Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de haftaya tekrar gideceğim kesinleşir inşallah böyle yüzde 51 erkek dedi ya muallakta kaldım ben de 🤔
Senle aynıyız benimkinide benzetti ya güya erkeğe hiç inanmadım ben hepsindn önce kaldım en son ben öğrenecem cinsiyeti ctesi ola hayır ola bakalım

Hahahahaha enfeksiyonla mi görüşmek lazım dio hahahahaha kız belki hastanenin enfeksiyon bölümü varya onu kasdetmis olmasın 🤔🤔 pozitif düşünmek istiyorum 🤣🤣 saol canım inşallah seninde Allah gönlüne göre verir
He hastanenin enfeksiyon bölümüyle dürzü aman neyse hadi banada pozitif enerji gönder ozaman

Ay maalesef mide bulantısı geldi gerçekten ya
Allah daha büyük dert vermesin. Kızda hiç bulantim yoktu benim
Canım benimde kızım da hiç bulantım olmadı ama bu sefer 3,4 kere bulandı hatta dün ilaç içerken kahvaltı sonrası istifra bile ettim o kadar bulandı belki diyoruz biz eşimle erkektir erkek mide bulantısı yapıyor diyorlar
Kızlarrrr ben çıktım ikiliden 🥰🥰 keyfi yerinde herşey normal görünüyor ama kanla beraber değerlendirilecek yaş faktörü çıkabilir onunla beraber diğer bildiğimiz testleri yaptirtabolir veya yaptırmaya bilirsin dedi.
T tulperde aşıyı sordum kesinlikle olmalısın dedi gebelerde kayıp yüksek oranda dedi malesef 3 aydan sonra biontech asi insanlarda değil ama hayvanlarda tüm deneyleri tamamladı ve onaylandı dedi sanırım olacağım. Riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı sonuçta daha bı güvendim çok tatlıları 3 doktor vardı 3 ise ayni fikirde
Kızlarrrr bu arada cinsiyeti öğrendim 🥰🥰🥰🥰🥰 KİZÇEM geluoooo 🥰🥰🥰
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prenses geliyor maşallah 🥰 kız evlat çok güzel yaaa
Benim bata 3 gün kala 30du kızımda doktor geç döllenme dedi muhtemel doğum tarihini bi hafta ileri aldı ona benzettim ben de seninkini hayırlısı olsun 😍

Şimdi elli kere oynarlar o doğum tarihiyle
Aynen kızımda da başta ileri aldi falan sonra 20li haftalarda sata uyumlu gitmeye başladı sat.a göre de 2 hafta erken geldi
Aman sağlıklı olsun da çok önemli değil 😍
Kızlar Ben bata 5 gün varken buldum ya birde Bi hafta geç döllenme olmuş dedi doktor olabiliyor geç döllenme

Canım benimde kızım da hiç bulantım olmadı ama bu sefer 3,4 kere bulandı hatta dün ilaç içerken kahvaltı sonrası istifra bile ettim o kadar bulandı belki diyoruz biz eşimle erkektir erkek mide bulantısı yapıyor diyorlar

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prenses geliyor maşallah 🥰 kız evlat çok güzel yaaa

Kızlar Ben bata 5 gün varken buldum ya birde Bi hafta geç döllenme olmuş dedi doktor olabiliyor geç döllenme
Saol canım rabbim tattirsin jnd kız evladinflda tadını 🥰🥰

Wala oğlumda hiç böyle değildim sabah 1 kere açken bulanır di geçerdi şuan herşey kokuyor herşey kötü 🤣🤣 ABC bebek yumusatici burnuma bildiğin saç boyası gibi kokuyor oysa daha önceden kokusuna hayrandım onun mesela 🤣🤣🤣🤣🤣
Bende yaşamadım oğlumda böle bulantı kusma hafif bulantı oluyordu ama hemen geçmişti at gibi dipçik gibiydim bunda UN çuvalı yatacak uyuyacak yer arıyorum resmen hele akşam gazlanmamda cabası

Bende yaşamadım oğlumda böle bulantı kusma hafif bulantı oluyordu ama hemen geçmişti at gibi dipçik gibiydim bunda UN çuvalı yatacak uyuyacak yer arıyorum resmen hele akşam gazlanmamda cabası
Gerçekten aynı sekildeyim bende hadi bakalım seninde kızın olacak mı 🤣🤣 2 adım atıp yoruluyorum. Karnın çıktı mı ? Benim çıktı baya belli yanlardan geliyor yaygın bir un çuvalı gibiyim dik değil enine büyüyorum çok kilo almadım ama hani koltuk altı hizasından cikio karnım 🤦

Kız-erkek gebelikten değil de, iki gebelik arasında farklı belirtiler yaşıyorsan cinsiyet farklı oluyor diyorlar. Gerçekten de benim bu kızımdaki gebelikten o kadar farklı ki. Onda ne bulantı ne halsizlik hiçbir şey bilmezdim bu çok farklı.
Zaten hissediyorum erkek ama içimde acaba bi umut kız mı ki diye de geçmiyor değil 😊 hayırlısı olsun.

Gerçekten aynı sekildeyim bende hadi bakalım seninde kızın olacak mı 🤣🤣 2 adım atıp yoruluyorum. Karnın çıktı mı ? Benim çıktı baya belli yanlardan geliyor yaygın bir un çuvalı gibiyim dik değil enine büyüyorum çok kilo almadım ama hani koltuk altı hizasından cikio karnım 🤦
Aynen yorulma nefes nefese kalma karnım çıktı çıkmazmı 4 5 kilo aldım bide yayık karnım oğlumda sivriydi popom çıktı hele gögüslerim at kafası gibi şiş elimi değemiyorım acıyor bakalım ne çıkacak cinsiyet gören kız diyor hayırlısı sağlıklı sıhhatli ve olsun inş kız oğlan fark etmez hayırlı evlat nasip etsin rabbim Salih yada Saliha evladıından 🙏🙏🙏

X