- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
Gecmis olsun canım benim kiyamamBenim akşam bulantılarım hala geçmedi kuzum 14 hafta olduk dün yine kustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canım benim kiyamamBenim akşam bulantılarım hala geçmedi kuzum 14 hafta olduk dün yine kustum
Senle aynıyız benimkinide benzetti ya güya erkeğe hiç inanmadım ben hepsindn önce kaldım en son ben öğrenecem cinsiyeti ctesi ola hayır ola bakalımBen de haftaya tekrar gideceğim kesinleşir inşallah böyle yüzde 51 erkek dedi ya muallakta kaldım ben de
Erkek demiştiKız sana tülperde ne demişti merak ettim
He hastanenin enfeksiyon bölümüyle dürzü aman neyse hadi banada pozitif enerji gönder ozamanHahahahaha enfeksiyonla mi görüşmek lazım dio hahahahaha kız belki hastanenin enfeksiyon bölümü varya onu kasdetmis olmasın pozitif düşünmek istiyorum saol canım inşallah seninde Allah gönlüne göre verir
Hahaha tüm pozitif düşünceler seninle olsun inşallahHe hastanenin enfeksiyon bölümüyle dürzü aman neyse hadi banada pozitif enerji gönder ozaman
Ayyyy senin kızını sevsinler pembiş tokalar taksınlar yaaa maşallah maşallahEki Görüntüle 2876793
Buda kızımın resmi
Sağolasın kuzummmm benimGecmis olsun canım benim kiyamam
Hadi hayırlisi olsun canim ama seninkini bende erkek hissediyorum bence erkek senin bebişBen de haftaya tekrar gideceğim kesinleşir inşallah böyle yüzde 51 erkek dedi ya muallakta kaldım ben de
Kız benimde öyle hala devamBenim akşam bulantılarım hala geçmedi kuzum 14 hafta olduk dün yine kustum
Canım benimde kızım da hiç bulantım olmadı ama bu sefer 3,4 kere bulandı hatta dün ilaç içerken kahvaltı sonrası istifra bile ettim o kadar bulandı belki diyoruz biz eşimle erkektir erkek mide bulantısı yapıyor diyorlarAy maalesef mide bulantısı geldi gerçekten ya
Allah daha büyük dert vermesin. Kızda hiç bulantim yoktu benim
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prenses geliyor maşallah kız evlat çok güzel yaaaKızlarrrr ben çıktım ikiliden keyfi yerinde herşey normal görünüyor ama kanla beraber değerlendirilecek yaş faktörü çıkabilir onunla beraber diğer bildiğimiz testleri yaptirtabolir veya yaptırmaya bilirsin dedi.
T tulperde aşıyı sordum kesinlikle olmalısın dedi gebelerde kayıp yüksek oranda dedi malesef 3 aydan sonra biontech asi insanlarda değil ama hayvanlarda tüm deneyleri tamamladı ve onaylandı dedi sanırım olacağım. Riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı sonuçta daha bı güvendim çok tatlıları 3 doktor vardı 3 ise ayni fikirde
Kızlarrrr bu arada cinsiyeti öğrendim KİZÇEM geluoooo
Benim bata 3 gün kala 30du kızımda doktor geç döllenme dedi muhtemel doğum tarihini bi hafta ileri aldı ona benzettim ben de seninkini hayırlısı olsun
Kızlar Ben bata 5 gün varken buldum ya birde Bi hafta geç döllenme olmuş dedi doktor olabiliyor geç döllenmeŞimdi elli kere oynarlar o doğum tarihiyle
Aynen kızımda da başta ileri aldi falan sonra 20li haftalarda sata uyumlu gitmeye başladı sat.a göre de 2 hafta erken geldi
Aman sağlıklı olsun da çok önemli değil
Hani 2. Trimester bal ayı oluyordu alakası yok yaaKız benimde öyle hala devam
Saol canım rabbim tattirsin jnd kız evladinflda tadınıCanım benimde kızım da hiç bulantım olmadı ama bu sefer 3,4 kere bulandı hatta dün ilaç içerken kahvaltı sonrası istifra bile ettim o kadar bulandı belki diyoruz biz eşimle erkektir erkek mide bulantısı yapıyor diyorlar
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prenses geliyor maşallah kız evlat çok güzel yaaa
Kızlar Ben bata 5 gün varken buldum ya birde Bi hafta geç döllenme olmuş dedi doktor olabiliyor geç döllenme
Wala oğlumda hiç böyle değildim sabah 1 kere açken bulanır di geçerdi şuan herşey kokuyor herşey kötü ABC bebek yumusatici burnuma bildiğin saç boyası gibi kokuyor oysa daha önceden kokusuna hayrandım onun meselaHani 2. Trimester bal ayı oluyordu alakası yok yaa
Yok ya her gebelik resmen şahsına münhasır yeminle mesela int kız tatli yedirir dio tatlıdan nefret ettim ağzıma suremiyorum oglumdaysa tatlı yerdim hep mesela herkese göre her durum bence değişiyorHani 2. Trimester bal ayı oluyordu alakası yok yaa
Bende yaşamadım oğlumda böle bulantı kusma hafif bulantı oluyordu ama hemen geçmişti at gibi dipçik gibiydim bunda UN çuvalı yatacak uyuyacak yer arıyorum resmen hele akşam gazlanmamda cabasıWala oğlumda hiç böyle değildim sabah 1 kere açken bulanır di geçerdi şuan herşey kokuyor herşey kötü ABC bebek yumusatici burnuma bildiğin saç boyası gibi kokuyor oysa daha önceden kokusuna hayrandım onun mesela
Gerçekten aynı sekildeyim bende hadi bakalım seninde kızın olacak mı 2 adım atıp yoruluyorum. Karnın çıktı mı ? Benim çıktı baya belli yanlardan geliyor yaygın bir un çuvalı gibiyim dik değil enine büyüyorum çok kilo almadım ama hani koltuk altı hizasından cikio karnımBende yaşamadım oğlumda böle bulantı kusma hafif bulantı oluyordu ama hemen geçmişti at gibi dipçik gibiydim bunda UN çuvalı yatacak uyuyacak yer arıyorum resmen hele akşam gazlanmamda cabası
Aynen yorulma nefes nefese kalma karnım çıktı çıkmazmı 4 5 kilo aldım bide yayık karnım oğlumda sivriydi popom çıktı hele gögüslerim at kafası gibi şiş elimi değemiyorım acıyor bakalım ne çıkacak cinsiyet gören kız diyor hayırlısı sağlıklı sıhhatli ve olsun inş kız oğlan fark etmez hayırlı evlat nasip etsin rabbim Salih yada Saliha evladıındanGerçekten aynı sekildeyim bende hadi bakalım seninde kızın olacak mı 2 adım atıp yoruluyorum. Karnın çıktı mı ? Benim çıktı baya belli yanlardan geliyor yaygın bir un çuvalı gibiyim dik değil enine büyüyorum çok kilo almadım ama hani koltuk altı hizasından cikio karnım
Popon çıktımı kızında yada oğlundaBu arada karnım öne doğru sivriliyor bunda, kızımda yanlara doğru genişlemişti.