🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Annem de mayalı yapar. Yaş mayalı. Sen mayasız mı yapıyosun? Çöpe atmaya kıyamam ya yazık :)
Tarif et kuzu bakalım seninki daha kolaysa onu deneyim.

Ay çok tatlısınız ne güzel burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor eşinin de Allah yardımcısı olsun Rabbim onları korusun çok güzel bir görevi var
Amin canım teşekkür ediyorum
Poğaçada ben de sınıfta kalıyorumşöyle yumoş yumoş poğaçalarım yok yapmıyorum daha iyi kek olur canım ya kolay o
Poaçalarım oturgan oluyor yaaaa ağır
Ben de çocuk olduktan sonra kitaba vakit ayıramayanlardanım. Benim kızım da çok hareketli, bu ara babası evde de rahatım. O işe gidince çok yoruluyorum.
Eskiden ne çok kitap okurdum...
Bende çok örgü örer okur ve dizi filan izlerdim günde 3 çeşit yemek yapardım deli gibi şimdi bazen wc bebekle gidiyoruz ay tek başına bırakınca saniyede başına bir iş getiriyor hiç birşeyden korkmuyor bir kere düştü burnu morardı dudağı patladı filan ay ne zaman biraz sakin bir yaşama geçeceğiz acaba diyorum

Küçük canım daha yalnız bırakmaya gelmez o bakma bugün böyle şeyler yaptığıma genel halim sündüktür can09e bilir

Ay o poğaçalar onu bi öğrenmek lazım yapmıyorum desem yeridir pastane yapıyor benim yerime

Ay o poğaçalar onu bi öğrenmek lazım yapmıyorum desem yeridir pastane yapıyor benim yerime
Mayalı hamur bana göre değil ama yaş maya kullanırsam daha iyi oluyor sanki . Yanlız uzun en son geçen ay Kv geldiği zaman onların çantasına koymak için yaptım

Ben kendimi nasıl burada buldum bilmiyorum.

Son sayfaları bayağı okudum. Poğaçalar, bebişler,yemekler valla içime huzur doldu bugün ilk kez. Dert okumaktan fenalık geçiriyormuşum meğer.

Sevgiler size
Merhaba Hoşgeldin sevgiler huzur bulduysan ne güzel son günlerde çok ihtiyacımız olan bişey

Hahaha yok yok uzun zaman sonra ilk kez mayalı poaça yaptım onu koydum
Öyleyse iyi madem dedim görenek falan mı çantaya maya koymak falan Türkiye burası ben yine görümceme menekşelerim bayadır açmıyor demiştim onlara gittiğimde kuru maya verdi bana saksıların dibine sulandır koy diye ben gittim tarhanaya kullandım maya deyince aklıma hep o geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…