Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhh çok şükür kuzum gözün aydın Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok rabbim selamete eriştirdi bak darısı yusrama haliye daha isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim 🥰💞🥰💞🥰
İnşallah kuzum inşallah amiiin Allah razı olsun

İnşallah kuzum inşallah amiiin Allah razı olsun
Allah sendede razı olsun kuzucuk artık sende serüvene başladın hadi bakalım Allah'ım yardımcın olsun sen çok şanslısın ama biz bu yollardan geçerken sen geriden gelecen bizim tecrubelerden sen yararlanacan çakal 😂😂😂 doğum ne zamana geliyor hesap ladınmı

Allah sendede razı olsun kuzucuk artık sende serüvene başladın hadi bakalım Allah'ım yardımcın olsun sen çok şanslısın ama biz bu yollardan geçerken sen geriden gelecen bizim tecrubelerden sen yararlanacan çakal 😂😂😂 doğum ne zamana geliyor hesap ladınmı
Ben zaten o yüzden hamile kalmadım 🤣🤣
Hesaplamam mı 2 marta denk geliyor kuzum ama şubat olur o

Canım gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah zaten biliyorduk emin olduk çok şükür hadi gelsin artık uykulu geceler mide bulantıları 😂😂🥰🥰🙏🙏
Ay maalesef mide bulantısı geldi gerçekten ya
Allah daha büyük dert vermesin. Kızda hiç bulantim yoktu benim

Ay maalesef mide bulantısı geldi gerçekten ya
Allah daha büyük dert vermesin. Kızda hiç bulantim yoktu benim
Ya benimde dun gece bulantim oldu sarimsak soymustum kokusu cikmadi elimden gece 1 ile 2 arasi 1 saatlik bi bulantım oldu korktuk acaba 12. Haftadan sonrami baslar bulantilarim diye dusundum ama cok sukur bugun biseyim yok

Haydi Yusra-61 Yusra-61 haydiii tam zamanı tam zamanı simdiiii... I ipti yede bu şarkıyı söylemiştim sana da uğurlu gelir belki die soliyim dedim 😇

Kaldım mı ben 😁 hepinizin hamiş olmanızdan çok mutluluk duyuyorum I ipti için bugün ayrı bir mutluluk duydum Allah nasip ederse olmayacak birşey yok. Birgün bana da nasip olduğunu görmek sizlerle mutluluğumu paylaşmak nasip olur dilerim. 🙏🏼Dua alacağım bir hamiş arkadaşım daha oldu 🤗😍

Kızlarrrr ben çıktım ikiliden 🥰🥰 keyfi yerinde herşey normal görünüyor ama kanla beraber değerlendirilecek yaş faktörü çıkabilir onunla beraber diğer bildiğimiz testleri yaptirtabolir veya yaptırmaya bilirsin dedi.
T tulperde aşıyı sordum kesinlikle olmalısın dedi gebelerde kayıp yüksek oranda dedi malesef 3 aydan sonra biontech asi insanlarda değil ama hayvanlarda tüm deneyleri tamamladı ve onaylandı dedi sanırım olacağım. Riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı sonuçta daha bı güvendim çok tatlıları 3 doktor vardı 3 ise ayni fikirde
Kızlarrrr bu arada cinsiyeti öğrendim 🥰🥰🥰🥰🥰 KİZÇEM geluoooo 🥰🥰🥰

Kızlarrrr ben çıktım ikiliden 🥰🥰 keyfi yerinde herşey normal görünüyor ama kanla beraber değerlendirilecek yaş faktörü çıkabilir onunla beraber diğer bildiğimiz testleri yaptirtabolir veya yaptırmaya bilirsin dedi.
T tulperde aşıyı sordum kesinlikle olmalısın dedi gebelerde kayıp yüksek oranda dedi malesef 3 aydan sonra biontech asi insanlarda değil ama hayvanlarda tüm deneyleri tamamladı ve onaylandı dedi sanırım olacağım. Riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı sonuçta daha bı güvendim çok tatlıları 3 doktor vardı 3 ise ayni fikirde
Kızlarrrr bu arada cinsiyeti öğrendim 🥰🥰🥰🥰🥰 KİZÇEM geluoooo 🥰🥰🥰
Hadi gozun aydın saglikla gelsin kizçeeeen canım🥰🥰

X