🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Börek dedin vurdun beni😁
Ahh anacuğumm gelse de yapsa böreklerindenn.
Ben de kurabiye yaptım. 🤪
Mutfağı toparladım. Yoğurt çorbası ve babagannuş yaptım.
Çamaşırlar dürüldü dün. Toz aldım. Mutfağın 4 çekmecesini sildim fazlalıkları ayırdım. İşte akşam oldu yine🙃

Börek dedin vurdun beni😁
Çamaşırlar dürüldü dün. Toz aldım. Mutfağın 4 çekmecesini sildim fazlalıkları ayırdım. İşte akşam oldu yine🙃
Canım eşim o kadar dedi ki bir hamur işi yapmadın be diye artık börek yapmadan olmayacaktı 😂Bursada olsan inan getirirdim 🥰babagannuş nedir canım
Ellerine sağlık baya iş yapmışsın sen de

Merhaba hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. Günlük neler yaptığımı yazıyorum genelde. Boş boş oturmamak adına ev temizliği, kitap ya da güne verim katacak herhangi bir şey. Gerçi Niloyatospikk Niloyatospikk daha iyi bilir, topiğin sahibi o☺️
Merhaba hoşbulduk 😍💐
Bende geldim bende 😃
🙋‍♀️
Narinim 💋😍
Hoşgeldin canım yok canım ne kuralı eğer biraz sündük davranırsam arada bana oklavayı gösterin ya da bi dürtün çimdikleyin diyorum hepsi bu 😁yaptıklarını yazabilirsin kitap okumaya çalışıyorum elimden geldiğince evimi derli toplu tutmaya çalışıyorum yapabilirsem yürüyüş ya da spor yapıyorum şu günlerde aktiviteler malum kısıtlı 🥰
Merhaba o zaman hoşbulduk😍

Kızlar merdaneleri görüyorsunuz ona göre verimli geçirin :KK70:büyük var küçük var ona göre :KK66:

Eklentiler

• IMG_20201209_160759.jpg
    IMG_20201209_160759.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 14
Canım eşim o kadar dedi ki bir hamur işi yapmadın be diye artık börek yapmadan olmayacaktı 😂Bursada olsan inan getirirdim 🥰babagannuş nedir canım
Ellerine sağlık baya iş yapmışsın sen de
Sağol canım. Afiyet olsun size de. Bayılıyorum böreğe. Her türlüsüne ama elaçması mayalı börek için taşınabilirim sizin oraya😄

Babagannuş Mardin yemeği canım. Patlıcan yumurta sarımsak üçlüsü, eniştem teyzemin eşi mardinli de onlardan öğrendim, bayılırımm.

Son düzenleme:
Bende geldim bende 😃
🙋‍♀️
Hoşgeldiniz💐

Tövbe estağfirullah kız o ne demek sahibi falan 😁Allah seni güldürdün beni Allah seni de güldürsün😁 ben olmasam bile siz paylaşım yapın ben açtım katılmak isteyen olursa muhabbet ederiz diye 😁
Kız topiği sen açmadın mı sahibi sensin işte☺️ Gülmene çok sevindim, hep gülelim☺️🥰

Eşim bugün kahvaltıda dedi ki yahu kaç gündür evdeyim bir hamur işi yapmadın bana ben ona gittim bugün kaliteli bir eşofman aldım sırf onun için dışarı çıktım yok yaranamıyoruz tamam dedim sana bugün börek yapacağım ıspanaklı kurtarır mı dedim eh yap madem yapsan yiyeceğiz ama dedi 😁kolları sıvadım mutfağa girdim evi süpürdüm çamaşırlar var asılacak yatak odasında kızımın yatağını çektim arkasını sildim şifonyeri çekip arkasını sildim şimdi ıspanak yıkıyorum 😁
Ooo maşallah baya çalışmışsın.🧿 Bu kocalarda istekler hiç bitmez. Benimki de evden çalışıyor ya arada bi bana çay kahve getir, saat başı getir kendimi iş yerinde hissediyim diyor😂

