- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.880
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.321
Günaydın kolay gelsin :)şimdi kahvaltı hazirlayıp yaptım kaldırdımGünaydın hayırlı sabahlar
Şimdi kalkıp kahvaltı hazırlayım bir sürü işim var yapasım var mı gene yok
Köydeki eve dolap lazım onu bakmaya gideceğiz dışarıda olacağız öncesindeki planım evi derleyip toplamak daha da öncesi kahvaltı hadi bakalım Bismillah
Sana da kolay gelsin canımGünaydın kolay gelsin :)şimdi kahvaltı hazirlayıp yaptım kaldırdım
Evi temizleyeceğim
Çamaşirları makineye attım
Bulaşıkları da
Evi komple havalandırmaya birakacagım
Yine koşturmaca bir gün olsun
Sağol canımEllerine sağlık
Çamaşir tamamSağol canımsen neler yaptın?
Oooh ellerine sağlık harikasınÇamaşir tamam
Evi topladım
WC banyo tamam
Mutfağı topladım oda tamam
Yemek yapacağım köfte pilav var bu akşam
İyiyim Niloyacım sen de iyisindir umarım
Allah iyilik versin canımİyiyim Niloyacım sen de iyisindir umarımarada bir girip okuyorum buraları. Senin o mesajını da beğenmeden geçemedim. Allah ölmüşlerimize rahmet eylesin
Bayramdan sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz. Henüz neresi olacağına karar veremedik onu araştırıyoruz biraz.
Günleri verimli geçirmeye gelince... evi temiz tutmaya gayret ediyorum, gergin az az temizlikyapıyorum. halıları yıkamaya verdim 1 haftayı çoktan geçti hala gelmedi, yoğunlar herhalde..
Bu kadar benden, arada yazmaya çalışacağım
Güle güle kullanınOooh ellerine sağlık harikasındarısı bana çamaşırları halletmem lazım
Bunları aldım geldim çok yoruldum istediğimiz ölçülerde dolap bulamadık eve geldim koltuğa uzandım o kadar sıcak ki dışarısı çıkılacak gibi değil aradığımıza değseydi iyi olacaktı
Eki Görüntüle 2888882
Evet insana enerji veriyor ama şuan kendime enerjim yokbu sayfalara girince evdeki işleri yapmak için enerji buluyorum kendimde.
katlanacak çamaşırlarım vardı, tatil sonrası yıkanan ve yerine yerleştirilmesi gereken.
onları yaptım. inanılmaz rahatladım.
Hafta sonu da ortalığı süpürüp silsem, benim için bayram temizliği olmuş olur.
Ölüdeniz-Fethiye-BodrumEvet insana enerji veriyor ama şuan kendime enerjim yok
Tatile nereye gittiniz canım o valiz boşaltma işi en sevmediğim valiz hazırlamayı da sevmiyorum çok zor geliyor köye gidicez bugün çanta hazırlamak o kadar zor geliyor ki
Bende komple hepsini yıkadım tatilden gelen çamaşirları gerçekten bitmiyorÖlüdeniz-Fethiye-Bodrum
evet çamaşır yıkama bitmiyo gelince.
Giyinecek kadar az koy bence :)Evet insana enerji veriyor ama şuan kendime enerjim yok
Tatile nereye gittiniz canım o valiz boşaltma işi en sevmediğim valiz hazırlamayı da sevmiyorum çok zor geliyor köye gidicez bugün çanta hazırlamak o kadar zor geliyor ki
Müthiş yerler Bodrum Datça Muğla komple gezmek istediğim yerÖlüdeniz-Fethiye-Bodrum
evet çamaşır yıkama bitmiyo gelince.
Evet o kadar koyuyorum canım değiştirmelik hemen eşya hazırlama işi o kadar zor geliyor kiGiyinecek kadar az koy bence :)
Ben 6 parça üst alt koymuşum kıyafeti giydim 5 gün boyunca