🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık minik bebişle baya iş yapmışsın sen de

Hedefim daha az telefonda olmak daha çok okumak iç huzuru yakalamak Oğlumla daha çok ilgilenmek . Ama o çok yaramaz olduğu için bazı şeylere yetişemiyorum veya psikolojim yetmiyor
Benim de hedefim kitap okuma sayfasını artırmak ama tlf biraz daha vakit alıyor bir de kitap okumayı her güne oturtamadım

Daha çamaşırlar var serilecek bulaşık makinasını boşalttım çok yorulmuşum

Eklentiler

• IMG_20201209_190221.jpg
    163,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20201209_182435.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20201209_181952.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20201209_181731.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201209_173502.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20201209_172525.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20201209_172122.jpg
    169,9 KB · Görüntüleme: 22
Ellerine sağlık minik bebişle baya iş yapmışsın sen de
Evet yoruldum birazcık eskiden daha çok mutfakta zaman geçirirdim artık yapamıyorum oğlum ilgi bekliyor o yerdeyken vicdanım sızlıyor uzun uzun birşeyler yapamıyorum herşeyi koşa koşa öğleden önce bitiriyorum ki öğlenden sonra oyun kitap vakti yapabilelim diye
Benim de hedefim kitap okuma sayfasını artırmak ama tlf biraz daha vakit alıyor bir de kitap okumayı her güne oturtamadım
Benim kafamın sakin olması gerekiyor kitap okumak için . Mesela bak sabahtan beri bir sürü şey yaptım öğlen bebek uyurken hemen yemek koydum birde kendim atıştırdım. 30 dk filan whatsapp buraya filan baktım uyandı zaten . Akşam yemeği saati geldi sonra bebeği banyo yaptırdık kitap okudum şimdi uyudu . Bu saatten sonra da biraz dizi izleyip çay kahve saati yapmak istiyorum kitabı hangi araya sıkıştırayım diye düşünüyorum

Çok uzun süre olmuş tanışalı maşallah canım Allah daim etsin uzak bir şehirdeymişsiniz eşim orada yapmış askerlik
Narin üye olmadan önce beni okuyormuş sonra oda üye olmuş ardından tanıştık topikte öyle görüşürüz benim eşim asker burada Doğu görevindeyiz

Aslında annem tarif etti o yaparken de baktım ama korkuyorum hiç olursa diye
3 4 tane üst üste koyuyo yağlayıp sonra elle açıyor sanırım seninki gibi.
Aynen Ezgi çok engel oluyor çoğu zaman. İşte bazen uyuduğunda ya da bazı zaman mama sandalyesinde beni izlerken bişiyler yapabiliyorum.
Bu yaptığım poğaça hamurundan da elaçması olmazmı mesela. Öyle bezeler yapıp açılmazmı elle.
Uyy yerim kızını. Büyük kızımda te o yaşlardan başlamıştı kek poğaça yapmaya
Ezgiyi yıkamam benim yıkanmam lazım. Bugün daha da bişiy yapamam sanırım:)

Poğaça hamuru mayalı oluyor canım ondan olmaz ben hamurları yağlayıp üst üste koymaya cesaret edemiyorum ben genelde ayrı koyuyorumbi kez çöpe atarsın ikinci de olur canım kolay ya gerçekten istersen tarif ederim

Senin bebiş daha küçük canım daha yoğun olursun o süreçte çok tatlı oluyorlar öyle küçükken de ya bazen özlüyorum o hallerini

Bugün baya verimli geçmiş ama yemek açısından

Sen de mi Ankaradaydın canım can09e de Ankarada
Ben de Ankara’dayım

Daha çamaşırlar var serilecek bulaşık makinasını boşalttım çok yorulmuşum
Hay maşşallah Niloyacım

Sağol canım ben de poğaça pek beceremem
Ben de maalesef kek poaça çok iyi yapmıyorum. Birinde güzel olursa diğerinde olmuyor

Narin üye olmadan önce beni okuyormuş sonra oda üye olmuş ardından tanıştık topikte öyle görüşürüz benim eşim asker burada Doğu görevindeyiz
Ay çok tatlısınız ne güzel burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor eşinin de Allah yardımcısı olsun Rabbim onları korusun çok güzel bir görevi var

Bugün baya verimli geçmiş ama yemek açısından

Ben de Ankara’dayım

Hay maşşallah Niloyacım

Ben de maalesef kek poaça çok iyi yapmıyorum. Birinde güzel olursa diğerinde olmuyor
Poğaçada ben de sınıfta kalıyorumşöyle yumoş yumoş poğaçalarım yok yapmıyorum daha iyi kek olur canım ya kolay o

Ben de çocuk olduktan sonra kitaba vakit ayıramayanlardanım. Benim kızım da çok hareketli, bu ara babası evde de rahatım. O işe gidince çok yoruluyorum.
Eskiden ne çok kitap okurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…