Kızlar merdaneleri görüyorsunuz ona göre verimli geçirin :KK70:büyük var küçük var ona göre :KK66:
Ben almıyım canım sağol bugünlük işlerimi yaptım 🤣

Börek dedin vurdun beni😁
Dediğin gibi hemen akşam oluyor, ama sen de çalışmışsın baya😉💐

Sabah ilk iş eşime ve oğluma kahvaltı hazırlamak oldu bulaşık makinası boşalttım . Bebeği 1. Uykuya yatırıp kendime kahvaltı hazırladım. Bebeğe öğlen için çorba pişirdim O uyandı üst alt değiştirdik annemle konuştuk. Evi süpürdüm sildim tozları aldım . Çorba yedirip biraz oyun oynandıktan sonra 2. Uyku zamanı geldi o uyuyunca ıspanak yemeği pişirdim öğlen yemeği yedim . Biraz uzandım yoğurt makinası almak istiyordum onu araştırdım biraz yorum okudum vazgeçtim 😀. Oğlum uyanınca ara öğün yapıp oyun oynadık . Akşama dizi izlemek istiyorum ☺️

Dediğin gibi hemen akşam oluyor, ama sen de çalışmışsın baya😉💐
Evet ya hemen olduu. Eh işte bişiyler yaptık kızdan zaman kalırsa bişiyler yapabiliyorum.
De işe başlayınca ne yapacam bilmiyorum gebeliğin 32 haftasında rapor aldım. 28inde 1 sene olacak çalışmayalı. Pandemi de var daha başlamaya niyetim yok.
Bir de poğaça sıkıştırdım araya:)
Hep boğaza çalışalım😁

Sağol canım. Afiyet olsun size de. Bayılıyorum böreğe. Her türlüsüne ama elaçması mayalı börek için taşınabilirim sizin oraya😄

Babagannuş Mardin yemeği canım. Patlıcan yumurta sarımsak üçlüsü, eniştem teyzemin eşi mardinli de onlardan öğrendim, bayılırımm.
Aslında ben yapıyorsam sen de yaparsın canım kolay aslında anneni beklemene gerek yok tabi bebiş uyuması lazım benim ki kuyruğumda gezdi durdu bi ara üstü başı un içinde bir de üst değiştirdik :KK70: yüzü bile undu

Hoşgeldiniz💐

Kız topiği sen açmadın mı sahibi sensin işte☺️ Gülmene çok sevindim, hep gülelim☺️🥰

Ooo maşallah baya çalışmışsın.🧿 Bu kocalarda istekler hiç bitmez. Benimki de evden çalışıyor ya arada bi bana çay kahve getir, saat başı getir kendimi iş yerinde hissediyim diyor😂

Ben almıyım canım sağol bugünlük işlerimi yaptım 🤣
Börek yaptım yedi ellerine sağlık muhteşem olmuş dedi tamam çayı ikram ettim az önce ne dese beğenirsin "yarın işe başlayacağım ya rağbet bu akşam süper hamur işi çay" :KK70: yok bu heriflere yaranılmıyor daha totomu şimdi oturttum😁

Sabah ilk iş eşime ve oğluma kahvaltı hazırlamak oldu bulaşık makinası boşalttım . Bebeği 1. Uykuya yatırıp kendime kahvaltı hazırladım. Bebeğe öğlen için çorba pişirdim O uyandı üst alt değiştirdik annemle konuştuk. Evi süpürdüm sildim tozları aldım . Çorba yedirip biraz oyun oynandıktan sonra 2. Uyku zamanı geldi o uyuyunca ıspanak yemeği pişirdim öğlen yemeği yedim . Biraz uzandım yoğurt makinası almak istiyordum onu araştırdım biraz yorum okudum vazgeçtim 😀. Oğlum uyanınca ara öğün yapıp oyun oynadık . Akşama dizi izlemek istiyorum ☺️
Narinnarin ile tanışıyorsunuz Bursadan mısın canım sen de?

X