldu bu kk yıl açar açmaz bizim topige baktım ve müjdeli haberini gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Biz nerdeyse 22 haftalık olduk ama göstermiyor bebisim bacaklar hep kapalıutangaç galiba bakalm haftaya tekrar gidecem ins bu sefer gösterir..Amiiiiin canım
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hakkıyla annelik yapabilecek herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin
Seninkinin cinsiyet neydi yazdiysan da kaçırdım ben
Canım gözün aydın Allah sağlıkla ilerleyio kucağına almayı nasip etsin inşallah görünce çok sevindim 8 aydır ettiğimiz dualarımız allahın izniyle kabul oldu inşallah bu sefer darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah tez vakitteE elifafraeminatlasinannesi sen nerelerdesin yavv yazmıyorsun bayadir
Yaaa hayırlısı olsun inşallah canımBiz nerdeyse 22 haftalık olduk ama göstermiyor bebisim bacaklar hep kapalıutangaç galiba bakalm haftaya tekrar gidecem ins bu sefer gösterir..