- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.880
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.301
Amin canım çok sağolBen beyaz tarhanayı çok severim annem baharatlı tarhana yapardıkaynanamgil tatildeyken yapmış tarhanaları buna muhacir tarhanası deniyor sanirim
Bı arada Allah bol yemeğe nasip etsin size
GünaydınGünaydın
Dün akşam çok yoğun geçti
İştem gelince yemek hazirladım
Yemekten sonra bulaşıkları makineye doldurdum çalıştırdım
Duşa girdim biraz da bahçede çay içtik
Hava da serin de çok yorulmuşum erken tattım bugunbugun işteyim akşam çıkışında de anneme gidicem kızım orda kuzenle koşturmacadadir şimdi
akşam benim de işim çokBir sürü işim var ama öyle uyku bastırıyor ki anlatamam üstelik büyük boy kahve içtim
Evet hala serinGünaydın
Hava serin mi neresi orasıburada klima bile zor serinletiyor evi
Biraz yattım kalktım bakalım hiçbir şey yapasım gelmiyorakşam benim de işim çok
yapılacaklar buradan Van'a yol olur.
-en önemlisi dağınıklık toplanmalı.
-katlanacak çamaşır var
-ortadan kaldırılacak bavullar var.
-süpürme-silme-toz alma-cam&kapı silme vs saymıyorum bile.
-yemek yapılmalı.
Bir hışımla kalkıp işe başlamak lazım bu durumda. çünkü oturdukça oturası yattıkça yatası geliyor insanın.Biraz yattım kalktım bakalım hiçbir şey yapasım gelmiyor
Kesinlikle öyle kalktım işlerimi halletmek için çıktım dışarı çok şükürBir hışımla kalkıp işe başlamak lazım bu durumda. çünkü oturdukça oturası yattıkça yatası geliyor insanın.
kalkıp yapınca da biraz şurdan biraz burdan... bir bakıyorsun ki çoğu toparlanmış
başlayınca bitiyorCilt temizliği duş alma yapıldı
Dışarıdaki işlerim halledildi
Birazdan tarhanayı karacağım ve bitti
Sağolasınbaşlayınca bitiyor
başlamayınca büyüdükçe büyüyor iş.
Geçmiş olsun :)
Kolay gelsin bende gidecektim üstelik çok pahalı gelince vazgeçtimKuaföre randevu alamayınca kızımın önüne oturdum napayım yapıyor işte birşeyler
SağolKolay gelsin bende gidecektim üstelik çok pahalı gelince vazgeçtim
Hakkaten saç kesimi bulunduğum yerde 80-100 arası,Kolay gelsin bende gidecektim üstelik çok pahalı gelince vazgeçtim
Benim gidecek olduğum kuaförle mevki olarak 2 yerde kuaför araştırdım mesela ikisi de aynı para diğerinin saç boyama normal fiyatı 250 300 kendi gidecek olduğum kuaförün şuanki indirimi 250 300 indirimi takip etmek iyi kuaförlerde de her yer farklı fiyat uyguluyor işin ehline giderim ben de her kuaföre gitmemHakkaten saç kesimi bulunduğum yerde 80-100 arası,
millete soruyorum 30-50 arası kestirdim diyor.
ne biçim bi yerde yaşıyorum yahu
Hayat çok pahalı vallaHakkaten saç kesimi bulunduğum yerde 80-100 arası,
millete soruyorum 30-50 arası kestirdim diyor.
ne biçim bi yerde yaşıyorum yahu
Öyle dügünler başlayınca kuaförler zam yapıldı burda çok pahalı maalesefSağolyok bayram üstü Temmuz ayında indirim yapmışlar story de gördüm ondan gidecektim ama millet hurra hücum etmiş sanırım