Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bende öle yapıyım alıyım yaa miğde yanıyor ekşiyor hazım çok oluyor bide kabızlık mahfediyor beniEvet cnm eşim aldı doktor önerdi bana 100 tlye aldım demişti yanlış hatirlamiyorsam günde 2 kere yemeklerle birlikte alınır diyor internette benim doktorumda 2 tane demişti sanki ama ben 1 tane alıyorum yemek yedikten sonra eczacı 1 tane demis esime
Geçmiş olsun canımTamam canım bende öle yapıyım alıyım yaa miğde yanıyor ekşiyor hazım çok oluyor bide kabızlık mahfediyor beni
O akıntı kaç gün sonra öğrendiniz gebeliğinizi bide idrar testi mi kan testi ile mi ?Bende 4 gün önce falan sarı sümüksü akıntı gelmişti anlam verememiştim
Hadi ya tüh.. hayırlısı olsun canım..Cuma kan verdim aşılamam tutmadı batım da cumaydı adet olmadım adet bekliyorm bakalım o ne zaman geliyor.
Anladım kuzum. Rabbim hayırlısını versin. Bu ay da deneyecek misiniz aşılama?Cuma kan verdim aşılamam tutmadı batım da cumaydı adet olmadım adet bekliyorm bakalım o ne zaman geliyor.
Anladım kuzum. Rabbim hayırlısını versin. Bu ay da deneyecek misiniz aşılama?
Güzel dusunmussun canım.Maalsef maddi manevi biraz yorgun hissediyorum kendimi.Birde dişlerimde sıkıntı cikti onlardan tedavi alacagim 20 lik alinacak apse yapmış biri bu ay agridan öldüm hamilelik olursa ki bunlarla yola cikmak istemiyorum. taşınma durumumuz olacak o da bir belli olamadi ,sinavlarim var onlara calisacam.Bu ay böyle gitsin 2022 de devam ederim tam gaz bir asilama daha sonra olmadı tüpe kadar yolu var. Hakkımda hayırlısı.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canimMaalsef maddi manevi biraz yorgun hissediyorum kendimi.Birde dişlerimde sıkıntı cikti onlardan tedavi alacagim 20 lik alinacak apse yapmış biri bu ay agridan öldüm hamilelik olursa ki bunlarla yola cikmak istemiyorum. taşınma durumumuz olacak o da bir belli olamadi ,sinavlarim var onlara calisacam.Bu ay böyle gitsin 2022 de devam ederim tam gaz bir asilama daha sonra olmadı tüpe kadar yolu var. Hakkımda hayırlısı.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canim
Güzel dusunmussun canım.
20lik ağrısı fenadır bilirim geçmiş olsun.
Rabbim hayırlısını nasip etsin arkadaşım... inşallah Güzel haberlerini alalım
Slmlar canım benim bende izne ayrıldım evdeyim ağırlaştım iyice ya yarın kontrolmux var bakalım bebişde haftasına göre uyumlu çok şükür yarın ne dicekler bakalım sizler napıyosunuz nasıl bebişler
Cok sukur canim iyice ocak anneleri e kaydim ama aklima dustun ocak annelerinde erken soguranlar hastaneye yatanlar flan oldu aralik annelerinde de bulamadim seni merak ettim iyi olmana sevindim .Slmlar canım benim bende izne ayrıldım evdeyim ağırlaştım iyice ya yarın kontrolmux var bakalım bebişde haftasına göre uyumlu çok şükür yarın ne dicekler bakalım sizler napıyosunuz nasıl bebişler
Ben Aralık anneleri deyim canım bizim grupdada doğuranlar oldu da daha erken ama bana Aralık ilk haftasından sonra bekliyorum bakalım nasipse hayırlısı olsunda yine sıkıntı yok çok şükür inş zamanında doğar hayırlısı aynen bende de popo bel kilo aldım ben etlerim ağrıyor yaa ama özleştik demi T tulperde naptın acepCok sukur canim iyice ocak anneleri e kaydim ama aklima dustun ocak annelerinde erken soguranlar hastaneye yatanlar flan oldu aralik annelerinde de bulamadim seni merak ettim iyi olmana sevindim .
Bende de bi yaramazlik yok hamdolsun kalca agrisi vb tipik seyler haric
Benim de aynı canım.. ağırlaştık sona geldikçe.. bel ağrısı kasık ağrısı.. çok şükür daha büyük şeyler olmasın da bunlar bi şekilde geçecek zaten doğumdan sonra. Vakti gelince sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..Ben Aralık anneleri deyim canım bizim grupdada doğuranlar oldu da daha erken ama bana Aralık ilk haftasından sonra bekliyorum bakalım nasipse hayırlısı olsunda yine sıkıntı yok çok şükür inş zamanında doğar hayırlısı aynen bende de popo bel kilo aldım ben etlerim ağrıyor yaa ama özleştik demi T tulperde naptın acep
Aminn inşallah canım inşallah hep dualarımız aynı rabbim yardımcımız olsun inşallahBenim de aynı canım.. ağırlaştık sona geldikçe.. bel ağrısı kasık ağrısı.. çok şükür daha büyük şeyler olmasın da bunlar bi şekilde geçecek zaten doğumdan sonra. Vakti gelince sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..
Hayırlısı olsun canım benim hakkında inş sana I ipti ye hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah doğumda çok dua edeceğim sizeSana da canım benim
Bu arada ben genetik test yaptırmıştım bende kan pıhtılaşması cıktı genetik doktoru hemotoljiye yönlendirdi. Çocuk olma veya ilk aylarda düşük olmaya sebeb değilmiş. Ama hayatım boyunca benimle olacak genetik hastalıkmış.bazen bilerek ilerlemek çok güzel oluyor. Inşallah güzel günler görürüz hayat çok garip hep şükürlük.