- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.341
Datça ve koyları diyorum. en favorimMüthiş yerler Bodrum Datça Muğla komple gezmek istediğim yer
Benim de en sevmediğimBende komple hepsini yıkadım tatilden gelen çamaşirları gerçekten bitmiyor
En sevmediğim şey zaten
hadi hadi, aç kapıyı pencereyi, enerji dolsun. yattıkça odadaki oksijen azalıp miskinlik yapıyor.Yataktayım henüz kalkmadım eşim kalktı 1 saat içinde yapacak olduğu işleri söyledi vın çıktı dışarı ben de böyle kaldımdedim sen 1 saatte bu işleri yapamazsın bir de benimle dalga geçiyor dudağımın kenarını çekmiş bana gösteriyor "çikolata yemiyorum deme al sana ispatı" deyip şırank fotoğrafı gösterdi ben aynen böyle yiyorum işte var mı seviyorum dedim
Şimdi yapacak olduğum işlere gelince ;
1 makina çamaşır katlanacak
Yataklar toplanacak
Kahvaltı hazırlanacak
Küçük valiz hazırlanacak
Tarhanayı akşam 1 kez robottan geçirmiştim 1 kez daha geçirilecek
Şuanlık hepsi bunlar hedef öğlene kadar yola çıkmak bakalım başarabilecek miyiz?
Ama hiç enerjim yok
Kardeşim her yaz gidiyor o taraflara biz Didime gittik 2 kez çok uzak oradan Bodrum bile ne kadar yol var çocukla gözümüz hiç yemedi o kadar yolu biraz daha büyüsün nasip artıkDatça ve koyları diyorum. en favorim
Sonra Marmaris ve koyları.
diğerlerine tekrardan gitmesem de olur, ama buraları mutlaka tekrar tekrar ziyaret etmek isterim.
Şuan açık camhadi hadi, aç kapıyı pencereyi, enerji dolsun. yattıkça odadaki oksijen azalıp miskinlik yapıyor.
Allah gönlüne göre versin.Kardeşim her yaz gidiyor o taraflara biz Didime gittik 2 kez çok uzak oradan Bodrum bile ne kadar yol var çocukla gözümüz hiç yemedi o kadar yolu biraz daha büyüsün nasip artık
Kolay gelsin canım sana daBende bugun işteyim
İştem gelince ;
Dün akşam yatmadan makineyi boşaltmişim oh mis :)
Tavuklu Mantar sote yapacağım bugun
Evi toparlayacağım akşamdan
Yarım dipköşe temizliği yapacağım
o zaman pikeyi çarşafı silkelemek lazım. kalk dedik, geliyor beş kardeşŞuan açık cam
Deterjan koyun ben koymamışımEvet o kadar koyuyorum canım değiştirmelik hemen eşya hazırlama işi o kadar zor geliyor ki
Kesinlikle tam bana göre bir işlemo zaman pikeyi çarşafı silkelemek lazım. kalk dedik, geliyor beş kardeş
Kız tatile gitmiyoruz köydeki eve gidiyoruz 2 gece kalıp dönelim diyoruzDeterjan koyun ben koymamışımtatilde denizden çıkınca yıkayıp asarsin zaten hava çok sıcak bi günde kuruyor
Bide bana sor bende bavul hazırlamayı sevmiyorum zor oluyor
hamarat köfte seeniiiiiBayrama baklava yapayım diyorum ona da üşeniyorum
ne derler, mümin olan üzerine güneşi doğdurmazHala yataktayım kalk leyyynnn
Ayy ne güzel dedinne derler, mümin olan üzerine güneşi doğdurmaz
Mümin bir kul muyumne derler, mümin olan üzerine güneşi doğdurmaz