- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
Kızımı da 57de yakalamistimAnammmm çok yeniii haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayu nasib etsin
Neyse şükür haftaya salı tekrar kan veririm inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızımı da 57de yakalamistimAnammmm çok yeniii haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayu nasib etsin
Ohhh çok şükür kuzum gözün aydın Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok rabbim selamete eriştirdi bak darısı yusrama haliye daha isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim
İnşallah kuzum inşallah amiiin Allah razı olsunOhhh çok şükür kuzum gözün aydın Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok rabbim selamete eriştirdi bak darısı yusrama haliye daha isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim
Allah sendede razı olsun kuzucuk artık sende serüvene başladın hadi bakalım Allah'ım yardımcın olsun sen çok şanslısın ama biz bu yollardan geçerken sen geriden gelecen bizim tecrubelerden sen yararlanacan çakal doğum ne zamana geliyor hesap ladınmıİnşallah kuzum inşallah amiiin Allah razı olsun
Ben zaten o yüzden hamile kalmadımAllah sendede razı olsun kuzucuk artık sende serüvene başladın hadi bakalım Allah'ım yardımcın olsun sen çok şanslısın ama biz bu yollardan geçerken sen geriden gelecen bizim tecrubelerden sen yararlanacan çakal doğum ne zamana geliyor hesap ladınmı
Aynen kuzum giderim rabbim yardımcımız olsun inşallahKuzum benim yaa doğru diyosun aklımıza düştü mü kimse bizi tutamaz ben de öyleyim için rahatlasin sen yine de git madem canımmm
Tabi tabi o yüzden kalmadın hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minnakımızzz Şubat sonuna geliyor deseneBen zaten o yüzden hamile kalmadım
Hesaplamam mı 2 marta denk geliyor kuzum ama şubat olur o
Evet kusum kızım gibi olursa 20si gibi doğarTabi tabi o yüzden kalmadın hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minnakımızzz Şubat sonuna geliyor desene
Ay maalesef mide bulantısı geldi gerçekten yaCanım gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah zaten biliyorduk emin olduk çok şükür hadi gelsin artık uykulu geceler mide bulantıları
Ya benimde dun gece bulantim oldu sarimsak soymustum kokusu cikmadi elimden gece 1 ile 2 arasi 1 saatlik bi bulantım oldu korktuk acaba 12. Haftadan sonrami baslar bulantilarim diye dusundum ama cok sukur bugun biseyim yokAy maalesef mide bulantısı geldi gerçekten ya
Allah daha büyük dert vermesin. Kızda hiç bulantim yoktu benim
Hadi gozun aydın saglikla gelsin kizçeeeen canımKızlarrrr ben çıktım ikiliden keyfi yerinde herşey normal görünüyor ama kanla beraber değerlendirilecek yaş faktörü çıkabilir onunla beraber diğer bildiğimiz testleri yaptirtabolir veya yaptırmaya bilirsin dedi.
T tulperde aşıyı sordum kesinlikle olmalısın dedi gebelerde kayıp yüksek oranda dedi malesef 3 aydan sonra biontech asi insanlarda değil ama hayvanlarda tüm deneyleri tamamladı ve onaylandı dedi sanırım olacağım. Riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı sonuçta daha bı güvendim çok tatlıları 3 doktor vardı 3 ise ayni fikirde
Kızlarrrr bu arada cinsiyeti öğrendim KİZÇEM geluoooo
Çok saol canim cemi cumlemizin ki benimkide nasi aglicam resmen tabi önce sağlıklı olması ama rabbim gonlumdekini nasib etti ya hamdolsunHadi gozun aydın saglikla gelsin kizçeeeen canım