- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.841
Evet canım Bursalıyım sen de mi yoksa aman tanıdık çıkmaAminnn çok teşekkür ederim
Bu aralar çok aktif değilim zaten ama olabildiğince kurduğum düzende gitmeye çalışıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam sende bursalıydın değil mi
Canım eşim o kadar dedi ki bir hamur işi yapmadın be diye artık börek yapmadan olmayacaktıBörek dedin vurdun beni
Ahh anacuğumm gelse de yapsa böreklerindenn.
Ben de kurabiye yaptım.
Mutfağı toparladım. Yoğurt çorbası ve babagannuş yaptım.
Çamaşırlar dürüldü dün. Toz aldım. Mutfağın 4 çekmecesini sildim fazlalıkları ayırdım. İşte akşam oldu yine
Merhaba hoşbuldukMerhaba hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. Günlük neler yaptığımı yazıyorum genelde. Boş boş oturmamak adına ev temizliği, kitap ya da güne verim katacak herhangi bir şey. GerçiNiloyatospikk daha iyi bilir, topiğin sahibi o
NarinimBende geldim bende
Merhaba o zaman hoşbuldukHoşgeldin canım yok canım ne kuralı eğer biraz sündük davranırsam arada bana oklavayı gösterin ya da bi dürtün çimdikleyin diyorum hepsi buyaptıklarını yazabilirsin kitap okumaya çalışıyorum elimden geldiğince evimi derli toplu tutmaya çalışıyorum yapabilirsem yürüyüş ya da spor yapıyorum şu günlerde aktiviteler malum kısıtlı
Sağol canım. Afiyet olsun size de. Bayılıyorum böreğe. Her türlüsüne ama elaçması mayalı börek için taşınabilirim sizin orayaCanım eşim o kadar dedi ki bir hamur işi yapmadın be diye artık börek yapmadan olmayacaktıBursada olsan inan getirirdim babagannuş nedir canım
Ellerine sağlık baya iş yapmışsın sen de
Bende bursalıyım canımEvet canım Bursalıyım sen de mi yoksa aman tanıdık çıkma
HoşgeldinizBende geldim bende
Kız topiği sen açmadın mı sahibi sensin işteTövbe estağfirullah kız o ne demek sahibi falanAllah seni güldürdün beni Allah seni de güldürsün ben olmasam bile siz paylaşım yapın ben açtım katılmak isteyen olursa muhabbet ederiz diye
Ooo maşallah baya çalışmışsın.Eşim bugün kahvaltıda dedi ki yahu kaç gündür evdeyim bir hamur işi yapmadın bana ben ona gittim bugün kaliteli bir eşofman aldım sırf onun için dışarı çıktım yok yaranamıyoruz tamam dedim sana bugün börek yapacağım ıspanaklı kurtarır mı dedim eh yap madem yapsan yiyeceğiz ama dedikolları sıvadım mutfağa girdim evi süpürdüm çamaşırlar var asılacak yatak odasında kızımın yatağını çektim arkasını sildim şifonyeri çekip arkasını sildim şimdi ıspanak yıkıyorum
Ben almıyım canım sağol bugünlük işlerimi yaptımKızlar merdaneleri görüyorsunuz ona göre verimli geçirinbüyük var küçük var ona göre
Dediğin gibi hemen akşam oluyor, ama sen de çalışmışsın bayaBörek dedin vurdun beni
Ahh anacuğumm gelse de yapsa böreklerindenn.
Ben de kurabiye yaptım.
Mutfağı toparladım. Yoğurt çorbası ve babagannuş yaptım.
Çamaşırlar dürüldü dün. Toz aldım. Mutfağın 4 çekmecesini sildim fazlalıkları ayırdım. İşte akşam oldu yine
Evet ya hemen olduu. Eh işte bişiyler yaptık kızdan zaman kalırsa bişiyler yapabiliyorum.Dediğin gibi hemen akşam oluyor, ama sen de çalışmışsın baya
HoşbuldumHoşgeldiniz
Aslında ben yapıyorsam sen de yaparsın canım kolay aslında anneni beklemene gerek yok tabi bebiş uyuması lazım benim ki kuyruğumda gezdi durdu bi ara üstü başı un içinde bir de üst değiştirdikSağol canım. Afiyet olsun size de. Bayılıyorum böreğe. Her türlüsüne ama elaçması mayalı börek için taşınabilirim sizin oraya
Babagannuş Mardin yemeği canım. Patlıcan yumurta sarımsak üçlüsü, eniştem teyzemin eşi mardinli de onlardan öğrendim, bayılırımm.
Yok ben Osmangazideyim adresimi vermeyim kent meydanına yakınımBende bursalıyım canım
Yanlış hatırlamıyorsam sen yıldırım tarafındaydın sanki ben Nilüfer tarafındayım
Bir yerde konuşmuştuk ama nerde tam hatırlayamadım
Börek yaptım yedi ellerine sağlık muhteşem olmuş dedi tamam çayı ikram ettim az önce ne dese beğenirsin "yarın işe başlayacağım ya rağbet bu akşam süper hamur işi çay"Hoşgeldiniz
Kız topiği sen açmadın mı sahibi sensin işteGülmene çok sevindim, hep gülelim
Ooo maşallah baya çalışmışsın.Bu kocalarda istekler hiç bitmez. Benimki de evden çalışıyor ya arada bi bana çay kahve getir, saat başı getir kendimi iş yerinde hissediyim diyor
Ben almıyım canım sağol bugünlük işlerimi yaptım
Sen de mi Ankaradaydın canımBen de kendimi tanıtayım madem. 34 yaşındayım. Bir kızım var 1,5 yaşında. Şu an çalışmıyorum, eşim kamuda çalışıyor. Ankara’dan katılıyorum
Narinnarin ile tanışıyorsunuz Bursadan mısın canım sen de?Sabah ilk iş eşime ve oğluma kahvaltı hazırlamak oldu bulaşık makinası boşalttım . Bebeği 1. Uykuya yatırıp kendime kahvaltı hazırladım. Bebeğe öğlen için çorba pişirdim O uyandı üst alt değiştirdik annemle konuştuk. Evi süpürdüm sildim tozları aldım . Çorba yedirip biraz oyun oynandıktan sonra 2. Uyku zamanı geldi o uyuyunca ıspanak yemeği pişirdim öğlen yemeği yedim . Biraz uzandım yoğurt makinası almak istiyordum onu araştırdım biraz yorum okudum vazgeçtim. Oğlum uyanınca ara öğün yapıp oyun oynadık . Akşama dizi izlemek istiyorum