🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün çok b*ktan bir gün

Şimdi bir kedinin daha hikayesini anlatacağım ;

Adı Luna cins bir kedi çipi de üzerinde sahibi tarafından muhtemelen terk edilmiş çünkü çipdeki numaraya ulaşılamıyor kardeşim ve kız arkadaşı dışarıda bulmuş ateş içinde hayvan sıtlanmış bir şekilde gerekli tedavilerini yaptırdılar. Yeni sahiplenecek insan bile hazırdı bir diş hekimi ona kol kanat germek yuva olmak için hazırdı Tarım İl Müdürlüğüne gidip gerekli işlemleri yaptılar çipin iptali gibi işlemi yapılıyordu. Çok güzel de yiyordu hele yaş mama için koşa koşa geliyordu yalnız koşarken kafası biraz yan duruyordu dışarıda muhtemelen darbe almış ama son veteriner kontrolünde sağlıklı olduğu öğrenildi. Lunaaa gel deyince koşa koşa gelişi işte bu sabah bu hikaye mutsuz bitti çok üzüldük ağladık belki de sahibi terk ettiği için öldü. Bazen her şeyi yapsan da yaşamıyorlar😭 son baktığım siyah kedi de öldü tam gözleri iyileşti derken yemek yememeye başladı zorla biberonla besledim olmadı yaşayanlar için sevinirken böyle öldüklerinde inanılmaz üzücü...

Dipnot : Cins kediler evet çok tatlılar çok minnoşlar ama oyuncak değiller! Sahiplenmeden önce bir bebeği sahiplenir gibi düşünmek gerekiyor onlar da bir can...
Eki Görüntüle 3497988
Çok üzüldüm başınız sağolsun

Siyah kedi gibi olup benim de kaybettiğim çok kedi oldu
Enfeksiyon vücuda yayılıyor galiba

Bulduğumuz da geç kalmış oluyoruz😞

İnşallah kedi cenneti vardır orda çok mutlu olurlar ve inşallah bizden razılardır😔

X