- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.861
Ellerine sağlık minik bebişle baya iş yapmışsın sen deSabah ilk iş eşime ve oğluma kahvaltı hazırlamak oldu bulaşık makinası boşalttım . Bebeği 1. Uykuya yatırıp kendime kahvaltı hazırladım. Bebeğe öğlen için çorba pişirdim O uyandı üst alt değiştirdik annemle konuştuk. Evi süpürdüm sildim tozları aldım . Çorba yedirip biraz oyun oynandıktan sonra 2. Uyku zamanı geldi o uyuyunca ıspanak yemeği pişirdim öğlen yemeği yedim . Biraz uzandım yoğurt makinası almak istiyordum onu araştırdım biraz yorum okudum vazgeçtim. Oğlum uyanınca ara öğün yapıp oyun oynadık . Akşama dizi izlemek istiyorum
Benim de hedefim kitap okuma sayfasını artırmak ama tlf biraz daha vakit alıyorHedefim daha az telefonda olmak daha çok okumak iç huzuru yakalamakOğlumla daha çok ilgilenmek . Ama o çok yaramaz olduğu için bazı şeylere yetişemiyorum veya psikolojim yetmiyor
Yok değilim eşimin görevi yüzünden siirtteyiz şuanNarinnarin ile tanışıyorsunuz Bursadan mısın canım sen de?
Çok uzun süre olmuş tanışalı maşallahYok değilim eşimin görevi yüzünden siirtteyiz şuanNarinle başla bir topikten arkadaştık biz
Evet yoruldum birazcıkEllerine sağlık minik bebişle baya iş yapmışsın sen de
Benim kafamın sakin olması gerekiyor kitap okumak için . Mesela bak sabahtan beri bir sürü şey yaptım öğlen bebek uyurken hemen yemek koydum birde kendim atıştırdım. 30 dk filan whatsapp buraya filan baktım uyandı zaten . Akşam yemeği saati geldi sonra bebeği banyo yaptırdık kitap okudum şimdi uyudu . Bu saatten sonra da biraz dizi izleyip çay kahve saati yapmak istiyorum kitabı hangi araya sıkıştırayım diye düşünüyorumBenim de hedefim kitap okuma sayfasını artırmak ama tlf biraz daha vakit alıyorbir de kitap okumayı her güne oturtamadım
Narin üye olmadan önce beni okuyormuş sonra oda üye olmuş ardından tanıştık topikte öyle görüşürüzÇok uzun süre olmuş tanışalı maşallahcanım Allah daim etsin uzak bir şehirdeymişsiniz eşim orada yapmış askerlik
Ellerine sağlıkDaha çamaşırlar var serilecek bulaşık makinasını boşalttım çok yorulmuşum
Sadakatsizin yeni bölümü var mıBende dizi izleyeceğim
Yaz başından beri doğru düzgün kitap alamadım elime bende rutine oturtmak istiyorum
Okunacak 4 kitabım var
Var canımSadakatsizin yeni bölümü var mı
Aslında annem tarif etti o yaparken de baktım ama korkuyorum hiç olursa diyeAslında ben yapıyorsam sen de yaparsın canım kolay aslında anneni beklemene gerek yok tabi bebiş uyuması lazım benim ki kuyruğumda gezdi durdu bi ara üstü başı un içinde bir de üst değiştirdikyüzü bile undu
Poğaça hamuru mayalı oluyor canım ondan olmaz ben hamurları yağlayıp üst üste koymaya cesaret edemiyorum ben genelde ayrı koyuyorumAslında annem tarif etti o yaparken de baktım ama korkuyorum hiç olursa diye
3 4 tane üst üste koyuyo yağlayıp sonra elle açıyor sanırım seninki gibi.
Aynen Ezgi çok engel oluyor çoğu zaman. İşte bazen uyuduğunda ya da bazı zaman mama sandalyesinde beni izlerken bişiyler yapabiliyorum.
Bu yaptığım poğaça hamurundan da elaçması olmazmı mesela. Öyle bezeler yapıp açılmazmı elle.
