Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok saol canim cemi cumlemizin ki benimkide nasi aglicam resmen tabi önce sağlıklı olması ama rabbim gonlumdekini nasib etti ya hamdolsun
Cok sukur canım benim hem gonlundeki nasip oldu hemde saglikli sihhatli bir kizin olsun insallah ben 11+1 ken gittim cinsiyet icin erken dedi suan 11+6 gunluk olduk 1 2 hafta sonra gidicem doktora ogrenebilirmiyim acaba minnosumun cinsiyetini cokk merak ediyorum bende

12 13 h likken söylüyorlar genelde bence öğrenirsin sende bir doktor bence kilon var 4. Ayı bekle kesinlik için dedi sonra uzman doktor öğrenmek istermisin dedi zaten can atıyorum kesinlikle isterim diyince söyledi

Yaa çok sevindim gönlündeki oldu çok şükür
Ben yanılmış oldum ama neyse

Muhtemelen geç döllenme canım sen onu 9 mart yap
Yok kız geç döllenme olsa çıkmaz ki su an kanda falan
Benim kız battan 3 gün sonra 57ydi yine de 38de doğdu benim hcg geç yükseliyor herhalde

Ben de haftaya tekrar gideceğim kesinleşir inşallah böyle yüzde 51 erkek dedi ya muallakta kaldım ben de

Yok kız geç döllenme olsa çıkmaz ki su an kanda falan
Benim kız battan 3 gün sonra 57ydi yine de 38de doğdu benim hcg geç yükseliyor herhalde
Benim bata 3 gün kala 30du kızımda doktor geç döllenme dedi muhtemel doğum tarihini bi hafta ileri aldı ona benzettim ben de seninkini hayırlısı olsun

Benim bata 3 gün kala 30du kızımda doktor geç döllenme dedi muhtemel doğum tarihini bi hafta ileri aldı ona benzettim ben de seninkini hayırlısı olsun
Şimdi elli kere oynarlar o doğum tarihiyle
Aynen kızımda da başta ileri aldi falan sonra 20li haftalarda sata uyumlu gitmeye başladı sat.a göre de 2 hafta erken geldi
Aman sağlıklı olsun da çok önemli değil

Aynen kızımda da başta ileri aldi falan sonra 20li haftalarda sata uyumlu gitmeye başladı sat.a göre de 2 hafta erken geldi
Benim satı değiştirmeseydi doktor kızım 43.haftada doğmuş olacaktı. değiştirdiği halde 42 de doğdu
Aynen sağlıklı olsun da bir ileri iki geri hiç fark etmez
Darısı Yusra-61 ve Hali ye inşallah hadi kızlar arayı açmayalım çok

Sen demiştin tülperde dediğin gibi olması lazım @iptinin neyi olacak bakalım.onu merakdayım bende Allah kerim ne olur bakalım bat 7 gün kaldı

Bende de oglanda öyle oldu sata site 38 de ölçüme göre 41 h da doğdu buda benim böyle olursa yılbaşında gelir

Ya benimde dun gece bulantim oldu sarimsak soymustum kokusu cikmadi elimden gece 1 ile 2 arasi 1 saatlik bi bulantım oldu korktuk acaba 12. Haftadan sonrami baslar bulantilarim diye dusundum ama cok sukur bugun biseyim yok
Benim akşam bulantılarım hala geçmedi kuzum 14 hafta olduk dün yine kustum

Ohhh hadi maşallah bir kız daha geliyor rabbim sağlıkla huzurla aldırsın inş kucağına hiç bişey korktuğun gibi olmasın canım benim çok sevindim çok bende dün aşıyı sordum dürzü enfeksiyon la görüşmemiz lazım diyor ama ctesi randevu aldım gidince ona sorayım ol derse hemen olurum

Hahahahaha enfeksiyonla mi görüşmek lazım dio hahahahaha kız belki hastanenin enfeksiyon bölümü varya onu kasdetmis olmasın pozitif düşünmek istiyorum saol canım inşallah seninde Allah gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…