Cok sukur canım benim hem gonlundeki nasip oldu hemde saglikli sihhatli bir kizin olsun insallahÇok saol canim cemi cumlemizin ki benimkide nasi aglicam resmen tabi önce sağlıklı olması ama rabbim gonlumdekini nasib etti ya hamdolsun
12 13 h likken söylüyorlar geneldeCok sukur canım benim hem gonlundeki nasip oldu hemde saglikli sihhatli bir kizin olsun insallahben 11+1 ken gittim cinsiyet icin erken dedi suan 11+6 gunluk olduk 1 2 hafta sonra gidicem doktora ogrenebilirmiyim acaba minnosumun cinsiyetini cokk merak ediyorum bende
Yaa çok sevindimKızlarrrr ben çıktım ikilidenkeyfi yerinde herşey normal görünüyor ama kanla beraber değerlendirilecek yaş faktörü çıkabilir onunla beraber diğer bildiğimiz testleri yaptirtabolir veya yaptırmaya bilirsin dedi.
T tulperde aşıyı sordum kesinlikle olmalısın dedi gebelerde kayıp yüksek oranda dedi malesef 3 aydan sonra biontech asi insanlarda değil ama hayvanlarda tüm deneyleri tamamladı ve onaylandı dedi sanırım olacağım. Riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı sonuçta daha bı güvendim çok tatlıları 3 doktor vardı 3 ise ayni fikirde
Kızlarrrr bu arada cinsiyeti öğrendimKİZÇEM geluoooo
Yok kız geç döllenme olsa çıkmaz ki su an kanda falanMuhtemelen geç döllenme canım sen onu 9 mart yap
Ben de haftaya tekrar gideceğim kesinleşir inşallah böyle yüzde 51 erkek dedi ya muallakta kaldım ben deCok sukur canım benim hem gonlundeki nasip oldu hemde saglikli sihhatli bir kizin olsun insallahben 11+1 ken gittim cinsiyet icin erken dedi suan 11+6 gunluk olduk 1 2 hafta sonra gidicem doktora ogrenebilirmiyim acaba minnosumun cinsiyetini cokk merak ediyorum bende
Benim bata 3 gün kala 30du kızımda doktor geç döllenme dedi muhtemel doğum tarihini bi hafta ileri aldı ona benzettim ben de seninkini hayırlısı olsunYok kız geç döllenme olsa çıkmaz ki su an kanda falan
Benim kız battan 3 gün sonra 57ydi yine de 38de doğdu benim hcg geç yükseliyor herhalde
Şimdi elli kere oynarlar o doğum tarihiyleBenim bata 3 gün kala 30du kızımda doktor geç döllenme dedi muhtemel doğum tarihini bi hafta ileri aldı ona benzettim ben de seninkini hayırlısı olsun
Benim satı değiştirmeseydi doktor kızım 43.haftada doğmuş olacaktı.Şimdi elli kere oynarlar o doğum tarihiyle
Aynen kızımda da başta ileri aldi falan sonra 20li haftalarda sata uyumlu gitmeye başladı sat.a göre de 2 hafta erken geldi
Aman sağlıklı olsun da çok önemli değil
Hahahaha bende düşünüyorum o tahmin eden kimdi die 2 saattir bababahaYaa çok sevindimgönlündeki oldu çok şükür
Ben yanılmış oldum ama neyse
Bende de oglanda öyle oldu sata site 38 de ölçüme göre 41 h da doğdu buda benim böyle olursa yılbaşında gelirŞimdi elli kere oynarlar o doğum tarihiyle
Aynen kızımda da başta ileri aldi falan sonra 20li haftalarda sata uyumlu gitmeye başladı sat.a göre de 2 hafta erken geldi
Aman sağlıklı olsun da çok önemli değil
Ama kusma için erken kuzum belki üşüttün sen yada miğdenle alakalı olabilir miAy maalesef mide bulantısı geldi gerçekten ya
Allah daha büyük dert vermesin. Kızda hiç bulantim yoktu benim
Benim akşam bulantılarım hala geçmedi kuzum 14 hafta olduk dün yine kustumYa benimde dun gece bulantim oldu sarimsak soymustum kokusu cikmadi elimden gece 1 ile 2 arasi 1 saatlik bi bulantım oldu korktuk acaba 12. Haftadan sonrami baslar bulantilarim diye dusundum ama cok sukur bugun biseyim yok
Ohhh hadi maşallah bir kız daha geliyor rabbim sağlıkla huzurla aldırsın inş kucağına hiç bişey korktuğun gibi olmasın canım benim çok sevindim çok bende dün aşıyı sordum dürzü enfeksiyon la görüşmemiz lazım diyor ama ctesi randevu aldım gidince ona sorayım ol derse hemen olurumKızlarrrr ben çıktım ikilidenkeyfi yerinde herşey normal görünüyor ama kanla beraber değerlendirilecek yaş faktörü çıkabilir onunla beraber diğer bildiğimiz testleri yaptirtabolir veya yaptırmaya bilirsin dedi.
T tulperde aşıyı sordum kesinlikle olmalısın dedi gebelerde kayıp yüksek oranda dedi malesef 3 aydan sonra biontech asi insanlarda değil ama hayvanlarda tüm deneyleri tamamladı ve onaylandı dedi sanırım olacağım. Riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı sonuçta daha bı güvendim çok tatlıları 3 doktor vardı 3 ise ayni fikirde
Kızlarrrr bu arada cinsiyeti öğrendimKİZÇEM geluoooo
Kız sana tülperde ne demişti merak ettimÇok saol canim cemi cumlemizin ki benimkide nasi aglicam resmen tabi önce sağlıklı olması ama rabbim gonlumdekini nasib etti ya hamdolsun
Hahahahaha enfeksiyonla mi görüşmek lazım dio hahahahaha kız belki hastanenin enfeksiyon bölümü varya onu kasdetmis olmasınOhhh hadi maşallah bir kız daha geliyor rabbim sağlıkla huzurla aldırsın inş kucağına hiç bişey korktuğun gibi olmasın canım benim çok sevindim çok bende dün aşıyı sordum dürzü enfeksiyon la görüşmemiz lazım diyor ama ctesi randevu aldım gidince ona sorayım ol derse hemen olurum