- 13 Ocak 2009
- 1.612
- 620
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.881
Kek fena olmuyor ama çok yapmıyorum. Ama sen bugün ne döktürmüşsün niloyaPoğaçada ben de sınıfta kalıyorumşöyle yumoş yumoş poğaçalarım yok yapmıyorum daha iyi kek olur canım ya kolay o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kek fena olmuyor ama çok yapmıyorum. Ama sen bugün ne döktürmüşsün niloyaPoğaçada ben de sınıfta kalıyorumşöyle yumoş yumoş poğaçalarım yok yapmıyorum daha iyi kek olur canım ya kolay o
Annem de mayalı yapar. Yaş mayalı. Sen mayasız mı yapıyosun? Çöpe atmaya kıyamam ya yazık :)Poğaça hamuru mayalı oluyor canım ondan olmaz ben hamurları yağlayıp üst üste koymaya cesaret edemiyorum ben genelde ayrı koyuyorumbi kez çöpe atarsın ikinci de olur canım kolay ya gerçekten istersen tarif ederim
Ben şu anda emzirdiğim için hiiç kilo yapmıyor gece sabaha karşı her daim yiyorum.Ben hamur işlerini yapmayı da yemeyi de çok severim
Ama işte kilolar
Aynen dedim ya boğaza çalıştım hepBugün baya verimli geçmiş ama yemek açısından
Ben de Ankara’dayım
Hay maşşallah Niloyacım
Ben de maalesef kek poaça çok iyi yapmıyorum. Birinde güzel olursa diğerinde olmuyor
Afiyet olsun ne kadar güzelBen şu anda emzirdiğim için hiiç kilo yapmıyor gece sabaha karşı her daim yiyorum.
Amin canım teşekkür ediyorumAy çok tatlısınız ne güzel burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor eşinin de Allah yardımcısı olsun Rabbim onları korusun çok güzel bir görevi var
Poaçalarım oturgan oluyor yaaaa ağırPoğaçada ben de sınıfta kalıyorumşöyle yumoş yumoş poğaçalarım yok yapmıyorum daha iyi kek olur canım ya kolay o
Bende çok örgü örer okur ve dizi filan izlerdim günde 3 çeşit yemek yapardım deli gibi şimdi bazen wc bebekle gidiyoruz ay tek başına bırakınca saniyede başına bir iş getiriyor hiç birşeyden korkmuyor bir kere düştü burnu morardı dudağı patladı filan ay ne zaman biraz sakin bir yaşama geçeceğiz acaba diyorumBen de çocuk olduktan sonra kitaba vakit ayıramayanlardanım. Benim kızım da çok hareketli, bu ara babası evde de rahatım. O işe gidince çok yoruluyorum.
Eskiden ne çok kitap okurdum...
Çarşaf böreğini mayalı yapmaz canım ya o mayasız hamurdan oluyor Allah Allah annenin de öyledir amaAnnem de mayalı yapar. Yaş mayalı. Sen mayasız mı yapıyosun? Çöpe atmaya kıyamam ya yazık :)
Tarif et kuzu bakalım seninki daha kolaysa onu deneyim.
Küçük canım daha yalnız bırakmaya gelmez o bakma bugün böyle şeyler yaptığıma genel halim sündüktür can09e bilirAmin canım teşekkür ediyorum
Poaçalarım oturgan oluyor yaaaa ağır
Bende çok örgü örer okur ve dizi filan izlerdim günde 3 çeşit yemek yapardım deli gibi şimdi bazen wc bebekle gidiyoruz ay tek başına bırakınca saniyede başına bir iş getiriyor hiç birşeyden korkmuyor bir kere düştü burnu morardı dudağı patladı filan ay ne zaman biraz sakin bir yaşama geçeceğiz acaba diyorum
Ay o poğaçalar onu bi öğrenmek lazım yapmıyorum desem yeridir pastane yapıyor benim yerimeAmin canım teşekkür ediyorum
Poaçalarım oturgan oluyor yaaaa ağır
Bende çok örgü örer okur ve dizi filan izlerdim günde 3 çeşit yemek yapardım deli gibi şimdi bazen wc bebekle gidiyoruz ay tek başına bırakınca saniyede başına bir iş getiriyor hiç birşeyden korkmuyor bir kere düştü burnu morardı dudağı patladı filan ay ne zaman biraz sakin bir yaşama geçeceğiz acaba diyorum
Mayalı hamur bana göre değil ama yaş maya kullanırsam daha iyi oluyor sanki . Yanlız uzun en son geçen ay Kv geldiği zaman onların çantasına koymak için yaptımAy o poğaçalar onu bi öğrenmek lazım yapmıyorum desem yeridir pastane yapıyor benim yerime
Kocam dedi işe başlıcam ya yarın kutlama mı bu diye dalga geçiyor hem yapmıyorsun diyor yapınca da böyle söylüyor yok bu adamlara yaranılmazKek fena olmuyor ama çok yapmıyorum. Ama sen bugün ne döktürmüşsün niloya
Nasıl yani maya mı koydun onların çantasınaMayalı hamur bana göre değil ama yaş maya kullanırsam daha iyi oluyor sanki . Yanlız uzun en son geçen ay Kv geldiği zaman onların çantasına koymak için yaptım
Hahaha yok yok uzun zaman sonra ilk kez mayalı poaça yaptım onu koydumNasıl yani maya mı koydun onların çantasına
Merhaba Hoşgeldin sevgiler huzur bulduysan ne güzel son günlerde çok ihtiyacımız olan bişeyBen kendimi nasıl burada buldum bilmiyorum.
Son sayfaları bayağı okudum. Poğaçalar, bebişler,yemekler valla içime huzur doldu bugün ilk kez. Dert okumaktan fenalık geçiriyormuşum meğer.
Sevgiler size
Nereden geldinBen kendimi nasıl burada buldum bilmiyorum.
Son sayfaları bayağı okudum. Poğaçalar, bebişler,yemekler valla içime huzur doldu bugün ilk kez. Dert okumaktan fenalık geçiriyormuşum meğer.
Sevgiler size
Öyle avare avare dolanıyordum forumda sonra buraya gelmişim.Nereden geldin
Öyleyse iyi madem dedim görenek falan mı çantaya maya koymak falan Türkiye burası ben yine görümceme menekşelerim bayadır açmıyor demiştim onlara gittiğimde kuru maya verdi bana saksıların dibine sulandır koy diye ben gittim tarhanaya kullandım maya deyince aklıma hep o geliyorHahaha yok yok uzun zaman sonra ilk kez mayalı poaça yaptım onu koydum
Bende yeni geldim sende hoşgeldin o zamanÖyle avare avare dolanıyordum forumda sonra buraya gelmişim.