Uyy yerim kızını. Büyük kızımda te o yaşlardan başlamıştı kek poğaça yapmaya
Ezgiyi yıkamam benim yıkanmam lazım. Bugün daha da bişiy yapamam sanırım:)
Sağol canım ben de poğaça pek becerememEllerine sağlıkbenim hamur işlerim pek tutmaz
Senin bebiş daha küçük canım daha yoğun olursun o süreçte çok tatlı oluyorlar öyle küçükken de ya bazen özlüyorum o halleriniEvet yoruldum birazcıkeskiden daha çok mutfakta zaman geçirirdim artık yapamıyorum oğlum ilgi bekliyor o yerdeyken vicdanım sızlıyor uzun uzun birşeyler yapamıyorum herşeyi koşa koşa öğleden önce bitiriyorum ki öğlenden sonra oyun kitap vakti yapabilelim diye
Benim kafamın sakin olması gerekiyor kitap okumak için . Mesela bak sabahtan beri bir sürü şey yaptım öğlen bebek uyurken hemen yemek koydum birde kendim atıştırdım. 30 dk filan whatsapp buraya filan baktım uyandı zaten . Akşam yemeği saati geldi sonra bebeği banyo yaptırdık kitap okudum şimdi uyudu . Bu saatten sonra da biraz dizi izleyip çay kahve saati yapmak istiyorum kitabı hangi araya sıkıştırayım diye düşünüyorum
Bugün baya verimli geçmiş ama yemek açısındanEvet ya hemen olduu. Eh işte bişiyler yaptık kızdan zaman kalırsa bişiyler yapabiliyorum.
De işe başlayınca ne yapacam bilmiyorum gebeliğin 32 haftasında rapor aldım. 28inde 1 sene olacak çalışmayalı. Pandemi de var daha başlamaya niyetim yok.
Bir de poğaça sıkıştırdım araya:)
Hep boğaza çalışalım
Ben de Ankara’dayımSen de mi Ankaradaydın canımcan09e de Ankarada
Hay maşşallah NiloyacımDaha çamaşırlar var serilecek bulaşık makinasını boşalttım çok yorulmuşum
Ben de maalesef kek poaça çok iyi yapmıyorum. Birinde güzel olursa diğerinde olmuyorSağol canım ben de poğaça pek beceremem
Ay çok tatlısınız ne güzel burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyorNarin üye olmadan önce beni okuyormuş sonra oda üye olmuş ardından tanıştık topikte öyle görüşürüzbenim eşim asker burada Doğu görevindeyiz
Poğaçada ben de sınıfta kalıyorumBugün baya verimli geçmiş ama yemek açısından
Ben de Ankara’dayım
Hay maşşallah Niloyacım
Ben de maalesef kek poaça çok iyi yapmıyorum. Birinde güzel olursa diğerinde olmuyor
Biz de TV8 doğduğun ev kaderindir izliyoruzBende dizi izleyeceğim
Yaz başından beri doğru düzgün kitap alamadım elime bende rutine oturtmak istiyorum
Okunacak 4 kitabım var
Benim de hedefim kitap okuma sayfasını artırmak ama tlf biraz daha vakit alıyorbir de kitap okumayı her güne oturtamadım
Ben de çocuk olduktan sonra kitaba vakit ayıramayanlardanım. Benim kızım da çok hareketli, bu ara babası evde de rahatım. O işe gidince çok yoruluyorum.Evet yoruldum birazcıkeskiden daha çok mutfakta zaman geçirirdim artık yapamıyorum oğlum ilgi bekliyor o yerdeyken vicdanım sızlıyor uzun uzun birşeyler yapamıyorum herşeyi koşa koşa öğleden önce bitiriyorum ki öğlenden sonra oyun kitap vakti yapabilelim diye
Benim kafamın sakin olması gerekiyor kitap okumak için . Mesela bak sabahtan beri bir sürü şey yaptım öğlen bebek uyurken hemen yemek koydum birde kendim atıştırdım. 30 dk filan whatsapp buraya filan baktım uyandı zaten . Akşam yemeği saati geldi sonra bebeği banyo yaptırdık kitap okudum şimdi uyudu . Bu saatten sonra da biraz dizi izleyip çay kahve saati yapmak istiyorum kitabı hangi araya sıkıştırayım diye düşünüyorum