- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.877
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.361
işe yarayacağını biliyordumSonunda kalktım hadi bakalım Bismillah
Hayırlı Cumalar
Hedef en geç 12 yola çıkış saatine kadar işleri halletmek
Çok şükür müslümanız Elhamdülillah evet maalesef tembellik varişe yarayacağını biliyordum
Elhamdülillah müslümanız. ama bu tembellik hep başımızda.
Eşim doğum günümde almıştıAhanda minnoş ayıcık
Yaa nasıl sevindimGittim niloşum çok şükür duyduk kalp atışını
İnşallah niloyamm çok teşekkğr ederimm çok aşırı stresli heyecanlı korkulu süreçlermiş bunlar yaa. Sanki her an kötü birşey olucak gibi geliyor. Ama çok şükür Allahıma inşallah iyi bir şekilde atlatırız artık bu sefer bu süreciYaa nasıl sevindimaz önce profiline baktım da bir yerde yazmışsın çok sevindim inşallah sağlıkla kavuşun canım
İyiyim ben de çok şükür dün aklıma geldi yarın Cuma gidiceksim diye evet bu süreç biraz zorlu ben de ikincisinde çok korkmuştum öyle böyle değil randevumun olduğu geceler uyku tutmazdı kalp atışını duymuşsun maşallahİnşallah niloyamm çok teşekkğr ederimm çok aşırı stresli heyecanlı korkulu süreçlermiş bunlar yaa. Sanki her an kötü birşey olucak gibi geliyor. Ama çok şükür Allahıma inşallah iyi bir şekilde atlatırız artık bu sefer bu süreci
Sen nasılsın
İkinci randevundamı korkmuştun sendeİyiyim ben de çok şükür dün aklıma geldi yarın Cuma gidiceksim diye evet bu süreç biraz zorlu ben de ikincisinde çok korkmuştum öyle böyle değil randevumun olduğu geceler uyku tutmazdı kalp atışını duymuşsun maşallah
Yok ilki düşüktü ikinci hamileliğimde çok korkmuştumİkinci randevundamı korkmuştun sendeçok şükür duyduk inşallah devamına nasipse artık
Heee anladım niloşum çok şükür kızın yanındaYok ilki düşüktü ikinci hamileliğimde çok korkmuştum
Çok teşekkür ederim nihalim Allah razı olsun çok şükür bir şeyi daha atlattık
İyiyim canım ben de evet çok şükür kızım yanımda Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahHeee anladım niloşum çok şükür kızın yanında
Sen nasılsın neler yapıyorsun benim evi bir görsen heryer heryerde