- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.821
Teşekkür ederim canım çok sağolSen de iyi yapmışsın canım, misafir ağırlamışsın bu da büyük bir şey.. eşine de geçmiş olsun bu arada
Geçmiş olsun canım.Ben anlayamıyor ve anlatamıyorum artık İngilizce mi konuşmalıyım kırmak da istemiyorum kimseyi eşim bikaç gün önce küçük bir operasyon geçirdi görümcemler geçmiş olsuna geleceğiz dediler eşim korona var dedi korona yok biz balkonda da otursak gelmek istiyoruz dediler ve geldiler umarım korona olmayız benim gibi kimse korkmuyorçok rahat herkes boğazlarım ağrıyor korkuyorum işte
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Canım diyet mi yapıyorsun, tebriklerTartıda 66 yı görmek ne güzel bir zevkmiş ya darısı 64 e üf 64 demek bile ne heyecanlandırıyor hee
Yok diyeti bozdum ben sözde diyete 11 Kasımda başlamıştım çikilitaya gömüldüm biraz yineCanım diyet mi yapıyorsun, tebrikleristediğin kiloya inersin umarım
Ben bu akşam niyeyse kötüyüm biraz anksiyete atağı gibi geliyor, iç sıkıntısı var. Halbuki gün güzel geçmiştiSen nasılsın?
Azıcık çikiletadan bir şey olmazYok diyeti bozdum ben sözde diyete 11 Kasımda başlamıştım çikilitaya gömüldüm biraz yine
Bana da atak gelip duruyor kaç akşamdır iç sıkıntısı varsa İnşirah süresini oku canım iyi geliyor insanın saati saatini tutmuyor bu aralar akşamları çok atak gelir oldu
Sorma ya korona çok etkiledi kaç gündür nefesime taktım kafayı korkuyorum bir de bişeye yoğınlaşınca daha çok oluyorAzıcık çikiletadan bir şey olmaz
Bu pandemi biran önce bitsin gitsin allahım, biraz da o bunları tetikliyor. İnşirahı hep okurdum bu ara aksattım hemen okuyorum sağol
Kafayı taktığın için oluyor işte. Bende de çok olurdu, ne yapsam yapıyım geçmezdi sonra bi bakmışım kendiliğinden geçmiş.Sorma ya korona çok etkiledi kaç gündür nefesime taktım kafayı korkuyorum bir de bişeye yoğınlaşınca daha çok oluyor
Evet nefesime taktım gidip test yaptırcam bu gidişle ya KBB a gidicem sanırımKafayı taktığın için oluyor işte. Bende de çok olurdu, ne yapsam yapıyım geçmezdi sonra bi bakmışım kendiliğinden geçmiş.
Bir de korona nefesle direk alakalı ya ondan oluyor kesin, teyzene üzüldün bu ara daha çok etkiledi..
Günaydın tabii ki canımGünaydın bende katılabilir miyim
Günaydın canım belirli kurallarınız var mı neler yapıyorsunuzGünaydın tabii ki canım
Merhaba hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. Günlük neler yaptığımı yazıyorum genelde. Boş boş oturmamak adına ev temizliği, kitap ya da güne verim katacak herhangi bir şey. GerçiGünaydın bende katılabilir miyim
Hoşgeldiniz efenim ama sen verimli geçireyim derken dikkatli ol canım çünkü maşallah bir bebiş var Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsinBende geldim bende
Tövbe estağfirullah kız o ne demek sahibi falanMerhaba hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. Günlük neler yaptığımı yazıyorum genelde. Boş boş oturmamak adına ev temizliği, kitap ya da güne verim katacak herhangi bir şey. GerçiNiloyatospikk daha iyi bilir, topiğin sahibi o
Hoşgeldin canım yok canım ne kuralı eğer biraz sündük davranırsam arada bana oklavayı gösterin ya da bi dürtün çimdikleyin diyorum hepsi buGünaydın canım belirli kurallarınız var mı neler yapıyorsunuz
Aminnn çok teşekkür ederimHoşgeldiniz efenim ama sen verimli geçireyim derken dikkatli ol canım çünkü maşallah bir bebiş var Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin