🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Poğaça hamuru mayalı oluyor canım ondan olmaz ben hamurları yağlayıp üst üste koymaya cesaret edemiyorum ben genelde ayrı koyuyorum😁bi kez çöpe atarsın ikinci de olur canım kolay ya gerçekten istersen tarif ederim
Annem de mayalı yapar. Yaş mayalı. Sen mayasız mı yapıyosun? Çöpe atmaya kıyamam ya yazık :)
Tarif et kuzu bakalım seninki daha kolaysa onu deneyim.

Ay çok tatlısınız ne güzel burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor 🥰eşinin de Allah yardımcısı olsun Rabbim onları korusun çok güzel bir görevi var
Amin canım teşekkür ediyorum 🙏🏻😍
Poğaçada ben de sınıfta kalıyorum😂şöyle yumoş yumoş poğaçalarım yok yapmıyorum daha iyi 😂kek olur canım ya kolay o
Poaçalarım oturgan oluyor yaaaa ağır 🤦🏻‍♀️😂😳
Ben de çocuk olduktan sonra kitaba vakit ayıramayanlardanım. Benim kızım da çok hareketli, bu ara babası evde de rahatım. O işe gidince çok yoruluyorum.
Eskiden ne çok kitap okurdum...😕
Bende çok örgü örer okur ve dizi filan izlerdim günde 3 çeşit yemek yapardım deli gibi 🙄 şimdi bazen wc bebekle gidiyoruz ay tek başına bırakınca saniyede başına bir iş getiriyor hiç birşeyden korkmuyor 🥺 bir kere düştü burnu morardı dudağı patladı filan ay ne zaman biraz sakin bir yaşama geçeceğiz acaba diyorum

Bende çok örgü örer okur ve dizi filan izlerdim günde 3 çeşit yemek yapardım deli gibi 🙄 şimdi bazen wc bebekle gidiyoruz ay tek başına bırakınca saniyede başına bir iş getiriyor hiç birşeyden korkmuyor 🥺 bir kere düştü burnu morardı dudağı patladı filan ay ne zaman biraz sakin bir yaşama geçeceğiz acaba diyorum
Küçük canım daha yalnız bırakmaya gelmez o bakma bugün böyle şeyler yaptığıma genel halim sündüktür :KK70: can09e can09e bilir 😁

Ay o poğaçalar onu bi öğrenmek lazım yapmıyorum desem yeridir pastane yapıyor benim yerime :KK70:

Ay o poğaçalar onu bi öğrenmek lazım yapmıyorum desem yeridir pastane yapıyor benim yerime :KK70:
Mayalı hamur bana göre değil 😂 ama yaş maya kullanırsam daha iyi oluyor sanki . Yanlız uzun en son geçen ay Kv geldiği zaman onların çantasına koymak için yaptım 😀

Ben kendimi nasıl burada buldum bilmiyorum.:KK53:

Son sayfaları bayağı okudum. Poğaçalar, bebişler,yemekler valla içime huzur doldu bugün ilk kez. Dert okumaktan fenalık geçiriyormuşum meğer.

Sevgiler size :anne:
Merhaba Hoşgeldin sevgiler huzur bulduysan ne güzel🥰 son günlerde çok ihtiyacımız olan bişey

Hahaha yok yok uzun zaman sonra ilk kez mayalı poaça yaptım onu koydum😂
Öyleyse iyi madem dedim görenek falan mı çantaya maya koymak falan Türkiye burası 😁ben yine görümceme menekşelerim bayadır açmıyor demiştim onlara gittiğimde kuru maya verdi bana saksıların dibine sulandır koy diye ben gittim tarhanaya kullandım maya deyince aklıma hep o geliyor 😁

X